Nyt samarbejde giver mere smag: Populære MUMS lancerer nye lækre burgere

Skrevet af: Michael Qureshi

Det populære Take Away sted MUMS på Gugvej 184 har fået spændende nyheder på menuen.

I et nyt samarbejde har MUMS og Rosenbeck Frilandskød Dronninglund udviklet en smagfuld bøf til MUMS burger.

Bøffen er lavet af 100% frilandskvæg.

Inden kødet hakkes og formes til store saftige bøffer, har kødet hængt og tørmodnet, hvilket giver kødet en dejlig lækker smag og mørhed.

Samarbejde er en hyldest

MUMS Ultimative burgers med saft, kraft og god smag findes i fire varianter, POCO LOCO Burger, Jubilæums Burger, MUMS burger og Nordjysk Bøfsandwich.

“Vores samarbejde er en hyldest til en af Nordjyllands gastronomiske ildsjæle Peter Rosenbeck fra Rosenbeck Frilandskød, der med sine fantastiske produkter leverer sandheden fra jord til bord.

På gården går dyrene frit rundt på markerne, og i gårdslagteriet arbejdes der med råvarerne efter gamle traditioner.

Vi er utrolig stolte af samarbejdet og glade for, at vi i flere af vores retter kan tilbyde vores kunder Rosenbecks produkter,” fortæller Allan Frost fra MUMS.

Alt er hjemmelavet

Peter Rosenbeck glæder sig over samarbejdet.

“Jeg mener at der er sammenhæng mellem dyrs levevilkår og kvaliteten af fødevaren. Med baggrund i min uddannelse som landmand og senere jordbrugsteknolog, arbejder jeg målrettet for at skabe de bedste vilkår for dyrene,” siger han.

Grundelementerne i alle deres nye burgere er en stor saftig bøf nu fra Rosenbeck Friland eller saftig grisekam.

“Alle vores mayonnaiser er rørt med nøje udvalgte smagsgivende ingredienser.

I vores stræben på at skabe den totale smagsoplevelse, har vi haft fokus på at udvælge det rette brød, der passer til den enkelte burger. Med vores burger menuer ønsker vi at skabe en ultimativ smagsoplevelse,” forklarer Allan Frost fra MUMS.

Du kan tjekke menukortet og læse mere her

Flyv til København for 299 kr.: DAT sætter “Først til Mølle” billetter til salg i dag

Skrevet af: Michael Qureshi

Som vi kunne fortælle forleden, så starter det danske regionale flyselskab DAT med at flyve på den populære indenrigsrute Aalborg-København fra mandag d. 8. juni.

Flyselskabet tilbyder allerede billige billetter på ruten fra 399 kr. hver vej, og i dag tirsdag d. 2. juni starter de så med et helt vildt tilbud.

Den første tirsdag i hver måned kører man nemlig med kampagnen -´Først til mølle´, og klokken 12.00 i dag sætter man altså et antal billetter til salg for en særdeles skarp pris.

Gælder både København og Bornholm

Det gælder faktisk både til København og Bornholm fra Aalborg, og i anledning af åbningen af København-ruten sættes ekstra mange billige billetter i salg.

“Alle vores billetter på alle vores ruter i Danmark bliver sat til salg for kun 299,- DKK per vej.

Idet juni er første måned på vores nye rute mellem Aalborg og København, sætter vi ekstra mange billetter til salg i dag til ’Først til mølle.’” udtaler DAT’s direktør Jesper Rungholm til MigogAalborg.

Han tilføjer;

“Men du skal være hurtig, da vi normalt har udsolgt, allerede en time efter de bliver sat til salg klokken 12 middag samme dag.”

Køb nu – og flyv næste måned

DAT’s Først til mølle billetter gælder for den efterfølgende måned. – Dvs. billetter du køber i juni, er gældende for juli måned.

Da det ser ud til at de danske grænser er lukket henover sommeren, er det en oplagt mulighed at få fingre i ekstremt billige billetter til København, eller Danmarks ferieø nummer 1, Bornholm!

Her flyver DAT nemlig også til direkte til fra Aalborg hele sommeren.

Sid klar ved tasterne klokken 12.00 i dag og klik ind her på dat.dk for de helt særlige billige billetter.

Kom på afveje: Mand kom gående med sin cykel i Limfjordstunnelen

Skrevet af: Michael Qureshi
Foto: Kim Matthai Leland
Foto: Kim Matthai Leland

Det er ikke hver dag, at politiet må kaldes ud til en person, der går midt i Limfjordstunnelen.

Men det skete her 2. pinsedag til aften. Først blev det meldt ud på Vejdirektoratets side, at bilister skulle være opmærksomme på en person, der gik i tunnelen.

Nu bekræfter Nordjyllands Politi overfor Nordjyske, at man rykkede ud til en gående person i Limfjordstunnelen. Manden kom simpelthen gående med sin cykel i sydgående retning.

Var ikke beruset

Politiet måtte først dirigere trafikken over i det andet tunnelrør, før de kunne sende betjente afsted ind for at standse manden.

“Hvordan dælen han er endt dernede, kunne vi godt tænke os at vide, for det kunne jo være endt i noget værre noget,” siger vagtchef Per Jørgensen til Nordjyske.

Politiet fortæller desuden, at manden ikke var beruset.

Generelt har det ellers været en stille 2. pinsedag for Nordjyllands Politi. På Twitter har de lagt adskillige opslag lige fra Aalborg, Frederikshavn og Skagen.

Mange har været ude og nyde det gode vejr, men folk har været gode til at holde afstand og udvise hensyn, oplyser Nordjyllands Politi.

Genialt tip til sommerdage: Deler opskriften på hjemmelavet Aperol Spritz-is

Skrevet af: Redaktionen

Vores lokale isbutikker her i Aalborg er mere end gode til at være opfindsomme på deres varianter.

Guf & Kugler, Surdejsbageren og Paradis Is er blandt dem, som virkelig er kreative og laver alt fra romkugle-is til White Russian Is.

Men hvis du gerne selv vil lave en lidt anderledes is, så kan du lave din helt egen Aperol Spritz-is.

Vi får rigtig mange pressemeddelelser tilsendt her på MigogAalborg-redaktionen, og vi bringer langt fra alle sammen.

Men når vi øjner en pressemeddelelse, der indeholder opskriften på Aperol Spritz-is, så får den altså kærlig opmærksomhed.

Så derfor tænkte vi, at det var på sin plads at dele, hvad der godt kunne blive sommerens is til de sene lune aftener, som vi eksempelvis har haft de seneste par dage.

Opskriften bringer vi herunder;

¼ Aperol
¼ Prosecco
¼ danskvand
¼ appelsinjuice
1 appelsin
1 isform
Ispinde (af træ)

Sådan gør du

 

  • Tilføj lige dele Aperol, Prosecco, vand og appelsinjuice i en skål.
  • Rør forsigtigt det hele sammen.
  • Skær appelsinen i skiver, og læg en skive i hver form.
  • Hæld derefter Aperol-blandingen i formene.
  • Sæt låg på, og stik en ispind i hvert hul.
  • Sæt Aperol Spritz-isene i fryseren natten over eller min. 5-6 timer.

Forme og pinde kan du købe hos en isenkræmmer eller online ved at søge på isforme. Der kommer alverden former og størrelser frem

Aperol blev skabt i 1919 i den norditalienske by Padova, af brødrene Silvio og Luigi Barbieri. De fik den revolutionerende ide at skabe den mildeste aperitif nogensinde med en alkoholprocent på kun 11%.

De seneste år har den vundet indpas på den europæiske scene, og med sin friske smag af appelsiner og urter og flotte orange farve, er den blevet en favorit til sommerens drinks og cocktails.

Nu kan du altså lave den selv som is – tippet er hermed givet videre.