Tilmeld dig MigogAalborg Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få weekendguiden samt alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAalborg Nyt accepterer du vores samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Nyt navn, samme kvalitet: Lokal frisør er blevet en del af prisvindende kæde

Af Nathalia Hentze Nielsen

Der er sket en del på Algade.

Udover at være blevet totalrenoveret og en integreret del af Aalborgs bymidte har en ny beboer også slået sig ned i nummer 56.

Det er den internationalt prisvindende frisørkæde Zoom by Zoom, der har overtaget lokalerne, og selvom navnet måske lyder nyt for de fleste aalborgensere, er det et særdeles velkendt ansigt, der står i spidsen for salonen.

Indehaver Carina Lundtoft valgte i 2020 at fusionere sin salon, By Lundtoft, med Zoom by Zoom, og selvom navnet er ændret, garanterer hun, at kunder fortsat vil møde det samme team af passionerede frisører og stylister, der har styr på deres håndværk.

”Jeg valgte at blive en del af Zoom by Zoom familien, fordi det er en fed mulighed for udvikling af forretningen,” forklarer Carina Lundtoft.

”Det er en drøm, jeg har gået med, og da muligheden kom, tøvede jeg ikke med at sige ja.”

Nyt navn, samme kvalitet: Lokal frisør er blevet en del af prisvindende kæde

En stor familie

Når Carina Lundtoft skal beskrive Zoom by Zoom, er det især ordet ”familie”, der går igen.

Den efterhånden store familie består af frisører og stylister fordelt på fem saloner i Jylland – fra Thisted til Skive, Holstebro, Fredericia og nu Aalborg.

Alle deler det samme navn, det samme koncept og det samme høje serviceniveau.

”Hvis en kunde, der har været hos Zoom by Zoom i Skive flytter til Aalborg, vil han eller hun kunne gå ind i vores salon og være sikret det høje niveau og den gode kundeservice og rådgivning, de kender fra deres hjemby,” fortæller indehaveren.

Nyt navn, samme kvalitet: Lokal frisør er blevet en del af prisvindende kæde

Dette kan lade sig gøre, fordi Zoom by Zooms koncept er indarbejdet både i forhold til uddannelse af personalet, men også indretning, fælles branding og indkøb.

Man mærker da også tydeligt, at der tænkt over tingene, når man træder ind i salonen på Algade.

Lokalerne er indbydende og stilrene, og kundens komfort er tænkt ind i detaljerne; bl.a. i det rummelige baglokale, hvor der er indrettet et ”mande-hjørne” specielt til barberinger, og hvor der er placeret tre vaskestationer med massage i sæderne.

Prisvindende uddannelsesakademi

Et centralt element hos Zoom by Zoom, der adskiller dem fra byens andre frisører, er deres store fokus på uddannelse og nytænkning.

Faktisk er salonen et såkaldt uddannelsesakademi og i juni 2019 blev Zoom by Zoom hædret som Intercoiffure Mondial Best Continental Academy 2019 ved en stor international prisuddeling i Paris – en pris de modtog for at dygtiggøre frisører i Danmark og udlandet.

Nyt navn, samme kvalitet: Lokal frisør er blevet en del af prisvindende kæde

”Det er vigtigt for mig, at vi i salonen kan udvikle os, og at vi faktisk kan levere, hvad kunderne efterspørger.

Hvis de kommer og ønsker en balayage eller brazilian blowout, skal vi vide, hvilke teknikker der skal bruges.

Derfor modtager vi så meget undervisning og underviser også selv. Vi hiver tit folk ind fra f.eks. Italien, Frankrig og USA for at være med på beatet,” siger Carina Lundtoft.

”Vi holder også mange træningsweekender og hygger på kryds og tværs, og det gør også, at vi står stærkere som familie.”

Ligemeget hvilken stil eller behandling du ønsker, er du dermed sikret at Carina og hendes team har fingeren på pulsen og de faglige kompetencer til at underbygge det.

Læs mere om Zoom by Zoom Aalborg her.

Del artikel

Andre læser også