Stort øko lagersalg i Nordkraft: Tøj til hele familien med priser fra 25 kr.

Skrevet af: Emil Kjær Jørgensen

Lige nu er den store forbrugsfest i gang over hele Danmark, hvor julegaverne skal i hus.

Men på søndag den 9. december fra klokken 11-18, har du muligheden for at kombinere det bedste fra to verdener, når det bornholmske modehus Nord + Nord afholder et lagersalg af økologisk tøj til hele familien i Kedelhallen i Nordkraft.

Her er der nemlig både fokus på skarpe priser og en bæredygtig tilgang til tøjet.

“Vi har tømt hele vores lager for alt vores lækre tøj til både børn og voksne.

Det bliver til i alt to lastbiler fyldt med både underbukser, uld, kjoler, jakker, strik, t-shirts –  ja praktisk alt slags tøj i rene naturmaterialer i højeste kvalitet.

Det eneste vi ikke har, er plastik,” fortæller René Lund, medstifter af firmaet Nord + Nord, der er moderfirmaet bag Okker-Gokker og yderligere to brands.

Og René tør godt love billige priser på søndag.

“Det dyreste tøj vi sælger på søndag, er stadig halv pris af, hvad det normalt koster. ”

Prisvindende brands i vente

De økologiske brands, som man kan købe på søndag er blandt andet brandet Okker Gokker Nature, der har har 21 år på bagen, og som altid har været kendt for sin høje kvalitet og dæmpede farver.

Meget er sket siden starten i 1997, og i 2013 blev brandet officielt miljømærket med det strengeste Økologiske tekstil-certifikat i verden GOTS (Global Organic Textile Standard).

Der anvendes kun rene naturmaterialer som økologisk uld og bomuld. Kollektionerne fåes til drenge & piger, i alderen 0 til 8 år.

Det har derudover vundet prisen som det bedste økologiske børnetøj hele to gange.

Derudover kan man også finde brandet Valhalla Reunion Gudhjem, der er en hyldest til Nordisk Mytologi.

Her er der fokus på detaljer og der leges med naturmaterialer i den bedste kvalitet; Økologisk bomuld og Økologisk uld. Tøjet laves til hele familien.

 

Vis dette opslag på Instagram

 

Kids & Leaves 🍁🍃🍂🧡

Et opslag delt af Okker-Gokker Organic (@okkergokker) den

Aalborg får æren af det første besøg rundt i landet

Det er første gang, at Okker Gokker holder lagersalg, og de glæder sig til at komme til Nordjyllands hovedstad.

“Vores hovedkontor ligger på Bornholm, men vi har en vision om at brede budskabet om vores unikke tøj til hele landet, og så tænkte vi: Hvorfor ikke starte nordpå i Aalborg?

Folk skal mærke vores produkter, og så tror jeg de få øjnene op for, at økologisk tøj ikke kradser eller skal være hør. Det er bløde metervarer, som vi selv producerer” siger René.

Réne og kone og medstifter Ingeborg Griegel er selv inde over alle processer, og der bliver ikke overladt noget til tilfældighederne.

I 2013 blev brandet OKKER-GOKKER NATURE officielt miljømærket, med det strengeste Økologiske tekstil-certifikat i verden GOTS (Global Organic Textile Standard), hvor der er fokus på, at miljø, mennesker & dyr behandles med den dybeste respekt, under tilblivelsen af produkterne.

“Alt vores tøj er eksempelvis nummeret.

Så det tøj man køber på fredag, kan man taste ind på en hjemmeside og spore hele vejen tilbage til produktionen.”

Kom ind en time før alle andre

Hvis man vil have mulighed for at få fingrene i de allermest eftertragtede varer, kan man købe en VIP billet, som giver adgang en time før alle andre – nemlig kl. 10.

VIP-billet koster 50 kr, og du kan læse mere om hvordan du køber dette på begivenheden.  

Derudover bliver der trukket lod om 20 VIP-billetter blandt alle, der deltager i begivenheden.

På dagen vil der være salg af gløgg og æbleskiver fra Restaurant Azzurra.

Du kan også besøge Teater Nordkraft, hvor der er julehygge og juleklip med gamle teaterplakater. Foran Biffen sælges der ud af de tidligere filmplakater. Det kan du læse mere om her.

Hvad: Lagersalg: Økologisk børne-og voksentøj.
Hvor: Kedelhallen, Nordkraft
Hvornår: Søndag d. 9/12 kl. 11.00-18.00 (kl. 10.00 for VIPs)

Så skal der stemmes: Her er finalisterne til AALBORG AWARDS 2019

Skrevet af: Redaktionen

Så er vi klar til at løfte sløret for, hvem der er kommet igennem nåleøjet og er blandt finalisterne til årets AALBORG AWARDS.

Over 18.000 har stemt i den indledende nomineringsrunde, og det har været ekstremt tæt i langt de fleste kategorier.

I år har vi valgt at tage 6 finalister med i hver kategori til AALBORG AWARDS, der afholdes lørdag d. 30. marts i Aalborg Kongres & Kultur Center.

Det bliver en af årets fedeste fester, og det er Vi Elsker 90’erne, der står for et Mega Afterparty. Se her hvilket kæmpe internationalt 90’er navn, der spiller til afterparty.

Du kan selv komme med til den store fest – der kan vælges mellem både siddepladser- og ståpladser. Der er drinks, show og afterparty inkluderet i billetten. Se billetterne her

Men du skal igen hjælpe med at stemme. For læsernes stemme har også en betydning for finalisterne.

Her voterer juryen med en stemme hver, og så tæller læsernes stemme i den her nye afstemning (den starter i bunden af artiklen) også med 1 stemme.

Juryen i år består af;

Gastromand v. Mads Schytte og Anders Damm Christensen
Peter Christian Jensen, direktør Ruths Hotel
Mark Bering, direktør Himmerland Golf & Spa Resort
Tina Mikkelsen, store manager, Magasin Aalborg
Michael Qureshi, redaktør MigogAalborg
Læsernes stemme

Vi har lavet en side om AALBORG AWARDS, hvor du kan læse mere om showet og se vores mange fantastiske sponsorer her

Ellers så er det bare om at stemme, så vi kan få afgjort, hvem der er Byens Bedste i de forskellige kategorier.

powered by Typeform

BabyBio er et hit: Se storfilm om formiddagen

Skrevet af: Stine Kjølby Christensen

Ét af vores læseres mest stillede spørgsmål er:

Hvad kan jeg lave i byen, når jeg er på barsel?

At have en nyfødt baby kan nemlig godt få mange til at føle sig ekskluderede fra de oplevelser, man som ikke-forælder er vant til.

Hvad nu hvis nogen føler sig krænket over at jeg ammer? Hvad hvis baby skriger? Er der plads til en barnevogn? Vil folk omkring mig forstå?

Heldigvis findes der arrangementer, der udelukkende tilgodeser nybagte forældre med nuttet påhæng.

På babyens præmisser

I Nordisk Film Biografer har man længe haft stor succes med BabyBio, der netop er målrettet til forældre på barsel, som har lyst til en hyggelig biografoplevelse – uden at skulle undvære familiens nyeste medlem i mellemtiden.

Filmforestillingen foregår i hverdagens dagstimer, og derudover vil der være dæmpet belysning i salen, så din baby ikke pludselig risikerer at forsvinde i biografmørket.

Skulle baby blive træt i løbet af filmen, vil det være muligt at opstille barnevognen uden for salen, hvor biografpersonalet fungerer som kyndige barnepiger; sådan at mor og far stadig har mulighed for at se filmen helt til rulleteksterne løber over lærredet.

Fede præmier og masser af kvalitetstid

Naturligvis havde vi ikke tænkt os at omtale dette arrangement uden først at have testet det på egen krop.

Og selvom vi hverken fik tilbudt en sut, blev lullet i søvn eller gylpede helt så meget som det gennemsnitlige publikum under forestillingen, så var det en enormt hyggelig oplevelse – og ingen så heller ned på os, da vi blandede en pose slik fra kiosken.

Det på trods af, at klokken endnu ikke havde slået 10 en tirsdag formiddag …

Foruden dagens film, Mødregruppen, var der desuden flere konkurrenceudtrækninger i samarbejde med Børnenes Kartel, der gav et par heldige forældre præmier med hjem.

Set fra vores synspunkt, så er der altså 0 gode grunde til ikke at invitere sig selv på en tur i BabyBio – måske især en oplagt mulighed for en mødregruppe, der gerne vil have nogle hyggelige timer sammen.

BabyBio afvikles i Kennedy Arkaden hver torsdag i lige uger og i City Syd hver tirsdag i ulige uger og viser altid biografaktuelle film.

Næste arrangement foregår tirsdag d. 26. februar kl. 12.00, og blandt forestillingerne er denne gang den oscarnominerede Green Book, der blandt andre har Viggo Mortensen i hovedrollen.

Du kan købe billetter til BabyBio lige her.

Historisk lavt: Nu kan boligejere få lån til nul procent i rente

Skrevet af: Christine Luca Hornemann
Foto: Christine Luca Hornemann Nielsen, MigogAalborg
Foto: Christine Luca Hornemann Nielsen, MigogAalborg

For første gang nogensinde har boligejere mulighed for at vælge et 10-årigt fastforrentet lån med en rente på nul procent. Det skriver Berlingske.

Jyske Realkredit, der er det tidligere BRF-kredit, åbnede tirsdag for et nyt 10-årigt fastforrentet boliglån til nul procent.

Det sker blot efter 14 dage, hvor der også blevet skrevet historiske lånerekoder, da de fire store realkreditselskaber åbnede for et 30-årigt lån på 1,5 procent med ti års afdragsfrihed.

“Det er helt vildt”

Det er første gang i historien ifølge boligøkonom i Jyske Bank, Mikkel Høegh.

”Det er helt vildt, at vi nu har åbnet lån med nul procent i rente. Jeg ser det her som et lån, man holder til udløb.

Man kan ikke forestille sig, at det kan blive billigere,” siger Mikkel Høegh til Berlingske.

Han uddyber, at lånet henvender sig til boligejere med friværdi til at finansiere forbedringer i boligen eller opfylde andre drømme, som eksempelvis til en ny bil.

Og ligesom Mikkel Høgh uddyber, skriver Jyske Bank også på deres hjemmeside at lånet ikke er til dem der ønsker at købe en bolig, men er perfekt som et tillægslån til eksempelvis et nyt køkken eller andre forbedringer, der giver boligen værdi på langt sigt.

Men selvom renten er på nul procent, betyder det ikke, at lånet er gratis. Der skal fortsat betales bidrag og afdrag af lånet.

Kæmpe scoop: En af verdens bedste DJ’s spiller på Aalborg-natklub

Skrevet af: Redaktionen
Martin Jensen spiller på store scener i hele verden
Martin Jensen spiller på store scener i hele verden

I 2018 opnåede den fremadstormende danske DJ Martin Jensen en placering som nr. 54 på listen over verdens 100 bedste DJs.

Hans GIGA-hit Solo Dance er blevet afspillet knap 500 mio. gange på Spotify. Nu kommer selveste Martin Jensen så her til Aalborg.

Han skal spille på natklubben Zurf lørdag d. 23. marts, og det må siges at være et kæmpe scoop.

Normalt spiller Martin Jensen på de største scener verden over på Ibiza, i Miami, New York, Las Vegas etc.

Derudover spiller han til kæmpe festivaler globalt.

Scoop at få ham til Aalborg

Det er første gang siden karrieren for alvor tog fart, at Martin Jensen tager på en Club Tour, og Zurf har altså formået at hente ham til Aalborg.

“Vi er ret stolte over, at vi har formået at hente et navn i den størrelse til Zurf og ikke mindst Aalborg.

Martin Jensen har 2,3 mio. følgere på Facebook og er et kæmpe internationalt DJ navn og har arbejdet sammen med flere af verdens største artister som Katy Perry og Ed Sheeran.

Så vi håber på en vild aften på Zurf,” fortæller Marlene Gyldenberg fra Zurf og Zwei Grosse.

Over 1 milliard streaminger på verdensplan

Siden debutsinglen “Miracles” fra 2016 er det kun gået fremad og op for det 26-årig stjernefrø, der (hjulpet stærkt på vej af monsterhittet “Solo Dance”) har over 1 milliard streaminger på verdensplan.

Martin Jensen, der de seneste år har spillet koncerter rundt om i Europa, Asien, Sydamerika og Nordamerika, spillede blandt andet på årets Smukfest herhjemme i Danmark.

Hvad: Martin Jensen spiller
Hvor: Zurf, Gaden
Hvornår: Lørdag d. 23. marts fra kl. 22
Tjek begivenheden her