Tilmeld dig MigogAalborg Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få weekendguiden samt alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAalborg Nyt accepterer du vores samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Stadig øko og høj kvalitet: We Feat skruer helt ned for kaffepriserne

Af Stine Kjølby Christensen

Er du inkarneret kaffedrikker, er du måske også bekendt med, hvordan priserne i diverse kaffebarer er steget helt til vejrs.

Dette skyldes måske både, at kaffepriserne i disse år generelt stiger helt ekstremt – og så er Danmark også bare kendt for at være allerdyrest, når det kommer til en uskyldig café latte.

Faktisk er vi det sted i verden, hvor en kaffe er allerdyrest. End ikke i hotte storbyer som New York er en specialkaffe dyrere, end den er i Danmark. Trist, men sandt.

We Feat skruer helt ned for priserne

Hos We Feat i Aalborg har man siden sin åbning været kendt og elsket for sin store passion for kaffe af høj kvalitet, og prisen har da også været derefter – indtil nu.

Fra i denne uge skruer We Feat nemlig helt ned for kaffepriserne og tilbyder fremover en kop økologisk cappuccino, latte, flat white, cortado, varm chokolade, matcha latte eller chai latte til kun 30 kroner.

Er du mere til varme drikke uden mælk, så bliver det endnu billigere for dig. Espresso, americano, te og matcha-te sættes ned til kun 25 kroner.

Stadig øko og høj kvalitet: We Feat skruer helt ned for kaffepriserne

Læs også: Sådan har du aldrig fået den før: We Feat introducerer Bowl Bearnaise

Samme gode kvalitet

Ifølge Frederik Løwe, indehaver af We Feat, er nedgangen i kaffepriserne deres eget lille oprør mod netop de prisstigninger, vi ellers oplever derude.

“Fra nu af lægger vi os under standardpriserne. Livet er for kort til kedelig, men dyr, kaffe, så udover prisen, er alt, som det plejer:

Vi er stadig 100 % økologiske og bruger stadig den samme gode, smagfulde kaffe-blend,” forklarer han.

Stadig øko og høj kvalitet: We Feat skruer helt ned for kaffepriserne

We Feats kaffe består af 50 % indisk Cherry Robusta i en afvasket AB-kvalitet, som hører blandt de allerbedste af sin slags.

25 % er af typen Gayo Mountain Mandhandling fra Sumatra i Indonesien, mens den sidste fjerdedel af risten kommer fra den peruvianske organisation Café Femenino, der arbejder frivilligt og har fokus på at støtte kvinder og deres familier i lokalsamfundet.

“Vi elsker selv en god kaffe og vil gerne dele den glæde med endnu flere mennesker end vi allerede gør. Derfor har vi nu gjort prisen mere appetitlig for en endnu større gruppe mennesker,” fortæller Frederik stolt.

Der er med andre ord ingen gode grunde tilbage til hvorfor du ikke skulle købe din specialkaffe hos We Feat.

De nye kaffepriser gælder fra i morgen og … for evigt!