Annonce
Tilmeld dig MigogAalborg Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få weekendguiden samt alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAalborg Nyt accepterer du vores samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Netop meldt ud: Hitmager og rapkonge fuldender årets Grøn-program

Af Emil Kjær Jørgensen
Foto: Morten Rygaard
Foto: Morten Rygaard

Den legendariske rapkonge L.O.C. og hitmageren Andreas Odbjerg fuldender årets lineup og er sammen med AQUA, Artigeardit, Benjamin Hav & Familien, Medina, MØ og Saveus klar til at skabe en uforglemmelig sommer på Grøn 2023.

Det skriver GRØN i en pressemeddelelse.

Med rapkongen og hitmageren på plakaten er programmet for Grøn 2023 fuldendt. Programmet skinner, og alle artisterne står klar til at give den gas på de danske landeveje til sommer.

Du kan opleve Grøn 2023 den 23. juli her i Aalborg.

Etableret Grøn-navn slutter sig til programmet

I år er det 22 år siden, at Liam O’Connor udgav sit første album “Dominologi”. Den lange karriere har indtil videre budt på elleve anmelderroste album, utallige statuetter fra danske musikpriser og en plads som en af de bedst sælgende rappere nogensinde herhjemme.

Til sommer kan L.O.C. opleves på Grøn for ottende gang, og han glæder sig til at komme hjem på Grøn:

Grøn fylder 40, og jeg har et album, der fylder 20, så det kan jo kun blive en kæmpe fest! Jeg glæder mig til at komme ud og spille for jer alle sammen. Det bliver fantastisk som altid – den skøreste karavane i hele landet.”

L.O.C. hører til blandt de mest etablerede Grøn-navne. Rapperen havde sin debut på Grøn i 2006 og har været tilbage intet mindre end seks gange siden i både 2007, 2009, 2010 (med bandet ‘Selvmord’), 2012, 2015 og 2019. I år kan det grønne publikum glæde sig til, at L.O.C. indtager Grøn med sine hårdtslående beats for ottende gang

Odbjerg glæder sig til sit livs sommer

For Andreas Odbjerg er det andet år i træk, at han skal med den grønne karavane rundt i landet. Og det er en af tidens hotteste popmusikere, som man kan opleve til sommer. Både 2021 og 2022 har nemlig i den grad stået i Andreas Odbjergs tegn. Med de velkendte singler ”føler mig selv 100”, “Stor Mand” og ”I morgen er der også en dag” er priserne væltet ned over ham i en strid strøm, hvor både Danish Music, GAFFA-Prisen og Steppeulven har valgt at anerkende hans store gennembrud.

Hitmageren debuterede på den grønne koncertkaravane sidste år og glæder sig til at være med igen i år:

Sidste år var mit livs sommer, og det var i høj grad på grund af de oplevelser, jeg fik på Grøn. Det er en specielt god følelse at bidrage, via det sjoveste man ved, til en god sag i en branche, der som udgangspunkt er super kommerciel.”

Andreas Odbjerg fik allerede stor anerkendelse og fantastiske anmeldelser for sit debutalbum ”Hjem Fra Fabrikken” i 2022. Anerkendelsen har kun varet ved og på nuværende tidspunkt er han blevet streamet mere end 100 mio. gange efter en helt fantastisk festivalsommer.

Grøn-touren 2023 starter i Tårnby den 20. juli. Herefter står Kolding den 21. juli og Aalborg den 23. juli på programmet, hvorefter karavanen fortsætter rundt til en række andre danske byer.

Du kan købe billetter til Grøn 2023 lige her  

Del artikel

Andre læser også