Annonce
Tilmeld dig MigogAalborg Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få weekendguiden samt alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAalborg Nyt accepterer du vores samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Unikt fyrværkeri-tilbud kun til aalborgenserne: Skynd dig og spar op til 70%

Af Clara Edgar Jakobsen

Glitter, glimmer, flotte farver og store brag. Der er ikke noget, der siger nytårsfest som fyrværkeri.

I år starter festen tidligt hos Nytårsteltet. De har nemlig som noget særligt besluttet at give MigogAalborgs læsere adgang til helt eksklusive tilbud før alle andre.

Unikt fyrværkeri-tilbud kun til aalborgenserne: Skynd dig og spar op til 70%

27. december skyder Nytårsteltet nemlig festlighederne i gang med et landsdækkende livesalg af nytårskrudt på deres Facebook-side. Men du kan som noget helt særligt få fingrene i de flotte fyrværkeripakker allerede nu!

“Vi har besluttet, at gøre noget ekstraordinært for aalborgenserne i år, og sætte gang i festen før tid,” siger Nishanth Raymond fra Nytårsteltet.

Unikt fyrværkeri-tilbud kun til aalborgenserne: Skynd dig og spar op til 70%

Det eneste man skal gøre, er at klikke sig ind her, og så åbner der sig altså et slaraffenland af vilde fyrværkeritilbud, hvor man sparer mellem 50 – 70 procent på et hav af forskellige pakker.

“Der er helt sikkert noget både til familien og festaben. Der er både mindre pakker og store pakker med flere raketter og flotte batterier, som nok skal få nytårsstemningen helt i vejret,” siger Nishanth.

Man betaler online og kan bagefter afhente sin pakke udenom køen indenfor Nytårsteltets åbningstider.

Skynd dig at få fingrene i de skarpe tilbud

Salget er åbent nu, men det er altså virkelig med at skynde sig. Der er nemlig et meget begrænset antal pakker på højkant, og det er først til mølle.

“Vi har lagt en del til side specielt til MigogAalborgs læsere, men der er altså ikke uendeligt antal, så hvis man vil være sikker på at få fat i det gode tilbud, er det med at slå til,” siger Nishanth.

På nogle af tilbuddene er priserne skruet så langt ned, at der kun er omkring ti styks forbeholdt det eksklusive pre-sale. Er man ikke hurtig nok, kan man selvfølgelig også prøve lykken til livesalget. Men hvorfor vente?

Har åbent alle dage frem til nytårsaften

Er man ikke så meget til onlinehandel, kan man selvfølgelig også svinge forbi Skalborghallen ved Dyrskuepladsen på Hobrovej 437. Her er der skruet op for den festlige stemning, og man kan ud over fyrværkeri også få styr på festpynten til den store aften!

Unikt fyrværkeri-tilbud kun til aalborgenserne: Skynd dig og spar op til 70%

“Vi er selvfølgelig klar til at tage imod festglade kunder i hallen, og glæder os rigtig meget til at få noget fyrværkeri over disken,” siger Nissan, som forsikrer, at alle forholdsregler selvfølgelig er taget, så man kan handle sikkert.

Hallen har åbent fra d. 26. december og helt frem til og med nytårsdag. Vil man undgå den største travlhed er det bedst at komme mellem 16 – 21.00 

Nytårsteltets åbningstider
26. december: kl. 14:00 – 21:00
27. december: kl. 09:00 – 21:00
28. december: kl. 09:00 – 21:00
29. december: kl. 09:00 – 21:00
30. december: kl. 08:00 – 22:00
31. december: kl. 09:00 – 17:00

De vilde fyrværkeritilbud findes lige her.

I dagene frem til nytår sparker Nytårsteltet også gang i festlighederne med sjove konkurrencer og ja tak tilbud på deres egen facebookside

KONKURRENCE – VIND FOR 5000 KR. NYTÅRSKRUDT 

I anledning af den store fejring sætter Nytårsteltet lige nu for 5.000 kr. nytårskrudt og festpynt på højkant, som du kan vinde på MigogAalborgs Facebook-side.

Del artikel

Andre læser også