Annonce
Tilmeld dig MigogAalborg Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få weekendguiden samt alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAalborg Nyt accepterer du vores samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Gør det igen i år: Applaus og Nam går sammen om vild nytårsmenu

Af Michael Qureshi
Kim Jeppesen og Mads Hyllested fra Nam og Applaus
Kim Jeppesen og Mads Hyllested fra Nam og Applaus

Nytårsaften i 2020 var i den grad præget af et mærkeligt år, hvor Corona løb med al opmærksomheden.

Nu er samfundet vendt tilbage til det normale, og vi kan igen fejre store begivenheder i hinandens selskab.

Så på den måde skal årets sidste dag for alvor fejres med pomp og pragt.

Hvad hører sig til en rigtig vellykket nytårsaften?

God mad er i hvert fald blandt de højeste prioriteter, og gerne den slags man ikke behøver at stå i køkkenet hele dagen for.

To af Aalborgs bedste restauranter Applaus og Nam er igen gået sammen om at lave den ultimative nytårsoplevelse på Takeaway.

Det er fjerde gang, at de to restauranter giver deres bud på den perfekte nytårsmenu.

Man kan både afhente i Aalborg og i Frederikshavn, så det meste af Nordjylland har faktisk mulighed for at prøve den lækre nytårsmenu.

Menuen består som sædvanligt af 4 snacks og 4 retter. Alle retterne er et mix af smage og stil mellem de to restauranter.

Du kan booke lige her

Gør det igen i år: Applaus og Nam går sammen om vild nytårsmenu
Årets nytårsmenu fra Applaus og Nam

Har fem restauranter tilsammen i Aalborg

De to restauranter har som bekendt kokkene Mads Hyllested og Kim Jeppesen ved roret.

Mads Hyllested driver foruden Applaus også Dejavú og Kim Jeppesen den latinsk amerikanske restaurant Menendez.

Derudover er de begge i baglandet bag SMAEK, som også er blevet en af Aalborgs mest populære restauranter.

Menuen var en stor succes sidste år og blev meldt udsolgt lige inden nytår.

“Det er nu fjerde gang, vi tager hul på vores nytårssamarbejde.

Vi har fået opbygget en rigtig god struktur på både madlavning og ikke mindst udleveringen, som vi mestrer.

Vi får heldigvis rigtig meget god feedback hvert år, ikke blot på maden, men også på den måde, vi tackler udleveringen på.

Det er faktisk en rigtig svær disciplin i sig selv, og der synes vi, at vi har fået en masse god erfaring,” siger Mads Hyllested til MigogAalborg.

Han suppleres af Kim Jeppesen.

“Heldigvis bliver vores nytårs Takeaway hvert år taget rigtig godt imod, så vi håber, at man igen vil støtte op omkring initiativet og booke årets nytårmenu hos os,” fortæller Kim Jeppesen.

Nytårsmenuen 2021 lyder som følgende

Snacks:
– Tataki laks m. ponzusauce og ristet sesam
– Tapioka chips m. svamperemoulade og frisésalat
– Vandbakkelse m. trøffelcreme, modnet skinke og sort trøffel
– Grillet Essanpølse m. cornichoner og stikkelsbærsalsa

Menu:
– Tatar på okse m. grov kimchicreme, syltet løg, æggeblomme, kartoffelchips og sprøde salater
– Bagt nytårs torsk m. cremet hummerbisque, saltet mandler og urteolie
– Grillet tournedos af oksemørbrad m. kartoffelfondant, cremet puré på jordskokker, confiteret kejserhatte og fyldt trøffelsauce
– ”Bar” på hindbær og hindbærmousse m. puré på brombær, sprøde marengs, nøddeknas og skovsyre

Brød og smør

495 kr. pr pers.

Booker man før 1. december, får man 10% i rabat.

For flere detaljer og for booking af nytårsmenu i Aalborg kan du klikke her

For flere detaljer og for booking af nytårsmenu i Frederikshavn kan du klikke her

Del artikel

Andre læser også