Nytår i Aalborg 2024: Her får du guiden til den bedste nytårsmenu i byen

Nu er der ikke længe til at 2024 når sin ende, og vi derfor skal holde et brag af en nytårsfest, inden vi springer ind i det nye år!
Og i år bliver nok lidt ekstra speciel, når vores nye konge for første gang skal holde nytårstale.
Sådan en særlig aften skal selvfølgelig fejres med en nytårsmenu udover det sædvanlige, og vi har derfor sammenstrikket en guide, med vores bedste bud på den perfekte nytårsmenu.
Du kan allerede nu kan forudbestille hos de følgende restauranter og take-away-steder i byen.
OBS! Stederne har betalt for at have bestillingsinformationer i artiklen.
DiningSix

Hos DiningSix er du altid i godt selskab – især når det gælder nytårsaften!
Med deres lækre 3-retters nytårsmenu får du en smagfuld oplevelse, der er nem at tilberede og sikrer, at du kan bruge tiden med gæsterne frem for i køkkenet. De dygtige restauratører fra DiningSix gør det nemt at imponere, så du kan nyde aftenen uden besvær – og med detaljerede “step-by-step” video guides bliver madlavningen ligetil og sjov.
Nytårsmenuen
Menuen er nøje sammensat til at imponere:
Start med en hummerbisque med asiatiske smagsnuancer og fyldte pastamedaljoner med torsk og jomfruhummer.
Hovedretten består af rosastegt oksemørbrad med gruyère-kartoffelgratin og en intens portvinsglace med et strejf af trøffel.
Slut aftenen af med en cremet chokolademousse i tre lag med passionsfrugt-coulis og sprød Oreo-crumble – en uimodståelig afslutning på årets sidste aften. Det er også muligt at få menuen i en vegetarisk udgave
Dette er andet år, at aalborgenserne kan få fingrene i den populære nytårsmenu fra DiningSix, og sidste år ville hele 94% anbefale menuen til en ven.
Fakta
Hvordan: Bestil menu her
Hvor: Afhentning 12.30-14.30 i TeeShoppen, Boulevarden 18, 9000 Aalborg
Pris: 325 kr. pr. kuvert
VM Event & Konference

Gør nytårsaften til en uforglemmelig oplevelse med VM’s luksuriøse nytårs-takeaway!
Deres 3- og 4-retters menu kræver minimal forberedelse, så du kan læne dig tilbage og nyde aftenen uden bekymringer.
VM tilbyder lækre snacks, kransekage, natmad og eksklusiv caviar – alt, hvad du behøver for at fejre stilfuldt og med manér. Derudover kan du tilvælge vin, nøje udvalgt til hver ret, som løfter din nytårsmenu til nye højder.
VM tilbyder som sædvanlig også en vegansk vegansk 3-retters menu, så alle kan være med!
Mulighed for levering til døren!
Nytårsmenuen:
Forret – “The great north”
Pocheret vesterhavstorsk
Pure af bagt hokkaido græskar, bånd af syltet butternut squash & aromatisk estragonolie
Serveret med kraftig hummersauce kogt ned med cognac
Mellemret – “Shrimp in the pocket” (Tilvælges)
Store ristede rejer vendt i friske urter
Serveret på grillet surdejsbrød penslet med brunet smør
Mayo lavet på Karl Johan svampe, dehydreret tomat, syltede løg & karse
Hovedret – “Match made in heaven”
Hængt oksemørbrad i blød souffle af unghane tilsmagt frisk timian
Pommes Anna bagt med smør og trøffel
Syltede bøgehatte samt grillet aspargesbroccoli
Jus på stegt kylling legeret med økologisk fløde & rosenpeber
Dessert – “Sweet Dreams”
Panna cotta bar tilsmagt saltkaramel
Nougatine på hasselnød & sprøde marengs på ristede nødder
Syltede mørke bær & “brunsvigersauce”
Nytårsmenuen (Vegansk):
Forret
Jordskokke bisque
Syltet græskar samt ristede cashewnødder
Estragonolie samt confiteret jordskokke og karse
Hovedret
Korean style blomkål
Pommes Anna med trøffelolie & olivenolie
Grillet aspargesbroccoli & syltede bøgehatte
Sauce på rødbede og grøn madagaskarpeber
Dessert
Kompot på vinteræbler & kvæder
Nougatine på hasselnødder samt fløde infuseret med Grand Cru Bora Bora vanilje
Serveret med syltede mørke bær
Der er også mulighed for fristende tilvalg.
Læs mere og bestil allerede nu din nytårsmenu her.
Bistro V

Bistro V Nytårsmenu – 4 retters menu med spændende tilkøb
Skal nytårsaften være ekstra speciel?
Bestil Bistro V’s lækre nytårsmenu, hvor vi har sammensat en udsøgt fire-retters oplevelse med alt det bedste fra havet, skoven og marken – perfekt til en festlig aften.
Menuen leveres med brød og en nem, udførlig vejledning med billeder, så du kan imponere dine gæster uden stress.
Nytårsmenuen:
Forret
Bagt nytårstorsk med hummersuppe, urter og dildolie.
Mellemret
Lufttørret okseinderlår & vintersalat med Karl Johan mayo og Balsamicoløg.
Hovedret
Oksemørbrad & Pommes Annq med Vesterhavsost, persillerødder, puré og trøffelsauce.
Dessert
Temperet chokoladefondant & bærmousse med marinerede brombær og citronmelisse
Inkl. brød.
Udførlig vejledning med billeder medfølger.
Læs mere og bestil allerede nu din nytårsmenu her.
Herudover tilbyder Bistro V også nytårstapas
Bistro V Nytårstapas – Tapasanretning med spændende tilkøb
Bestil Bistro V’s lækre nytårstapas – en nøje udvalgt sammensætning af forskellige retter, der tilsammen skaber den perfekte nytårsanretning.
Tapasmenuen leveres med friskbagt brød og smør, og du kan bestille til alt fra én person og op.
Bestil i dag, og afhent din festmenu i Aalborg, Hjørring eller Sæby – så sørger Bistro V for resten!
Nytårstapas:
Cremet skaldyrssalat med tomat & dild
Nytårstorsk rørt med sennepscreme & purløg
Røget svinemørbrad med syltede løg & estragon
Lufttørret okseinderlår med trøffelmayo & grillede løg
Rosastegt okse med grov pickles med sylstde bøgehatte
Lille udvalg af europæiske gårdoste med kompot & oliven
chokoladekage med karamel og hasselnød
Læs mere og bestil allerede nu din nytårstapas her.
Menuerne kan bestilles til afhentning i både i Aalborg, Hjørring og Sæby.
Martin Kok

Smagfuld start på det nye år med nytårsmenu ud af huset fra MartinKok – Udlevering i både Sindal & Aalborg
MartinKok & Co. har sammensat den ultimative nytårsmenu for dig, der ønsker at forkæle dine smagsløg uden alt besværet. Lad dem tage hånd om din nytårsaften med deres lækre nytårsmenu, fyldt med den velkendte smag fra MartinKok.
5-Retters nytårsmenu
Snacks:
– Rodfrugtchips og vintertrøffelcreme, artiskok og Vesterhavsost, saltede mandler og nødder vendt med røgsalt & lakrids.
Forret:
– Blinis med mousse af varmrøget laks, flødeost og purløg
– Ahi Tun på spicy tangsalat med wasabi og salt ristet peanuts
– Kæmpe rejer vendt med kimchi, edamame bønne og mango
– Malt kuvertbrød og smør.
Mellemret:
– Arancini: sprøde risottokugler med parmesan, lime og basilikums mayo
– Coquilles anrettet med humus smagt med kantarel og ricotta samt ærteskud
Hovedret:
– Medaljon af oksemørbrad med reduktion af okseglace, kartoffelgratin med trøffel, honningglaserede rødder og svampe, bagte skalotteløg i balsamico og timian samt pure af pastinak og spinat
Dessert:
– Brownie med karamel og pekannødder hertil coulis af skovens bær
– Mousse af passionsfrugt smagt med creme double og grøn drys.
Pris: 395,-
Børne Nytårsmenu.
Forret:
– Kyllingespyd med små snacks
Hovedret:
– 2 små burgere med grove fritter, tomat & agurk samt ketchup og mayo.
Dessert:
– Pandekage med chokoladecreme & melon
– Frisk frugt & slik
Pris pr kuvert 129,-
Alt det praktiske er klaret for dig!
Martin Koks menuer er nemme at tilberede, og de sørger for, at du får en letforståelig vejledning med.
De anbefaler kunden at købe lidt pyntegrønt efter smag og behag, for at give dine nytårsretter et smukt og indbydende udseende inden servering. Dette vil løfte præsentationen og give det sidste touch til din menu.
Afhent din nytårsmiddag den 31. december mellem kl. 12.00-14.00 på én af deres lokationer:
Sindal: Hos Martin – Jernbanegade 4, 9870 Sindal
Aalborg: Parkeringspladsen ved Gøteborgvej 7, 9200 Aalborg
Bestil din nytårsmenu her, eller giv dem et kald på telefon 20 60 53 93.
Spørgsmål til eksisterende ordrer sendes til invoice@martinkok.dk.
Slagter Stiller

BYD 2025 VELKOMMEN MED EN EKSKLUSIV NYTÅRSMENU HOS SLAGTER STILLER
I hele Danmark samles familie og venner for at sige farvel til 2024 og byde det nye år velkommen. Det er en helt særlig aften, som vi alle er fælles om. Gør denne aften ekstra mindeværdig med dette festfyrværkeri af en nytårsmenu.
De har gjort alt forarbejdet til aftenens menu, så du kan læne dig tilbage og nyde et glas champagne og en festlig aften sammen med familie og venner. Du blot skal lune, anrette og servere de fire spændende retter for dine gæster.
Hos Slagter Stiller har de kræset for deres nytårsmenu, og den er nøje sammensat ud fra sæsonens friske råvarer og det gode kød – og som altid er den gode smag det vigtigste.
FORRET
Duet af koldrøget laks med skilt kærnemælkssauce og dildolie, citrusperler samt urteslør og fennikel.
MELLEMRET
Burrata med lufttørret skinke, ovnbagte cherrytomater, syltede græskar og balsamicoglace.
HOVEDRET
Oksemørbrad serveret med pommes aligot, en trøffelsauce, skovens svampe, rødvinsmarinerede perleløg og romanesco samt en kartoffelkurv med braiseret estouffade.
DESSERT
Ruby chokoladebar med mazarinbund, hindbærsorbet og guldknas.
Du kan allerede nu bestille din nytårsmenu her.
Madklubben

Sæt prikken over i’et på din nytårsaften med en catering nytårsmenu fra Madklubben, der er udviklet af et gastronomisk team.
Madklubben har sørget for en menu med små, raffinerede overraskelser undervejs og udsøgte råvarer som hummer, oksemørbrad, helleflynder og meget andet, som kræver minimal tilberedning, så du kan nyde aftenen med dine gæster. Menuen fås i tre varianter: Klassisk, pescetarisk eller vegetarisk. Menuerne findes både i 3- og 4-retters versioner.
Priser fra 375 kr. per. person.
Madklubben kan levere til døren i hele landet.
Klassisk & pescetarisk nytårsmenu 3- og 4-retters
Forret: Hummerbisque med fyldt pasta af ricotta og citron. Serveres med citrongelé, urter og estragonolie.
Mellemret (kun en del af 4-retters): Sprød hummertærte med håndpillede vendt i yuzumayonnaise med mild chili. Serveres med edamamebønner, ørredrogn, sesam og shisokarse.
Klassisk hovedret: Stegt oksemørbrad med kartoffelpuré smagt til med trøffel og brunet smør. Serveres med langtidsbagte rødbeder, syltede solbær, sprød rød endivesalat og intens pebersauce.
Pescetarisk hovedret: Bagt helleflynder med kartoffelpuré smag til med trøffel og brunes smør. Serveres med langtidsbagte rødbeder, syltede solbær, sprød endivesalat og intens pebersuace.
Dessert: Chokolademousse og saltkaramel med sprød crumble af hasselnødder og pufsukker. Serveres med en tynd chokoladeskive.
Vegetarisk nytårsmenu 3- og 4-retters
Forret: Cremet ærtesuppe med champagne og fyldt pasta af ricotta og citron. Serveres med citrongelé, urter og estragonolie. Mellemret (kun en del af 4-retters): Sprød tærte med grillede artiskokker vendt i yuzumayonnaise med mild chili. Serveres med edamamebønner, tangperler, sesam og shisokarse.
Hovedret: Bagt svampe- og valnøddepaté med kartoffelpuré smagt til med trøffel og brunet smør. Serveres med langtidsbagte rødbeder, syltede solbær, sprød endivesalat og intens pebersauce.
Dessert: Chokolademousse og saltkaramel med sprød crumble af hasselnødder og pufsukker. Serveres med en tynd chokoladeskive.
Madklubbens sommelierer og cocktail-udviklere har tilmed sørget for vin og drinksanbefalinger til menuerne, som du kan finde på deres hjemmeside.
Du kan allerede nu bestille din nytårsmenu her.
Slagter Carlsen

Nytårsaften med Slagter Carlsen
Lad Slagter Carlsen forkæle dig og dine gæster på årets sidste aften med indbydende startere, flotte forretter, smagfulde hovedretter og festlige nytårsdesserter. De har kræset for selv den mindste detalje – og som altid er den gode smag det vigtigste.
De har gjort alt forarbejdet til din nytårsmenu, så du kan læne dig tilbage, nyde et glas champagne og fejre den særlige aften sammen med familie og venner. Du blot skal lune, anrette og servere de fire forrygende retter for dine gæster.
Rigtig godt nytår!
Starter
Fingerfood
Aftenen starter med fingerfood. I skal have en flot anrettet blinis med laks royal, stenbiderrogn og rødløg, en luftig vaffel med en limecreme og slagterens fantastiske coppa samt en flot skive bresaola i kombination med en rørt smokey-creme. En smagfuld start på en fantastisk aften.
Forret
Ravioli med fyld af kammusling i hvid te velouté med syltet fennikel og dildolie
Med forretten fortsættes den indbydende stil fra starteren. Her præsenteres en Raviloi med fyld af kammusling, der ligger på en bund af bagt og syltet fennikel. Saucen er en hvid te velouté – muslingefond og fløde er smagt til med hvid te. Dildolie og karsespirer giver et flot farvespil til forretten, og så smager de grønne dråber skønt sammen med den lidt sarte sauce.
Hovedret
Rosastegt oksemørbrad samt pork supreme. Dertil kartoffelgratin med emmentaler og rodfrugtepuré, smørstegt persillerod, sprøde rodfrugtechips og madeirasauce.
Når hovedretten kommer på bordet, skal det naturligvis kunne smages, at menuen kommer fra slagteren. Kødet er af bedste kvalitet, og saucen har vi kræset lidt ekstra om. Oksemørbrad er selvskreven nytårsaften og som andet stykke kød præsenteres en Pork supreme – en kugle af svinekæbe med bacon. Dertil serveres en fantastisk madeirasauce, der på magisk vis binder de to kødoplevelser sammen. Hovedretten byder desuden på kartoffelgratin med emmentaler og rodfrugtepuré, smørstegt persillerod og sprøde rodfrugtechips.
Dessert
Gelato a la citrontærte med lemoncurd på kransekagebund – dyppet i hvid chokolade og toppet med passionsganache.
Menuen på årets sidste aften skal afsluttes med en dessert, der sætter et festligt punktum for en pragtfuld menu. Den skal være flot, indbydende og lækker. Denne drøm af en dessert gemmer under den hvide chokolade på en kransekagebund med en uimodståelig is med smag af citrontærte samt en lemoncurd. På toppen en passionsganache og selvfølgelig er desserten flot pyntet.
PR. KUV. 389,-
Menuen kan hentes i Støvring, Nørresundby og i restaurant Vestre Bådelaug den 31/12-24 fra 10-12.
Du kan allerede nu bestille din nytårsmenu her.
Café Frederiksberg

Nytårsaften på Café Frederiksberg fra kl. 19.00 – Aalborgs festligste nytårsfest!
- 3-retters nytårsmenu
- Fri øl, sodavand, hvidvin og rødvin til kl. 24.00
- Kaffe, champagne og kransekage
- Konkurrencer & præmier
- Husets DJ spiller op til fest med musik fra tiden der gik
Alt inkl. pr. person kun kr. 599,-
Festen er åben for ikke-spisende gæster efter kl. 24.00 – entré kr. 50,- betales i døren.
NYTÅRSMENU
Forret (tallerkenanretning):
Hvidvinsdampet laks med skaldyr på bund af sprød salat.
Hertil hjemmerørt skaldyrsdressing og top af friske urter.
Serveres med surdejsbrød og smør.
Hovedret (buffet):
Mør og saftig oksefilet med ovnbagte sæsongrøntsager.
Frisk salat, ovnstegte kartofler, håndskårne pommes frites og flødekartofler.
Hertil portvinssauce eller sauce Bearnaise.
Dessert (portionsanretning):
Chokoladekage og italiensk sorbet toppet med friske bær.
Billetter kan købes på Café Frederiksberg eller online lige her.