Tilmeld dig MigogAalborg Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få weekendguiden samt alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAalborg Nyt accepterer du vores samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Nytår og fest – fyrværkeri skaber stemning

Af Annoncør

Annonce

Nytårsaften er årets sidste aften, og mange fejrer dette med god mad, champagne og ikke mindst fyrværkeri. Vi forbinder alle nytårsaften med noget helt  specielt, og alle gør lige lidt ekstra ud af det for at give aftenen et pift.

Fyrværkeri kan være et godt indslag til din nytårsfest, og så er det smukt at se på.

En helt særlig aften

Den sidste aften på året er for mange også den mest festlige. Vi tager flotte kjoler eller smoking på, nogle får sat håret ved frisøren og andre køber dyrt ind til det luksuriøse måltid.

Maden skal være i top, og det samme skal drikkelsen. Det er ikke unormalt at folk spiser 3-retters menu med dyre råvarer såsom fisk og skaldyr, og også den kostbare champagne er fast inventar til nytårsfesten. Man går ikke på kompromis med menuen, og dertil skal der jo også pyntes op, købes hatte og eventuelt en god cigar

Men efter al den lækre med og de mange “skål”, så kan man godt trænge til lidt underholdning, som f.eks. farvestrålende fyrværkeri. Der findes et alsidigt fyrværkeri-salg i hele landet, og man kan altid finde de farver, former og størrelser man synes passer bedste til den perfekte aften.

Sikkerheden først; husk briller

Selvom at fyrværkeri kan være utrolig flot og kronen på værket til en perfekt nytårsaften, så skal man altid huske at være påpasselig.

Fyrværkeri skal jo som bekendt antændes, og består som oftest af en vis mængde krudt. Derfor skal du læse brugsanvisningen godt og altid holde en vis afstand.

Når du håndtere fyrværkeri, bør du altid have briller på i tilfælde af gnister, og du skal aldrig gå tilbage til en antændt raket. Hold altid en fornuftig distance til fyrværkeriet, og hold aldrig raketter eller lignende i hånden, når de skal fyres af.

Har du styr på sikkerheden, så vil fyrværkeriet bestemt være et hit til din fest.

Del artikel