Nyt madkoncept: Smag og bedøm borgmesterens livretter på Kunsten
Under navnet “Thomas & …” introducerer Brasserie Kunsten nu et helt nyt og smagfuldt gæstemadskoncept.
Her vil den dygtige køkkenchef Thomas Mathiesen invitere en række kendte nordjyder med i køkkenet og sammen tager de gæsterne med på en personlig og smagfuld madrejse.
Thomas har stået i spidsen for Brasserie Kunsten siden september 2022. Han er udlært på Hotel d’Angleterre og har desuden arbejdet for den anerkendte franske kok, Christophe Dufau.
I fem år var Thomas grillkok på Weber Grill Academy og har desuden været køkkenchef på Comwell Rebild Bakker og Hotel Randers.
Første gæst er ingen ringere end Aalborgs helt egen borgmester Lasse Frimand Jensen.
Sådan bliver konceptet fremover
Du kan glæde dig til en aften med nye smagsnuancer, nye perspektiver og nye bekendtskaber.
Den første “Thomas & …” finder sted tirsdag den 6. februar fra klokken 18.00 – 20.30.
Sammen skaber Thomas og Lasse Frimand Jensen de en personlig gæstemiddag, som serveres i Brasseriet for alle arrangementets deltagere.
Du kommer således til at nyde en hovedret og en dessert, der hører til blandt ‘gæstekokkens’ livretter.
Mellem retterne fortæller dagens ‘gæstekok’ lidt om sig selv og sit liv – og du får æren af at være smagsdommer på det hele.
Program
18.00 Velkomstdrink i Brasseriet.
18.15 Aftenens ‘gæstekok’ Lasse Frimand Jensen introduceres af Thomas.
18.30 Hovedretten serveres.
19.00 Lasse Frimand Jensen fortæller.
19.30 Desserten serveres.
20.30 Tak for i aften.
Bemærk: Du behøver ikke at indløse entrébillet til museet for at deltage i arrangementer i Brasserie Kunsten.
Pris: 300 kr. inkl. velkomstdrink, to retter og masser af gode historier fra Thomas og aftenens hovedperson.
Entré til museet er ikke inkluderet.
Drikkevarer er ikke inkluderet.
Billetsalget lukker d. 1. februar.