Østers, bobler og late night dinner: Brdr. Price lancerer nye sommertiltag

Skrevet af: Stine Kjølby Christensen

Kalenderen siger juli, og der er i den grad udsigt til en lækker sommer i vores yndlingsby.

I år vælger ekstra mange at blive hjemme og i stedet afholde ferie inden for bygrænsen.

Det kommer selvfølgelig både lokallivet og aalborgenserne til gode – flere aktører har af samme årsag besluttet sig for at gøre ekstra meget ud af at forkæle sine gæster … nu, hvor vi skal se ekstra meget til hinanden.

Heriblandt Brdr. Price på C.W. Obels Plads, der i anledningen af sommeren har opgraderet deres i forvejen formidable terrasse med nye loungemøbler, sommersnacks og varmelamper.

“Selvom vi er et oplagt sted at besøge, når maven rumler – så vil vi også gerne vise aalborgenserne, at man sagtens kan kigge forbi til en fadøl, cocktails og nogle lette anretninger,” fortæller Lasse Baun, der er restaurantchef i Brdr. Price i Aalborg.

De to TV-brødre åbnede deres første restaurant i 2011, og i dag består familien af hele seks restauranter i hele Danmark.

Adam og James Price havde et ønske om at kunne tilbyde danskerne alt det mad, som de bedst selv kunne lide.

Der hersker altså ingen restaurant-trends i de herskabelige og hyggelige lokaler – men derimod et alsidigt menukort med mad for alle.

Sommeren byder eksempelvis på lækre snacks som østers, caviar, oliven, saltede mandler eller de berømte kyllingechips med svampecreme.

En nyhed på menukortet er Brdr. Price’s bud på en gourmethotdog – serveret med en kold fadøl on the side. Denne servering fås til den nette sum af 75 kr.

Late night dinner

Alle ovennævnte vil selvfølgelig være oplagte at kaste sig over en varm eftermiddag på Aalborgs hyggeligste sommerplads – og når mørket falder på, kan du i stedet lade dig friste af de overdådige hovedretter – der selvfølgelig er skabt lige i Brdr. Price’s ånd.

I år har Brdr. Price endda valgt at forlænge fornøjelsen med et helt nyt late night-koncept, hvilket går ud på, at du hver fredag og lørdag kan mæske dig i forskellige lækkerier – helt frem til kl. 23.

Late night-menukortet byder eksempelvis på føromtalte gourmethotdog med tilhørende fadøl for 75 kr. Til samme pris kan du også få enten østers med bobler eller jordbær med rosé.

Er du ekstra sulten kan du lade dig friste af to forskellige bøffer, begge serveret med pommes frites og sauce.

MigogAalborg kiggede forbi en sen og lun lørdag aften, hvor vi bestilte menukortets største bøf på 250 gram af dansk kødkvæg – naturligvis serveret med hjemmelavet bearnaise med RIGELIGT smør – og sæsonens grøntsager.

Mens vi nød/kæmpede os igennem bøffen, kunne vi passende nyde udsigten til C.W. Obels Plads, hvor det glade og pulserende liv blomstrer i bedste velgående – og lykkeligt minder os om, at alting nok skal blive godt igen.

“Vi er utrolig heldige med vores terrasse, der er helt fantastisk i alle slags vejr. Skulle der komme en byge, så kan man nemt trække ind under en parasol – og hvis der bliver lidt køligt om aftenen, så tænder vi for varmelamperne,” siger Lasse Baun.

Og hvis du ikke er typen, der gider at sidde ret op og ned i din sommerferie, så er der nu også råd for dette.

Et par nye loungemøbler gør det nemlig nemt og bekvemt for dig at flade ud, som det passer dig – og så glider cocktails (… og østers) jo også bare endnu nemmere ned.

Du kan se hele Brdr. Price’s sommermenu lige her

Konkurrence

I samarbejde med Brdr. Price Aalborg har vi fået lov at udlodde en frokost for fire personer.

Præmien er en valgfri frokostret pr. person med tilhørende drikkevare. Efter frokosten vil der være cocktails i det nye loungeområde.

Du deltager via vores Facebook-side.