Tilmeld dig MigogAalborg Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få weekendguiden samt alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAalborg Nyt accepterer du vores samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Nytårsaften med tema

Af Annoncør

Nytårsaften er en aften, vi alle fejrer i en eller anden forstand. Der er få, som vælger at bruge aften på sofaen og nyde den sidste aften i året med blandt andet tv-programmet 90-års-fødselsdagen. De nøjes måske med at kigge ud af vinduet, når klokken slår tolv og himlen bliver fyldt af fyrværkeri. Andre har pyntet hele spisestuen med guirlander og spisebordet med bordbomber, klar til en brag af en fest i selskab med gode venner.  I artikel herunder kan du finde inspiration til din nytårsaften. 

Nytårsaften med tid 

Nytårsaften går mange år tilbage. I middelalderen begyndte året allerede i julen, men siden 1300-tallet har nytårsdag altid være 1. januar. En dag, hvor de fleste har lidt tunge hoveder, og huset roder efter nattens fest. Mange vælger at gå en god lang tur på den første dag i året, rundt i byen for at se hvad natten har bragt med sig og hjem igen med røde kinder klar til et nyt år. Men lad os lige spole tilbage til aften inden, hvordan så din nytårsaften ud? Hvad bestod din nytårsmenu af? Måske du havde taget den lette løsning med mad ud af huset, så du slap for besværet med indkøb og madlavning. Flere og flere vælger at bestille nytårsmenuen, for at få mere tid med gæsterne. Du sparer nemlig en masse tid ved at bestille det udefra, da du er fri for planlægning, indkøb, forberedelse og tilberedning af maden. 

En gennemført aften 

Med maden bestilt, giver det dig også rig mulighed for at planlægge resten af aften. Nu når der er styr på maden, hvorfor så ikke gøre lidt ekstra ud af denne særlige aften? Du kan måske melde ud, at der er dresscode for aftenen. Det kunne være alt for gallatøj til badeferie-tema. Med en dresscode, kan du også pynte passende op. Til galla kan du køre klassisk hvid dug, flotte servietter, levende lys og små blomsterbuketter. Hvis du vil gøre lidt ekstra ud af det, kunne du lave en væg fyldt med balloner til en selfie-station, hvor i samme kan tage mindeværdige billeder for aftenen. Du kan også planlægge en året-der-gik quiz, som altid er oplagt til nytår. Med denne quiz kan i se tilbage på jeres år sammen og individuelt. Det giver jer muligheden for at grine over bommerter, reflektere over perioder med nedtur og med stolthed over opture, både sammen og individuelt.