Tilmeld dig MigogAalborg Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få weekendguiden samt alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAalborg Nyt accepterer du vores samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Komfort og kvalitet i højsædet: Nyt sneaker brand fra Aalborg går snart i luften

Af Redaktionen
Foto: Errant
Foto: Errant

Aalborg har de seneste år lagt by til tilblivelsen af en række succesfulde brands indenfor fashion- og modeverdenen.

Endnu et brand er nu klar til at se dagens lys og endnu engang med base centralt i Aalborg. Denne gang er der tale om et sneaker brand, henvendt til primært unge.

Året 2020 virker måske ikke som det oplagte tidspunkt at starte ny virksomhed, men det er netop hvad teamet bag det nye sneaker brand Errant har gjort.

Det skriver Errant i en pressemeddelelse.

Klar til at tage kampen op mod store brands

”Vi ser os selv om en folk driftige gutter, der altid har altid haft en enorm lyst til at skabe. Den lyst er vi nu i høj grad ved at indfri, hvor vi har skabt Errant.

Vi har måske været lidt uheldige med timingen, da vores sneakers bliver produceret i Portugal, hvor produktionen i perioder har været sat ud af drift.

Det har selvfølgelig ændret lidt i vores planer, men når det er sagt skal vi ikke tillade os at klage”, fortæller Christian Fuglsang.

Med en ydmyg placering midt i Aalborg, er Rasmus, Mads og Christian klar til at tage kampen op med store internationale brands. Christian uddyber:

”Vi bevæger os ind i et marked med rigtig mange konkurrenter, både danske, men i høj grad også internationale. Det vælger vi egentlig at se som en fed udfordring og vi håber at vi her fra ”lille” Aalborg kan bide skeer med de helt store drenge ude i verden”.

Komfort og kvalitet i højsædet: Nyt sneaker brand fra Aalborg går snart i luften
Foto: Errant

Kvalitet og komfort i højsædet

Komfort er en af de stærkeste tendenser inden for udviklingen af især tøj, hvor producenter hele tiden arbejder med hvordan deres beklædning kan blive mere komfortabelt.

Samme udvikling ønsker drengene fra Errant at favne i deres sneakers.

”Vi har stor fokus på kvalitet og komfort i vores sneaks. Desværre er det ikke altid nogen god oplevelse at iføre sig et par læder sneaks og det kan være uanset om der er tale om en dyr eller billig produktion.

Det vil vi gerne gøre op med. Vi vil gerne gerne være kendte for et fedt design, men i lige så høj grad en høj kvalitet og komfort,” fortæller Christian.

Med forsinkelser tidligere på året grundet COVID-19 står Errant nu overfor sin første reelle lancering til året Black Friday.

Det bliver derfor spændende for Rasmus, Mads og Christian og se hvordan folk tager i mod Errant.

”Vi havde håbet at vi kunne lancere vores hvide læder sneak tilbage i sommers, da det er en rigtig sommer style. Desværre lukkede vores produktion ned grundet COVID-19, så den plan røg i vasken.

Nu venter Black Friday lige om hjørnet, så nu har vi valgt at bruge den begivende som en slags lancering af Errant. Så starter vi ud med et brag af et tilbud” afslutter Christian.