ANNONCE
Tilmeld dig MigogAalborg Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få weekendguiden samt alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAalborg Nyt accepterer du vores samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Så er der ørne-safari: Kom på gratis guidet rundtur i Lille Vildmose

Af Nathalia Hentze Nielsen

Søndag den 27. februar er det officielt Ørnens Dag, og undrer du dig over relevansen i Nordjylland, kan vi fortælle, at der faktisk er majestætiske ørne at finde heroppe nordpå.

Cirka en halv time fra Aalborg ligger Lille Vildmose, som er det eneste sted i landet, hvor både havørnen og kongeørnen yngler.

I forbindelse med Ørnens Dag kan du og dit barn eller barnebarn helt unikt komme på en gratis ørne-safari med Ørneklubben.

Dansk Ornitologisk Forening Ørneklub inviterer alle børn plus en ledsager på gratis ørnesafari i Lille Vildmose torsdag den 24. februar fra kl. 10.00 til 12:30.

Først til mølle

Turen starter ved Lille Vildmosescentret med en kort velkomst, hvorefter man hopper op i bussen og kører ud i den spændende og vilde natur.

Undervejs stopper man forskellige steder og går ud for at observere dyrene. Derfor skal man huske praktisk fodtøj, skriver DOF.

Ørneklubben medbringer teleskop og lånekikkerter til børnene, men de opfordrer til at medbringe egen kikkert og evt. kamera, da der ikke er nok til alle.

Man tilmelder sig pr. mail til dof@dof.dk. Da der er et begrænset antal pladser, skal man skynde sig at tilmelde sig.

Læs mere her.

Hvad: Gratis ørne-safari
Hvor: Lille Vildmose
Hvornår: Torsdag, 24. februar, kl. 10.00-12.30

Del artikel