Stort øko lagersalg i Nordkraft: Tøj til hele familien med priser fra 25 kr.

Skrevet af: Emil Kjær Jørgensen

Lige nu er den store forbrugsfest i gang over hele Danmark, hvor julegaverne skal i hus.

Men på søndag den 9. december fra klokken 11-18, har du muligheden for at kombinere det bedste fra to verdener, når det bornholmske modehus Nord + Nord afholder et lagersalg af økologisk tøj til hele familien i Kedelhallen i Nordkraft.

Her er der nemlig både fokus på skarpe priser og en bæredygtig tilgang til tøjet.

“Vi har tømt hele vores lager for alt vores lækre tøj til både børn og voksne.

Det bliver til i alt to lastbiler fyldt med både underbukser, uld, kjoler, jakker, strik, t-shirts –  ja praktisk alt slags tøj i rene naturmaterialer i højeste kvalitet.

Det eneste vi ikke har, er plastik,” fortæller René Lund, medstifter af firmaet Nord + Nord, der er moderfirmaet bag Okker-Gokker og yderligere to brands.

Og René tør godt love billige priser på søndag.

“Det dyreste tøj vi sælger på søndag, er stadig halv pris af, hvad det normalt koster. ”

Prisvindende brands i vente

De økologiske brands, som man kan købe på søndag er blandt andet brandet Okker Gokker Nature, der har har 21 år på bagen, og som altid har været kendt for sin høje kvalitet og dæmpede farver.

Meget er sket siden starten i 1997, og i 2013 blev brandet officielt miljømærket med det strengeste Økologiske tekstil-certifikat i verden GOTS (Global Organic Textile Standard).

Der anvendes kun rene naturmaterialer som økologisk uld og bomuld. Kollektionerne fåes til drenge & piger, i alderen 0 til 8 år.

Det har derudover vundet prisen som det bedste økologiske børnetøj hele to gange.

Derudover kan man også finde brandet Valhalla Reunion Gudhjem, der er en hyldest til Nordisk Mytologi.

Her er der fokus på detaljer og der leges med naturmaterialer i den bedste kvalitet; Økologisk bomuld og Økologisk uld. Tøjet laves til hele familien.

 

Vis dette opslag på Instagram

 

Kids & Leaves 🍁🍃🍂🧡

Et opslag delt af Okker-Gokker Organic (@okkergokker) den

Aalborg får æren af det første besøg rundt i landet

Det er første gang, at Okker Gokker holder lagersalg, og de glæder sig til at komme til Nordjyllands hovedstad.

“Vores hovedkontor ligger på Bornholm, men vi har en vision om at brede budskabet om vores unikke tøj til hele landet, og så tænkte vi: Hvorfor ikke starte nordpå i Aalborg?

Folk skal mærke vores produkter, og så tror jeg de få øjnene op for, at økologisk tøj ikke kradser eller skal være hør. Det er bløde metervarer, som vi selv producerer” siger René.

Réne og kone og medstifter Ingeborg Griegel er selv inde over alle processer, og der bliver ikke overladt noget til tilfældighederne.

I 2013 blev brandet OKKER-GOKKER NATURE officielt miljømærket, med det strengeste Økologiske tekstil-certifikat i verden GOTS (Global Organic Textile Standard), hvor der er fokus på, at miljø, mennesker & dyr behandles med den dybeste respekt, under tilblivelsen af produkterne.

“Alt vores tøj er eksempelvis nummeret.

Så det tøj man køber på fredag, kan man taste ind på en hjemmeside og spore hele vejen tilbage til produktionen.”

Kom ind en time før alle andre

Hvis man vil have mulighed for at få fingrene i de allermest eftertragtede varer, kan man købe en VIP billet, som giver adgang en time før alle andre – nemlig kl. 10.

VIP-billet koster 50 kr, og du kan læse mere om hvordan du køber dette på begivenheden.  

Derudover bliver der trukket lod om 20 VIP-billetter blandt alle, der deltager i begivenheden.

På dagen vil der være salg af gløgg og æbleskiver fra Restaurant Azzurra.

Du kan også besøge Teater Nordkraft, hvor der er julehygge og juleklip med gamle teaterplakater. Foran Biffen sælges der ud af de tidligere filmplakater. Det kan du læse mere om her.

Hvad: Lagersalg: Økologisk børne-og voksentøj.
Hvor: Kedelhallen, Nordkraft
Hvornår: Søndag d. 9/12 kl. 11.00-18.00 (kl. 10.00 for VIPs)

Rift om lejlighederne i nybyggeri: Kom til Åbent Hus i Fjelshøj Husene

Skrevet af: Christine Luca Hornemann

Nyt år, ny mig og måske ny bolig?

I oktober måned fortalte MigogAalborg Bolig om 56 nye lejligheder, som snart stod klar til udlejning i et attraktivt område Nær Marshalls Alle.

Boligerne er nu indflytningsklare, og mange af lejlighederne er allerede lejet ud.

Hvis man er boligsøgende eller blot nysgerrig, så kan lejlighederne opleves til åbent hus på søndag fra klokken 14.00 – 15.00.

Åbent hus på søndag

De tre punkthuse Fjelshøj Husene, som opføres af Søren Enggaard A/S, er en del af Marshalls Allé og rummer 56 lejligheder.

Lejlighederne er alle 3-værelseslejligheder, men der kan vælges mellem 80 eller 86 kvadratmeter.

Lejlighederne er indrettet under forhold, så de er delevenlige for to personer – derfor er der mulighed for, at boligerne kan benyttes som studieboliger, hvilket er oplagt, da Aalborg Universitet ligger få minutter fra punkthusene.

Der er mulighed for at vælge, om man ønsker en altan eller terrasse mod nord, syd, øst eller vest.

Som lejer vil man som en ekstra facilitet have adgang til egen privat parkeringsplads, der hører til lejligheden. Der er ligeledes elevator i ejendommen.

Har man  et ekstra familiemedlem på fire ben, så er det er tilladt at holde husdyr i én af de tre blokke.

Du kan læse og se mere om lejlighederne her.

Et attraktivt område i stor udvikling

Området ved Gigantium har de seneste år fået mange nye tilflyttere på grund den enorme byudvikling.

Byudviklingen fortsætter for området, da Aalborg Kommune i øjeblikket er i gang med en udviklingsplan for en grøn og bæredygtig bydel.

Allerede nu prydes områdets stedkvaliteter og styrkepositioner af en bæredygtig og aktiv bydel.

Området er tæt på sportsfaciliteter, aktivitetstilbud og den omkringliggende natur lægger op til at sundhed, bevægelse og naturindhold vægtes højt i den kommende bydel – derfor er området også yderst attraktivt.

Hvis man ønsker at bo i nærheden af rekreative områder, så kan dette også indfries, da der ligger flere skønne grønne opholdsområder i nærheden.

Med den nye +BUS forbindelse bliver området attraktivt for borgere med en sund livsstil og ikke mindst beboere, som ikke har bil.

Man kan læse mere her, eller kontakte Malte Bering fra Aalborg Mægleren på tlf. 98138800 eller på 21194600.

Prøv Aalborgs nye søgeportal på ejer- og lejebolig

MigogAalborg Bolig har lanceret Boligswipe som er en ny og meget lettere måde at søge boliger på. Find de boliger der matcher dig inden for location og søgekrav – og nærstuder så de rigtige

Følg vores nye boligmedie MigogAalborg Bolig her – alt med ejendomme og de fedeste boliger i Aalborg

INFO:

På MigogAalborg Bolig skriver vi om de spændende boliger i Aalborg og omegn, som skiller sig ud på den ene eller anden måde. Vores artikler er ikke sponsoreret, medmindre det står tydeligt markeret.

Er du ejendomsmægler eller har en bolig til salg og mener MigogAalborg Bolig bør omtale en bolig eller projekt, så skriv til christine@migogaalborg.dk eller direkte på vores Facebook.

Overtager store lokaler: Her åbner kinesisk buffet-restaurant i Aalborg

Skrevet af: Emil Kjær Jørgensen
Foto. Golden Palace i Holstrebro
Foto. Golden Palace i Holstrebro

I det nye år kan vi se frem til en helt ny kinesisk restaurant i Shoppen i City Syd.

Som nærmeste nabo til den populære burgerrestaurant Holy Cow, åbner Restaurant Tian Fu, som primært kommer til at tilbyde en stor buffet med forskellige kinesiske retter, mongolian barbecue og sushi.

“Vi er i fuld gang med at finpudse de sidste detaljer, og vi åbner efter 20. januar, så snart det hele er klar,” fortæller medejer, Ting Wang, til MigogAalborg.

De overtager lokalerne ved siden af Elgiganten som i rigtig lang tid har stået tomme. Tidligere lå familierestauranten SPIS i lokalerne, men de fik aldrig momentum.

Nu håber man, at en ny kinesisk restaurant fylde et hul i markedet i City Syd. Det er ikke helt uerfarne kræfter, der åbner Tian Fu.

Hovedkræfterne bag den nye restaurant har nemlig i forvejen Golden Palace i Holstebro, som kører efter nogenlunde samme princip.

Kinesisk buffet med retter lavet fra bunden

Lokalerne i Shoppen har plads til hele 160 spisende gæster, og selvom maden kommer til at bugne af mange forskellige retter, er der også stort fokus på, at alt er lavet efter forskrifterne.

“Vi laver alt maden selv. Vi har uddannede kokke fra Kina, og vores sushi bliver lavet i hånden af erfarne sushikokke,” fortæller Ting Wang.

Buffeten som den ser ud i Holstebro. Det bliver noget lignende i Aalborg.

Restauranten er lige nu i fuld gang med at blive indrettet efter kinesisk design, så den asiatiske oplevelse bliver helt gennemført.

Hvad: Ny kinesisk restaurant; Restaurant Tian Fu.
Hvor: Shoppen, City Syd
Hvornår: Åbning efter 20. januar

Få et billede med “stjernerne”: I morgen er der Star Wars invasion af Aalborg

Skrevet af: Emil Kjær Jørgensen
Foto: 501st Legion: Danish Garrison
Foto: 501st Legion: Danish Garrison

Den mest populære person i Aalborg i denne tid er nok Julemanden, som man blandt andet kan besøge på Julemarkedet på Gammel Torv eller i Friis Shoppingcenter.

Men i morgen lørdag d. 15. december får han altså hård konkurrence på selfie-delen.

Fra klokken 11 til 15 bliver byen nemlig “angrebet” af legendariske figurer fra Star Wars universet.

Og det er ikke bare fastelavns-udklædning, de tropper op i.

Det er stort set en-til-en med de dragter, de også bruger i filmens verden, og som i flere tilfælde er købt på internationale auktioner.

“Vi har et krav om, at kostumerne skal være helt tro mod originalerne, så man kan stort set ikke se forskel fra original-kostumerne fra filmen,” fortæller Christian Skriver Sørensen fra 501st Legion: Danish Garrison.

Foto: 501st Legion: Danish Garrison

Disse figurer kan du møde

Christian fortæller til MigogAalborg, at man i morgen blandt andet kan stifte bekendtskab med Boba Fett, Stormtrooppers, Jedis, Royal Guards og en Shadow Trooper.

“Vi går rundt inde i centrum og spreder lidt god stemning og ønsker god jul på en lidt anderledes måde.

Vi kommer forbi et par udvalgte butikker, og vi har også en aftale med biblioteket. Folk er mere end velkomne til at få taget et billede med deres yndlingsfigur,” siger Christian.

501st Legion: Danish Garrison udspringer af den internationale 501st Legion, der har over 10.000 aktive medlemmer fordelt over hele verden.

De har tidligere været på besøg i blandt andet Shoppen sidste år

“Vi er jo i bund og grund blot en flok Star Wars nørder, som går op i filmene. Vi giver folk noget glæde og et tiltrængt afbræk fra en til tider stressende hverdag.

Vi er en velgørenhedsorganisation, som blandt andet besøger børneafdelinger på landets sygehuse. Derudover kan man hyre os til konfirmationer, bryllupper, fødselsdage og filmpremierer.

Det koster ikke noget at hyre os – kun det som folk har lyst til donere til Ønskefonden,” fortæller Christian.

I morgen tager de også imod donationer, hvis man har lyst til at give en donation til Ønskefonden.

Christian fortæller MigogAalborg, at 501st Legion: Danish Garrison blandt andet også deltager i et kæmpe Star Wars optog i København til maj.

Der deltager hele 7 garnisoner fra hele verden … og datoen? Det bliver selvfølgelig May the Fourth  (… be with you)

Hvad: Mød figurerne fra Star Wars
Hvor: I hele Aalborg Centrum
Hvornår: Lørdag d. 15. december fra 11-15.