Kæmpe åbningsfest: Nyt takeaway-sted åbner med gratis poké bowls og Bánh mì
I juli kunne vi afsløre, at midtbyen bliver et nyt takeaway-sted rigere.
Under navnet AN DI, der løst oversat betyder “lad os spise” på vietnamesisk, åbner søskendeparret Xuan og Vi Le et nyt sted på Boulevarden 12, hvor We Feat tidligere har holdt til.
Xuan er bl.a manden bag de store succeser Caspars og Catch Sushi Bar her i Aalborg.
Nu er søskendeparret endelig klar til at afsløre åbningsdatoen.
På fredag den 20. september kl. 11.00 åbner AN DI, og der bliver nok at glæde sig til.
Gratis mad til de første 200 gæster
For at fejre åbningen af AN DI er der bl.a. gratis mad og drikke til de hurtige.
Fra klokken 11.00 – 15.00 får de første 100 kunder en gratis Bowl eller Banh mi og en gratis drikkevare.
Fra klokken 16.00-21.00 får de første 100 kunder en gratis Bowl eller Banh mi og en gratis drikkevare.
Drikkevarerne er sponsoreret af Vitamin Well, Nobe Aloe Vera og Mikkeller.
Er du ikke en af de 100 første i de to tidsintervaller, kan du ånde lettet op.
For resten af dagen er der nemlig 20 % rabat på menuen.
Klokken 17.00 – 21.00 vil en DJ sørge for at sprede gode vibes på restauranten, og i tidsrummet 16-20 har du chancen for at vinde en gratis drop in tatovering fra de dygtige naboer i The Boulevard Tattoo.
Bánh mì på en helt særlig opskrift
På AN DI får du alt det bedste fra Vietnam – fusioneret med det nordiske køkken.
Bánh mì er en vietnamesisk sandwich, som har sin oprindelse i den franske besættelse af Vietnam.
Den består af et klassisk fransk baguette, der typisk fyldes med krydret kød, syltede grøntsager og andre lækkerier med inspiration fra det vietnamesiske køkken.
På An Di får Bánh mì dog sit helt eget twist.
Den er nemlig lavet på surdej – og så er den kreeret på en særlig opskrift udviklet i samarbejde med Othello Bageriet, som står for at levere friskbagte sandwiches hver dag.
Du kan bl.a. få Bánh mì med marineret oksekød, svinekød, kylling, tofu eller shiitake.
Brødet smøres med en særlig banhmicreme, krydres med soya- og chilisauce og toppes med frisk koriander, agurk og hjemmelavede syltede gulerødder og daikon.
På menuen finder du også de populære bowls, som bl.a. kan fås med marineret ris eller risnudler.
De bliver toppet med hjemmemarineret kød og signaturdressinger. Alle bowls indeholder syltede gulerødder og daikon, revet gulerødder, bønnespirer, agurk, rødkål, forårsløg og sprøde peanuts.
Du kan også købe de hypede Poké Bowls på en bund af sushiris, edamamebønner, avocado, rødkål, syltede rødløg, syltet kål og gulerod, agurk, radiser og frisk koriander.
Når vinteren står for døren vil An Di også tilbyde varme nudelsupper.
Hvis tørsten skal slukkes, så kan det bl.a. gøres med de hjemmelavede limonader.
På An Di kan du både vælge at tage maden med som take away eller slå dig ned i de fede omgivelser, hvor der er plads til cirka 20 spisende gæster.
Hele familien er med
AN DI er på alle måder et familieprojekt, hvor hele familien har sørget for at bidrage med at give nordjyderne en autentisk vietnamesisk oplevelse i Aalborg.
Xuan og Vi Les forældre har bl.a. bidraget med hemmelige familieopskrifter, mens Xuan og Vi Le sørger for, at AN DI bliver et spisested hvor de vietnamesiske traditioner får et nordisk twist.
Du kan finde info om menuen, åbningstider mv. lige her.
Følg AN DI på Instagram her