Annonce
Tilmeld dig MigogAalborg Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få weekendguiden samt alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAalborg Nyt accepterer du vores samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Officielt: Her er den nye administrerende direktør i AaB

Af Emil Kjær Jørgensen
Arkivfoto / Foto: AaB
Arkivfoto / Foto: AaB

Aalborg Boldspilklub A/S har pr. 1. marts 2024 ansat Michael Tuxen Boll som ny administrerende direktør.

Det meddeler AaB i en pressemeddelelse.

39-årige Michael Tuxen Boll kommer fra et job som kommerciel chef i Viborg F.F., hvor han siden sin tiltrædelse i 2020 har været medvirkende til at udvikle klubben i særdeles positiv retning inden for sit område.

Forinden sin tid hos Viborg F.F. har Michael Tuxen Boll henover en 15-årig periode haft roller som administrerende direktør for Ull/Kisa Håndball i Norge, key account manager for ASICS Europa, salgschef i Vålerenga Fotball samt diverse andre kommercielle job.

Herudover har Michael Tuxen Boll relevant uddannelse inden for salg, marketing, sport og økonomi – blandt andet en Master i Sport Management.

AaB’s bestyrelsesformand Niels David Nielsen udtaler:

“Efter en grundig og professionel proces med et stort antal ansøgere fra både Danmark og udlandet mener vi, at vi med valget af Michael Tuxen Boll har fundet den rette person til opgaven.

Vi har ikke lagt skjul på, at vores nye administrerende direktør, ud fra hvor vores klub står i dag, skulle besidde stærke salgsmæssige kompetencer, og det har Michael til fulde,” siger Niels David Nielsen.

“Desuden har Michael i mere end én forstand en vindende personlighed med gode kommunikative evner. Han har branchekendskab, gennemslagskraft og en dynamisk fremtoning, som vil gøre ham til en værdig repræsentant for AaB. Vi er overbeviste om, at vi med ham i spidsen for vores i forvejen dygtige medarbejdere vil kunne sætte en retning og strategi, som vil skabe en markant fremgang i vores kommercielle indtægter, hvilket vi også har behov for,” understreger Niels David Nielsen og tilføjer:

“Aftalen med Michael er således et led i vores langsigtede, ambitiøse plan om at vende tilbage til toppen af dansk fodbold.”

Ligesom det gælder for sportsdirektør Ole Jan Kappmeier vil Michael Tuxen Boll fra 1. marts 2024 referere til bestyrelsen, og Ole Jan Kappmeier og Michael Tuxen Boll vil dermed have det daglige ansvar for AaB henholdsvis sportsligt og kommercielt.

Midlertidig administrerende direktør Jesper Dalum fortsætter i AaB som økonomidirektør.

Del artikel

Andre læser også