Tilmeld dig MigogAalborg Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få weekendguiden samt alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAalborg Nyt accepterer du vores samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Ødelagt iPhone? Vælg en Apple-autoriseret reparatør

Af Annoncør

Der er flere grunde til, at iPhones, og smartphones generelt, nemt kan gå i stykker. De er mere udsatte, fordi de er håndholdte, så der er lidt større risiko for at tabe dem på gulvet end anden, mere stationær elektronik. Derudover er finmekanik og kredsløb følsomme, så de går nemmere i udu end rent mekaniske maskiner, der ikke har behov for mikrochips eller lignende for at blive kørende.

Heldigvis er det ingen sag at få repareret sin iPhone, hvis den går i stykker. Læs med nedenunder om, hvad du skal gøre, hvis uheldet er ude!

Reparation af Apple-enheder udført med originale reservedele

Den sikreste og bedste løsning er at gå til en reparatør, hvor du har valget mellem autoriserede og uautoriserede. Et Apple-autoriseret værksted som Green.dk fikser Apple-enheder som iPhones og iPads, uden at du mister garantien. I øvrigt bruger sådan et værksted originale reservedele – altså reservedele produceret af Apple, og reparatørerne er uddannet specielt til Apple-produkter. Det gode ved originale reservedele og specialiserede reparatører er, at du ved, hvilken kvalitet du kan forvente – både af delene og reparationen selv.

Fagligheden er i orden på et Apple-autoriseret værksted

Endnu en fordel ved at lade dine Apple-enheder blive repareret på et Apple-autoriseret værksted er, som vi har nævnt, at du ved, fagligheden er i orden. Indeni er der stor forskel på smartphones, tablets osv., selvom de dybest set ligner hinanden på ydersiden – og det gør, at der selvfølgelig også er forskel på, hvilken fremgangsmåde der bruges ved reparationer. En Apple-autoriseret reparatør ved 100 %, hvordan din iPhone skal repareres, så du er garanteret høj kvalitet, lige meget hvad der skal udskiftes eller repareres.

En Apple-autoriseret reparatør har de rette reservedele

Er det tidskrævende at få din Apple-enhed repareret på et værksted? Det afhænger blandt andet af, hvor omfattende reparationer vi taler om og om de rigtige reservedele er hjemme. Typisk er der hos Apple-autoriserede reparatører ikke megen spildtid, da de ofte vil have de helt rigtige reservedele til de mest almindelige reparationer hjemme, da de specifikt er specialiseret inden for reparation af iPhones, iPads osv.

Undgå køen – book tid til reparation

Netop tiden er vigtig for mange – vi er ikke vant til at undvære vores telefoner, så reparationen skal helst gå hurtigt. Skal du stå i kø for at aflevere din iPad eller iPhone til reparation, går det allerede for langsomt. Heldigvis vil du hos din iPhone-reparatør oftest kunne booke tid til reparation hjemmefra, så du er sikker på, at du ikke skal stå og vente i kø. Derudover er du sikker på, at de rigtige reservedele er hjemme. Går du ind på en reparatørs hjemmeside, vil der ofte være en slags formular at udfylde for at booke tid til fx iPhone-reparation.

Find en kvalificeret reparatør af iPhone

Det et dyrt at købe en ny iPhone, og det kan næsten altid betale sig at få den repareret i stedte for. Især hvis det handler om skærmen, der driller, batteriet, der er blevet langsomt, eller en knap, der er drøj i brug, kan det virke direkte ufornuftigt at få en ny smartphone, når du ikke skal lede længe for at finde en kvalificeret Apple-reparatør

Del artikel