Tilmeld dig MigogAalborg Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få weekendguiden samt alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAalborg Nyt accepterer du vores samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

22022022 nærmer sig: Spar 20 % på alle vielsesringe

Af Stine Kjølby Christensen

Et nyt år er skudt i gang, og måske går du allerede nu med tanken om, om 2022 skal være året, hvor du får sat en ring på din udkårne?

Er det ikke også på tide? Har han/hun ikke ventet længe nok nu? Uanset om din undskyldning er et dårligt knæ eller ej, så har Henrik Ørsnes sørget for, at det i hvert fald bliver din eneste undskyldning.

22022022 nærmer sig: Spar 20 % på alle vielsesringe

Den oplagte frierdag nærmer sig

I hele januar og februar giver man nemlig 20 % rabat på alle vielsesringe. Og apropos 20, så nærmer den oplagte frierdag sig jo også – hvis man er blandt dem, der har svært ved at huske de vigtige datoer: 2202-2022.

Henrik Ørsnes drives i dag af sønnerne Bo og Lars Ørsnes, der glæder sig til at gøre kærligheden komplet og året uforglemmeligt for Aalborgs par.

Når I vælger jeres ringe, så vælger I ikke kun et smykke, der skal forskønne den store dag. Derimod skal ringene holde ligeså lang tid som selve kærligheden.

22022022 nærmer sig: Spar 20 % på alle vielsesringe

Det er altså en vigtig investering, og derfor noget, der for de fleste skal overvejes nøje. Det er dog ikke noget problem hos Ørsnes, der tilgodeser alle ønsker, man måtte have for sine ringe.

“Vielsesringe er det evige symbol på kærlighed og den dag, man sagde ja til hinanden,” forklarer Bo Ørsnes og fortsætter:

“Der er derfor mange overvejelser, der skal gøres: Skal de være i guld eller sølv? Skal der være diamanter i? Skal de håndgraveres?

Vi er meget åbne overfor ønsker og idéer, så ved os skal man ikke være bange for at drømme stort.”

Få en flaske champagne med i købet

Med til købet af ringe følger også en flaske Moët champagne, som du kan forkæle din udkårne med – uanset, om I sammen har valgt vielsesringe til det forestående bryllup eller du på egen hånd har udvalgt den ring, du vil stille det store spørgsmål med.

Udvalget af ringe er selvfølgelig enormt, men du kan få en lille smagsprøve på Henrik Ørsnes’ hjemmeside.

Dog er der ingen grund til udelukkende lægge sin lid til den digitale shopping, for hos Ørsnes vil man hellere end gerne hjælpe i deres fysiske butikker.

“Selvfølgelig skal vi være moderne for at fremtidssikre os selv, men vi ved også, at en stor del af vores kundeklientel stadig har et behov for at have smykkerne mellem hænderne og få den personlige rådgivning, de har brug for.

Derfor er vores fokus på vores fysiske butikker mindst ligeså vigtig for os. Alle kunder skal have en god oplevelse,” slutter Bo Ørsnes.

22022022 nærmer sig: Spar 20 % på alle vielsesringe