Nyt liv i kendte lokaler: BoShop åbner 1700 kvm. boligunivers i Aalborg i morgen

Skrevet af: Stine Kjølby Christensen

For et par år siden fortalte tidens trends os, at vores hjem helst skulle se identiske ud.

Vi skulle have de samme brands og de samme modeller, og de skulle altid gerne sammensættes på præcis den samme måde.

I dag oplever vi en modpol, hvor flere og flere i stedet forsøger at gøre op med industriens masseproducerede møbler og interiør.

Én af de butikker, der virkelig har haft succes med at redefinere boligindretningen i de danske hjem, er BoShop, der åbner sin første Aalborg-afdeling i morgen.

Det gør de klokken 10.00 med åbningstilbud, snacks og goodiebags til de første 100.

De åbner i den overdådige lokation midt i mellem havnefronten og Nytorv, hvor Kalejdoskop tidligere har haft til huse.

Møbler, der ikke står på ethvert gadehjørne

Kærligheden til møbler sidder derfor stadig solidt plantet i de rå newyorker vægge, men ellers er det som at træde ind i et helt nyt univers.

BoShop åbnede deres første butik for 12 år siden efter at Christopher Eis, der sammen med Bo Kristensen (medstifter af Normal-kæden og Henrik Hansen (tidligere ejer af tøjfirmaet Laurie) ejer virksomheden, i mange år havde ageret kørende møbelsælger overalt i landet.

I den forbindelse blev han mere og mere opmærksom på, at mange af stederne til forveksling lignede hinanden – de samme varer i de samme rammer.

Det var en observation, der gav Christopher blod på tanden til at gå i en helt anden retning – og her opstod idéen til BoShop.

“Det var vigtigt for mig, at BoShop blev en boligbutik, der adskilte sig fra de andre på markedet.

80 % af de ting vi forhandler skal ikke kunne købes andre steder i Danmark.

Det har til tider været en udfordring at overholde, men ikke desto mindre er det lykkedes os: Vores ting står ikke på ethvert gadehjørne,” siger Christopher Eis til MigogAalborg.

1700 kvm. overdådigt boligunivers

Indtil videre har BoShop haft sin eneste butik i Risskov ved Århus, men i morgen udvider man altså familien her i Aalborg.

MigogAalborg har allerede haft fornøjelsen af at besøge den nye, store butik, der råder over intet mindre end 1700 kvm lige midt i byens hjerte.

Og netop lokationen var da også afgørende for, at BoShop endeligt besluttede at rykke til Aalborg.

“Med denne butik er vi virkelig gået efter drømmen.

Ikke nok med at lokalerne er så unikke, så har de også en historie, som folk kender – og så er jeg vild med, at vi ligger så bynært.

Området omkring havnefronten er blevet fantastisk smukt og noget, som vi gerne vil være en del af,” siger Christopher.

Vil inspirere til originalitet

Christopher er i dag stolt og glad over, at forbrugernes individuelle stil er blevet en vigtig faktor, når de vælger nye møbler og interiør – for det er netop BoShops vigtigste opgave: At kunne inspirere til originalitet.

Prisklasserne strækker sig bredt, og der er både noget for dem, der bare vil have en pude med hjem, men også dem, der drømmer om en helt ny stue.

I den nye butik er områderne opdelt efter indretningsstil; heriblandt antikke unika-møbler, farverig boheme, stilrent japansk, nordisk med hygge og lyse farver, moderne og minimalistisk, rustikt vintage og afslutningsvist art deco, der bedst kan betegnes som en måde at indrette sig på, der skal give én følelsen af altid at bo på et luksuriøst hotelværelse.

Unika-afdeling med antikke møbler

Christopher er især spændt på at præsentere folk for unika-afdelingen, der også går under navnet Biblioteket.

Her håber han nemlig, at folk får lyst til at sætte sig, snakke og måske lade inspirationsturen rundt i butikken bundfælde sig.

“Jeg har rejst meget rundt og altid haft lyst til at købe antikke møbler med hjem, som der kun fandtes den ene version af.

Det er også en måde at gøre op med vores smid-væk-samfund, hvor alting er så billigt, at folk bare smider ud, når det er slidt ned.

Vi vil gerne inspirere til, at man i stedet køber noget unikt, man har lyst til at beholde,” fortæller Christopher.

I unika-afdelingen kan du (i skrivende stund) eksempelvis se et par 70 år gamle, gule bænke, der har boet på et hospital i Indien.

Ved indgangen står en lyseblå skibslygte, der også har oplevet lidt af hvert.

“Problemet er så bare, når nogen vil købe det – så skal jeg jo sige farvel til det,” siger ejeren med et grin.

Meget mere end et møbelhus

På sigt er det også meningen, at BoShop skal huse en café-afdeling, hvor mad og kaffe kan indtages i de smukke omgivelser.

“Jeg håber, at vi bliver et hus, hvor folk har lyst til at være. Hvor arkitektstuderende kan læse, veninder kan hyggesnakke, eller hvem som helst kan hænge ud,” siger Christopher.

Forskellige events i lokalerne er ligeså på tegnebrættet; alt fra foredrag og koncerter til modeshows.

Der er da heller ikke mangel på siddepladser og slænge-hjørner og selve caféen står faktisk allerede klar – jagten på den rigtige person til at varetage den er bare ikke afsluttet endnu.

“Vi skal finde en, der er virkelig dygtig til at lave mad, og som har sit fulde hjerte med i det. Indtil vi har fundet ham eller hende, så er fokus på åbningen af selve butikken i morgen.

Og det glæder vi os meget til,” siger Christopher afslutningsvis.

Hvad: BoShop åbner i Aalborg
Hvor: Østerågade 27
Hvornår: Lørdag d. 1. februar kl. 10.00 med åbningstilbud, snacks og goodiebags til de første 100.

Du kan få et smugkig på sortimentet lige her.

Limited edition: Her kan du få den vildeste Nutella-snegl

Skrevet af: Emil Kjær Jørgensen

Hvis du skulle have glemt det, kan vi informere om, at det er Fars Dag på fredag, d. 5 juni.

Er du også træt af at give de obligatoriske bomuldsstrømper, noget udstyr til grillen eller en klassisk skjorte?

De fleste ved, at vejen til en mands hjerte går gennem maven, og på fredag har du for alvor mulighed for at tage kegler i hjemmet.

For Surdejsbageren har lavet et lille twist på bestselleren kanelsnegl, hvor den klassiske remonce er skiftet ud med det tætteste man kommer på flydende guld: Nutella.

Sneglen koster som sædvanligt en halv Vejgaard-dollar (25 kr.), og udover Nutella har den klassiske snegl fået selskab at ristede hasselnødder og knasende krokant.

Selvom sneglen først kan smages igen om en uge, lavede Henrik og Co en lille portion test-snegle, som bogstaveligt talt røg som varmt brød i dag.

Vi nåede lige at få fingrene i et enkelt eksemplar, og vi kan garantere en fantastisk oplevelse for alle, der elsker Nutella. Den skal helt bestemt nydes lun, hvor Nutella’en stadig er flydende.

Sådan får du fingrene i den

Nutella-sneglen kan i første omgang KUN (!) bestilles til afhentning Fars Dag (Grundlovsdag), og bestillingerne har allerede væltet ind efter, at Surdejsbageren lagde en lille teaser ud i går på Instagram.

“Der er jo store traditioner for at bestille og spise hveder til St. Bededag, så nu tester vi lige af om Fars dag skal have en ny tradition her i Aalborg,” fortæller ejer og surdejsbager Henrik Skougaard.

Men bare rolig. VI fortæller ikke nogen, hvis du bestiller en, to, tre eller fire dig til selv eller en anden du holder af.

Sneglene kan bestilles via Facebook, Instagram eller på mail info@surdejsbageren.dk

Vis din støtte til klubben: Nu kan du købe den helt særlige AaB-plakat

Skrevet af: Emil Kjær Jørgensen

På søndag spiller AaB den første betydende fodboldkamp siden starten af marts, når de skal på jagt efter tre point i Esbjerg.

Klubberne må endnu ikke have tilskuere på tribunen, og dermed må spillerne undvære den helt særlige stemning og ikke mindst den flotte visuelle kulisse af rød-hvide farver, som AaB’s fans altid leverer – både ude og hjemme.

Men selvom vi ikke har mulighed for at støtte spillerne på lægterne, er der heldigvis stablet en række tiltag på benene for støtte klubben i en svær tid.

AaB har startet projektet AaB er det hele værd, som i skrivende stund har indsamlet næsten 500.000 kr. og på kampdage opfordrer de desuden alle fans til at lade sit halstørklæde hænge ud ad vinduet som en symbolsk gestus.

Nu er vi her på MigogAalborg klar med endnu en mulighed for at vise AaB din støtte – både økonomisk og visuelt.

Støt AaB sammen med MigogAalborg

Mange nordjyder har allerede sikret sig Spot Byen plakaterne til at pryde hjemmet med ikoniske steder som eksempelvis Vestre Fjordpark, Tyren eller Aalborg Tårnet.

Spot Byen er et kreativt samarbejde udsprunget mellem MigogAalborg og Fotograferne Vesterbro, og det ligger i vores fælles DNA at være stolte af at bo i Aalborg.

Vi er også stolte af AaB; derfor skal klubben selvfølgelig også have sin helt egen plakat, som du allerede kan sikre dig her.

Prisen for plakaten starter fra 299 kr., og så støtter du samtidig med 20 kr. pr. solgt plakat til AaB. Derudover støtter vi CoolUnite Fonden med 6 % af overskuddet af alle solgte plakater.

På motivet har vi fundet plads til den ikoniske AaB-tyr, som står foran stadion, den helt særlige fan-mosaik, som viser AaB-logoet på fineste vis og ikke mindst det ikoniske stadion i baggrunden, hvorfra mange AaB-fans har masser af gode minder fra.

Plakaterne kommer i str. 50 x 70 og 70 x 100 og kan sendes eller afhentes hos Fotograferne Vesterbro.

Hvis du vil lure lidt på plakaterne, inden du køber, har du både mulighed for at se dem hos Fotograferne Vesterbro eller som noget helt nyt hos vores venner hos BoShop, som sælger både plakater og rammer i deres nye flotte butik på Østerågade 27.

Få farverige Aalborg ind i hjemmet

Udover de klassiske Spot Byen plakater i sort-hvid, har vi for nyligt sendt vores fotograf Kjetil Løjte ud i nattemørket i Aalborg, hvor han har skudt nogle helt fantastiske billeder af byen.

Vi kalder serien Dark Night, og i serien kan du bl.a få Musikkens Hus, Utzon Center, Kunsten med Aalborgtårnet i baggrunden, Budolfi Kirke med det ikoniske spir og Kulturbroen.

De plakater kan du sikre dig lige her.

Spot Byen tilbyder også løsninger til virksomheder, som ønsker at vise byen frem på bedste vis. Vi kan både tilbyde collager og akustikplader, som kan laves lige efter dit ønske. Send en mail til Jes for at høre nærmere.

Jubel i Fårup Sommerland: Åbner allerede i næste uge

Skrevet af: Emil Kjær Jørgensen
Fårupsommerland
Fårupsommerland

Fårup Sommerland skulle oprindeligt have åbnet for gæster d. 2. maj, men blev i første omgang udskudt pga. corona-virus – til d. 21. maj. Denne dato blev som bekendt udskudt igen.

13. maj skrev vi så, at åbningsdatoen endelig var officiel: 11. juni ville Fårup Sommerland åbne.

Men nu er der igen, igen nyt fra sommerlandet længst mod nord.

“Vi åbner allerede fredag d. 5. juni,” skriver Fårup Sommerland på Facebook.

Kl 14 i dag blev det meldt ud på et pressemøde fra Statsministeriet, at grænsen til Norge og Tyskland åbner fra 15 .juni. Det har også fået Fårup Sommerland til at juble.

Til EB siger Rasmus Morten, marketingchef i Faarup Sommerland:
“40 procent af vores gæster er på en normal sæson nordmænd, så denne nyhed har meget stor betydning for os og hele området.”
Alle sæsonkortholdere kan komme til en eksklusiv VIP snig-åbning dagen inden den officielle åbning.

“I inviteres herud torsdag d. 4 juni, hvor vi ekstraordinært slår dørene op fra 15:00-20:00 – kun for jer! Så kan I prøve den STORE nyhed SAVEN (og alt andet) før vi officielt åbner op d. 5 juni,” skriver de på Facebook.