Tilmeld dig MigogAalborg Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få weekendguiden samt alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAalborg Nyt accepterer du vores samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Danmarks bedste priser på fyrværkeri: Nu åbner Nytårsteltet i Aalborg

Af Emil Kjær Jørgensen

Sidste år kunne vi afsløre, at det succesfulde fyrværkerikoncept, Nytårsteltet, for første gang åbnede deres vilde og unikke fyrværkerisalg lige her i Aalborg.

Og nu kan vi endelig bringe den gode nyhed; igen i år kan glæde os til, at deres vilde koncept rykker ud i Skalborghallen på Hobrovej, hvor de kommer til at boltre sig på hele 500 kvm.

Fredag morgen var meldingen fra myndighederne, at Nytårsteltet og andre fyrværkerisalg-steder skulle lukke fra 25. december.

Derfor valgte Nytårsteltet også at åbne allerede i morgen, lørdag d. 19. december, klokken 09.00.

“Vi har arbejdet i døgndrift, siden myndighederne meldte ud, at det fysiske salg skal slutte efter den 25. december,” forklarer Nishanth Raymond.

Men her fredag aften er der nu kommet en ny melding og ny udvikling.

Sikkerhedsstyrelsen har i en melding fastslået, at salg af fyrværkeri er at sidestille som en dagligvare, hvorfor man godt må holde åbent helt frem til 31. december. Det kan du læse mere om her.

Åbner stadig lørdag – og der er fart på

Det kommer dog ikke til at ændre på planerne om, at Nytårsteltet slår dørene op i morgen.

Med stor omstillingsparathed er det lykkedes Nishanth og co. at få alt klar på rekordtid, og både varer, containere og den pyntede Skalborg-hal står klar til at tage imod kunderne allerede fra i morgen.

Nytårsteltet kommer til at holde åbent alle dage fra klokken 09.00 – 23.00 frem til 31. december. Man holder dog lukket 24. og 25. december.

“Vi var helt blæst bagover af den modtagelse, vi fik i Aalborg sidste år. Vi havde forrygende travlt alle dage, og ventetiden var desværre også for lang.

VI har brugt et helt år på at finpudse konceptet og hyret dobbelt så meget personale.

Derudover har vi en regel om, at alle kunder skal kunne få deres varer på under 10 minutter,”siger Nishanth,  der selv en lokal Aalborg-dreng.

Danmarks bedste priser på fyrværkeri: Nu åbner Nytårsteltet i AalborgDanmarks bedste priser på fyrværkeri: Nu åbner Nytårsteltet i Aalborg

Det skal stadig være en fest at købe nytårskrudt

Nytårsteltet er kendt for at lave det vildeste fyrværkerisalg, hvor det at købe nytårskrudt er en fest i sig selv.

Det indebærer normalt også gratis forplejning i form af fadøl, champagne og en lækker børnebar til de mindste, hvor de kan få slush ice, popcorn, slik og meget andet.

“Vi er kede af, at vi ikke kan give forplejning i år, men det betyder blot, at vi har givet den endnu mere gas med priserne.

Vores nye mantra er, at vi alle skal fyre corona og det her 2020 med alle de negative ting af h … til, når klokken rammer midnat den 31. december,” siger Nishanth med et grin.

Men det skal stadig være en fest at handle nytårskrudt, og derfor vil man stadig opleve rød løber ved indgangen, personale i jakkesæt og gallakjoler og et kæmpe lyd- og lysshow.

Spar op til 50 % på udvalgte varer

Nytårsteltet har Danmarks bedste priser på fyrværkeri, og i år bliver det faktisk endnu mere udtalt.

“Man kommer til at kunne spare over 50 % på udvalgte varer. Vi har virkelig nogle kanontilbud i år, som aldrig er set vildere.

Derudover har vi arbejdet et helt år på at lave endnu federe produkter og udvide sortimentet,” forklarer Nishanth.

Der vil være et bredt udvalgt af varer og for enhver smag og pengepung, og vi kan glæde os til alt lige fra knaldperler til børnene til de største batterier på markedet.

Du kan se hele udvalget af fyrværkeri mm. her.

Nytårsteltet sælger naturligvis kun lovligt og sikkert fyrværkeri, og de er vant til at overholde meget skrappe sikkerhedsregler i forbindelse med salg af fyrværkeri.

Derfor er personalet også mere end gearet til at give alle besøgende en både sjov, sikker og ikke mindst tryg oplevelse.

“Der vil være afmærkninger i gulvet, engangshansker og naturligvis masser af håndsprit,” lover Nishanth.

Corona-venligt fyrværkerisalg

Allerede nu har Nytårsteltet åbnet op for deres smarte online-løsning, som er helt simpel og ekstremt Corona-venligt.

  1. Køb online
  2. Vælg den lokation, hvor du vil afhente dine varer
  3. Vis dit ordrenummer ved afhentningsstedet og få udleveret din ordre.

“Allerede fra 19. december og helt frem til 31. december er det så muligt at hente fyrværkeriet helt trygt og sikkert ved Skalborg-hallen, hvor vi sørger for at pakke det helt forsvarligt og lige til at tage med i bilen,” siger Nishanth.

Hvis du ikke har lyst, tid eller mod på at begive dig ud i Skalborg Hallen fra i morgen, d. 19. december og frem til og med d. 31. december, er det også allerede nu muligt at bestille dine varer online, og afhente det fra i morgen kl. 09.00.

“Vi glæder os helt vildt til at byde folk velkommen – uanset om man kommer forbi Nytårsteltet eller vælger den online-løsning i år,” slutter Nishanth.

Du kan se hele Nytårsteltets udvalg her og købe online med det samme 

Hvad: Nytårsteltet
Hvor: Skalborghallen, Hobrovej 437 (v/Dyrskuepladsen), 9200 Aalborg SV
Hvornår: 19-31. december (9-23) – lukket 24. og 25. december Online: Alle dage frem til 31. december (afhentning ved hallen)