Nyt tiltag: Derfor står der boder rundt omkring i midtbyen

Skrevet af: Emil Kjær Jørgensen

Hvis du har gået en tur rundt i midtbyen af Aalborg i løbet af den seneste uge, har du måske bemærket de karakteristiske julemarkeds-boder, som er poppet op på forskellige lokaliteter – blandt andet ved Gåsepigen over for San Giovanni og i Slotsgade.

Men bare rolig – julemarkedet er ikke kommet til byen i ekstra god tid i år.

Aalborg City er i samarbejde med Aalborg Kommune og det lokale initiativ WeShareAalborg i gang med at opsætte en række loungeområder, som skal i brug i løbet af sommeren.

MigogAalborg har snakket med direktør i Aalborg City, Flemming Thingbak, som først vil afsløre de ambitiøse planer i næste uge.

Han fortæller dog, at vi godt kan glæde os.

Ud fra citaterne på de enkelte boder, kan man dog få en idé om, hvad planerne er:

“Aalborg City har i tæt samarbejde med Aalborg Kommune etableret lounge-områder på udvalgte steder i midtbyen.

Med de ekstra udendørs områder kan endnu flere gæster sætte sig ned og nyde byens dejlige liv.

Ved nogle udvalgte lounge-områder kan der købes mad og drikke, andre steder har vi blot sat siddepladser op, hvor du kan sidde og nyde din take-away – eller den coffee -to-go, som du bare trængte så meget til.

Vi håber, at du vil nyde de nye hyggemiljøer, du finder i midtbyen – og skulle du få lyst til at dele din oplevelse i Aalborg City med dine venner, så husk at tagge #aalborgcity”

Nyd din pizza to-go i hyggelige omgivelser

Ved loungeområdet ved Gåsepigen kan man ud fra teksten på “julehytten” se, at man kan bestille take away og drikkevarer fra San Giovanni, som jo er ideelt placeret lige over for området.

“Vi kommer med din bestilling, når den er klar. Vi har både engangsbestik og servietter med, så du kan nyde din “take out” med det i samme i de fantastiske omgivelser her på Gåsepigetorvet.”