Nyt liv til Astoria Bio: Kvindelig mægler-duo rykker ind og ser et hul i markedet

Skrevet af: Michael Qureshi

Af Michael Qureshi

Det startede på Filippinerne lige efter nytår. Christina Neve og Camilla Stisager lærte hinanden at kende, da begge arbejdede sammen hos ejendomsmægleren Thorkild Kristensen.

I starten af det nye år rejste de så på en eksotisk ferie sammen. Og det var med en cocktail i hånden og udsigten til azurblåt vand, at de fandt på navnet, DITHJEM.

Da de vendte retur til Aalborg gjorde de alvor af de mange lange snakke på ferien og sagde begge op hos Thorkild Kristensen.

For 10 dage siden åbnede ejendomsmægleren DITHJEM med Christina og Camilla i spidsen så dørene for deres drømmeprojekt. Med hotdogs og popcorn-maskine til åbningsreceptionen.

Især popcorn-maskinen var obligatorisk, eftersom Aalborgs nye mægler-duo har fundet en ret unik lokation til deres mæglerbutik på Vesterbro. Det er i den gamle Astoria Bio, hvor deres kontor nu er bygget op i den gamle foyer.

Trængt marked i Aalborg

Bygningen rummer så meget historie, og nu skal Christina Neve og Camilla Stisager selv ud og skabe et nyt stykke historie. Og i et marked, der i forvejen er meget trængt med utrolig mange mæglere om buddet i Aalborg.

”Vi er helt med på, at det er en ret hård branche, vi bevæger os ud i. Men vi har også tilsammen mere end 20 års erfaring fra branchen og et rigtig stærkt netværk. Nu har vi bare muligheden for bruge den erfaring, vi har fået gennem årene og så gøre tingene på vores egen måde,” siger Christina Neve.

Hun suppleres af Camilla;

”Vi vil gerne gøre tingene ordentligt og helt til bunds. Hos de store mæglerkæder kan det godt gå lidt stærkt. Så snart et salg er afsluttet, så sender man måske sagen til et servicecenter, og man har ”for travlt” til at deltage i overdragelsen. Der kommer vi til at være med hele vejen fra vurdering til overdragelsen af nøglen – for det er faktisk en rigtig stor dag for mange mennesker,” lyder det fra den anden del af DITHJEM.

Tror på de kan gøre en forskel

De er den første kvindelige mægler-duo i 30’erne som går egne veje i Aalborg – og dermed op imod de større fisk i mæglerbranchen, hvor flere har store landsdækkende pengetanke bag sig.

”Vi kan ikke prale med, at vi opfinder den dybe tallerken en gang mere. Vi kan ikke revolutionere branchen, men vi tror på, at vi alligevel kan gøre en forskel. Vi tror, at vores force bliver, at vi er to kvinder, der både har den kvindelige empati, men som også kan skære ind til benet.

Det her er et servicefag, men det glemmer mange mæglere faktisk, når det bliver alt for stort og konceptpræget,” mener Christina Neve.

De erkender begge, at det ikke er pengene, der driver dem, efter de sagde velbetalte faste jobs op.

”Vi går væsentligt ned i løn for at få det her til at hænge sammen. Men hvad er prisen for frihed? Vi ønskede at være i et job, hvor vi ikke følte, at vi skulle gå på kompromis med noget. Vi elsker at arbejde, og er villige til at knokle rigtig meget for dem, der giver os tillid.

”Vi går heller ikke med store ambitioner om at åbne 5 afdelinger rundt omkring i Aalborg. Vi vil ikke være større end, vi selv kan være en del af det hele – og én god forretning er nok for os. På den måde tror vi på, vi kan bevare den personlige del i vores job og fortsætte med at have kunden og deres hjem i fokus,” siger Christina.

Vil være ærlige fra start

Vi tror på, at det er vigtigt at møde kunderne i øjenhøjde og være helt ærlige fra start. Vi er kendt for at sige tingene, som de er, så hos os får man en ærlig, men ikke mindst professionel og faglig kompetent rådgivning. Hvis alle parter taler rent ud af posen, så kommer der ingen ubehagelige overraskelser på et senere tidspunkt,” forklarer Camilla.

Handler man igennem DITHJEM er man også med at støtte lokale foreninger i Aalborg.

”Vi donerer fem procent af vores omsætning til et godt formål. Vi vil gerne hjælpe andre med, at de har et trygt sted at være. Vi har derfor valgt tre forskellige foreninger, der er lokalt forankret i Aalborg.

Vi ønsker at kunne se med egne øjne, at det vi gør virkelig hjælper. Derfor støtter vi Dansk Dyreværn i Aalborg, Café Hjerterummet, som er for de hjemløse, og så Barnets Blå Hus. Dem der har solgt gennem os kan så selv bestemme, hvem af de tre foreninger, de ønsker at støtte,” siger Christina Neve.

Var skeptiske i starten

Selve forretningens beliggenhed i den gamle biograf er den kvindelige mægler-duo mere end tilfredse med.

”I starten var vi lidt skeptiske. Men da vi først havde været inde og kigge på det, så var vi bare solgt. Det ligger jo fantastisk, og der kører rigtig mange forbi hver eneste dag. Selve lokalerne gemmer på så meget historie, og vi synes, at rammerne er optimale for os.

I starten var vi lidt nervøse over parkeringsmulighederne, men eksempelvis tager det kun to minutter at gå fra Aalborg Kongres & Kultur Center’s parkeringsplads, så det bliver heldigvis ikke noget, der trækker ned for os.

Nu glæder vi os bare til at komme sådan for alvor i gang med det hele. Og til at få hjulpet en masse med at få opfyldt deres boligdrømme. Vi har set, hvordan nordjyderne godt kan lide at handle med de lidt mindre lokale mæglere, så der vil vi gå ind og finde vores plads.

Vi er heldigvis kommet rigtig godt fra start med et par gode håndfulde boliger til salg og endda også et par hurtige salg,” slutter Camilla Stisager med et stort smil på læberne.

Lige nu kører de en sjov karnevalskonkurrence på deres Facebook-side

Vin – mad og cocktails: Napa bliver nyt lækkert sted i Vesterå

Himlen for G&T elskere: Kom til ginfestival i Salling

Skrevet af: Michael Qureshi

Elsker du gin, så bør du gøre dig selv den tjeneste at tage til ginfestival om tre ugers tid.

Stormagasinet Salling i Aalborg afholder en Ginfestival onsdag den 15. august mellem 13-18.

Her serveres der smagsprøver fra mere end 30 forskellige gin fra nogle af de dygtigste ginleverandører både nationalt og internationalt.

Flere af producenterne er selv tilstede i løbet af dagen, hvor de deler ud af deres viden og giver gode tips. Du kan helt sikkert få opskriften på den perfekte G&T!

“Der er 100 pladser til festivallen. For at få adgang skal du købe et klassisk gin & tonic-glas til 75 kroner. Herefter kan du smage på et bredt udvalg af gin fra både Danmark og udlandet samt høre historien bag hver eneste gin,” fortæller Salling Super.

Foto: Salling Super

Speciel dag med fokus på gin

Der plejer også at være rabat på gin blandt det store udvalg i Salling Super. Salling har gennem det seneste år haft stor succes med at afholde det de selv omtaler som festivaler lige fra chokolade, lakrids, vin, gin, rom og meget andet.

Salling Super har et af de bredeste sortimenter i byen, og har også fremstillet deres egen gin i samarbejde med Njord. Stormagasinet har samtidig et bredt udvalg af rom, whiskey og specialøl.

Du kan læse mere om eventet her

Sommer-koncerter i Fårup Sommerland er et stort hit

Skrevet af: Michael Qureshi

Det er primært forlystelser for barnlige sjæle, at man forbinder Fårup Sommerland med.

Danmarks sjoveste skov har i den grad en stor tiltrækningskraft på børnefamilierne, og er to år i træk kåret til Europas næstbedste forlystelsespark.

Men Fårup Sommerland spænder bredt og har skabt flere tiltag for at trække også teenagere og lidt ældre til forlystelsesparken. Det kan man blandt andet se på de navne, som spiller sommer-koncerter her i juli i Fårup.

Godt match på dobbelt-koncerten

Sidste uge var det Wafande, som med hele cv af hitliste-sange var det store trækplaster.

Fredag aften var det så dobbelt-koncert med hitmageren Bro og den mere sofistikerede Skinz. Faktisk et ret godt match hvor Bro med sine monsterhits “Sydpå” og “Hvor er du Bro” skød festen i gang for de over 5000 gæster.

Derfra overtog Skinz med Live Band og de mere dybe tekster serveret med hans karakteriske stemme. Han er god til at bruge og lege med de forskellige klangfarver i sin vokal.

Koncerten var rykket ud på de forreste parkeringspladser i Fårup Sommerland, og det var gennemtænkt, da man ingen andre steder i Parken kunne kapere den store publikumsinteresse.

Bro gik lige på og hårdt med “Sydpå”, men var også klog nok til at slutte af med samme sang, hvor han for alvor fik alle til at synge med på det store sommerhit, der har været i hot rotation på streamingtjenester og radiokanaler.

Sang med på det store radiohit

Skinz fik for alvor sit gennembrud nationalt med Malibu, og den fik han naturligvis også hele Fårup til at synge med. Men også numre som I Min Zone og Er Derude blev serveret med sjæl og indlevelse godt akkompagneret af et stærkt sammenspillet band.

Det giver løfter om flere gode koncertoplevelser i Fårup Sommerland, som pludselig er blevet en spiller i sommerens musikoplevelser i Nordjylland. Lige fra Fredagsfesterne i Karolinelund i Aalborg til musik på torvet i Blokhus.

På fredag den 27. juli er der endnu et stort navn på plakaten. Her kommer Joey Moe på besøg på Fårup-scenen. Han har de seneste år ædt sig godt ind på navne som Nik & Jay og Burhan G som en af de stærke danske artister.

Der sker rigtig meget i Fårup Sommerland både i resten af juli, august og september. Det kan du læse mere om her

Trænger du til en dukkert: 7 Villaer med egen pool

Skrevet af: Christine Luca Hornemann
edc.dk, Klarupvej 196, 9830 Tårs
edc.dk, Klarupvej 196, 9830 Tårs

I år viser Danmark sig fra sin bedste side med snart 50 sommerdage. Badetøjet har også allerede været fundet frem en del flere gange end sidste år.

Der har ligefrem været en sydlandsk stemning over Nordjylland, og flere af dagene har temperaturen været højere end i nogle af de mest populære ferieområder i Sydeuropa.

I stedet for at bruge pengene på en eksotisk rejse sydpå,  kan man bruge pengene på en udbetaling til en villa med egen pool for at blive nedkølet i det varme danske sommervejr.

Fede boliger med swimmingpools

Er drømmen at have feriefølelsen hver eneste dag, hvor dagene nydes i en pool, liggende i en oppustelig lyserød flamingo, med en orangefarvet iskold Aperol Spritz i hånden, så er det lige her du skal læse med.

MigogAalborg Bolig har fundet syv skønne boliger i Aalborg og omegn med egne swimmingpools.

Oldfuxvej 1, 9000 Aalborg

thorkildkristensen.dk, Oldfuxvej 1, 9000 Aalborg

Denne bolig er 237 kvadratmeter og koster 5.995.000 kroner. Se den her.

Hammervej 1, 9310 Vodskov

nybolig.dk, Hammervej 1, 9310 Vodskov

Denne bolig er 247 kvadratmeter og koster 3.995.000 kroner. Se den her.

Bavnebakken 85, 9530 Støvring

ambolig.dk, Bavnebakken 85, 9530 Støvring

Denne bolig er 334 kvadratmeter og koster 2.698.000 kroner. Se den her

Sætervej 8, 9520 Skørping

thorkildkristensen.dk, Sætervej 8, 9520 Skørping

Denne bolig er 384 kvadratmeter og koster 5.995.000 kroner. Se den her

Houvej 50, 9370 Hals

home.dk, Houvej 50, 9370 Hals

Denne bolig er 181 kvadratmeter og koster 2.995.000 kroner. Se den her

Jyllandsgade 17, 9520 Skørping

edc.dk, Jyllandsgade 17, 9520 Skørping

Denne bolig er 243 kvadratmeter og koster 3.495.000 kroner. Se den her

Klarupvej 196, 9830 Tårs

edc.dk, Klarupvej 196, 9830 Tårs

Denne bolig er 206 kvadratmeter og koster 2.650.000 kroner. Se den her

Prøv Aalborgs helt nye søgeportal på ejer- og lejebolig

MigogAalborg Bolig har lanceret Boligswipe som er en ny og meget lettere måde at søge boliger på. Find de boliger der matcher dig inden for location og søgekrav – og nærstuder så de rigtige

Følg vores nye boligmedie MigogAalborg Bolig her – alt med ejendomme og de fedeste boliger i Aalborg

INFO:

På MigogAalborg Bolig skriver vi om de spændende boliger i Aalborg og omegn, som skiller sig ud på den ene eller anden måde. Vores artikler er ikke sponsoreret, medmindre det står tydeligt markeret.

Er du ejendomsmægler eller har en bolig til salg og mener MigogAalborg Bolig bør omtale en bolig eller projekt, så skriv til christine@migogaalborg.dk eller direkte på vores Facebook.