Tilmeld dig MigogAalborg Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få weekendguiden samt alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAalborg Nyt accepterer du vores samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Bygget i en fart: Nyt padelanlæg i Nørresundby åbner i næste uge

Af Michael Qureshi

Over de sidste par måneder er der blevet bygget med lynets hast, så byens nyeste padelanlæg på mandag kan slå dørene op på Lerumbakken.

Skansen Padel er et resultat af et samarbejde mellem Aalborg Firmaidræt, Nørresundby Squash og Tenniscenter og idrætscenteret Skansen.

Fra på mandag d. 24. oktober står to overdækkede baner klar, som i den grad er klar til at få besøg af padelglade aalborgensere.

Priserne er blandt Aalborg-områdets billigste på 180 kr. per time mellem 15 og 21 samt 130 kr. per time resten af tiderne.

Banerne er i top

“I Nørresundby Squash og Tennis Center glæder vi os over at vores brugere og alle andre i Storaalborg nu får mulighed for at dyrke endnu en ketsjersport ud over squash og tennis.

Padel-kyndige har prøvet banerne, og de melder, at de er tip-top, og de bliver kun bedre af at blive brugt.

De to overdækkede baner kan benyttes hele året, blot man er klædt fornuftigt på i de kolde måneder,” fortæller næstformanden i Nørresundby Squash og Tenniscenter, Kurt Jeppesen.

I Aalborg firmaidræt er daglig leder Anne Louise Vanggaard glad for nu at kunne tilbyde medlemmerne flere lokale baner, og til en god pris.

“Vi ved at vores medlemmer er helt pjattede med padeltennis, så flere baner tæt på centrum af Aalborg er helt perfekt, og jeg glæder mig til at kunne give vores medlemmer den bedste pris i byen, så det fortsat er en fordel at være medlem af Firmaidrætten,” fortæller Anne Louise Vangaard.

Nordjyllands førende idrætscenter

Centerleder på Skansen, Lars Dam Møller er helt enig.

“At få Padeltennis som endnu et tilbud i et i forvejen rigtigt stort udbud af idræt på Lerumbakken er helt i tråd med vores mission, at være Nordjyllands førende idrætscenter.

Sammen med Aalborg Firmaidræt og Nørresundby Squash og Tenniscenter har vi bygget baner som vi tror alle der kan lide padel vil være yderst tilfredse med, og vi glæder os til at tage i mod dem heroppe,” siger Skansens direktør og fortsætter.

“Vi har allerede mange lækre faciliteter, et spritnyt fitnesscenter, byens bedste wellness og arbejder hele tiden med vores gode sportsklubber i huset på at blive bedre.

Skansen Padel bliver endnu en del af det samarbejde, der gør Skansen til et levende hus for idræt, sundhed og samvær, for alle der besøger os,” slutter Lars Dam Møller.

Skansen Padel åbner på mandag den 24. oktober klokken 10, og det er allerede nu muligt at booke tider på skansenpadel.dk.

Se vores komplette guide til padel i Aalborg og Nordjylland.

Del artikel

Andre læser også