Annonce
Tilmeld dig MigogAalborg Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få weekendguiden samt alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAalborg Nyt accepterer du vores samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Vilde åbningstilbud: Stor secondhand tøjbutik åbner i centrum

Af Nathalia Hentze Nielsen

Elsker du secondhand tøj?

Så glæd dig til torsdag den 1. februar kl. 15.00, når Aalborg får en helt ny secondhand pop-up butik fyldt med tøj til både mænd, kvinder og børn.

Butikken slår dørene op i Slotsgade 9, der senest har huset Hi-Fi Klubben.

Om konceptet skriver ejerne Line Petersen og Karina Skovmand:

“Alice in Secondhand er et nyt secondhand koncept, hvor priserne er helt i bund og hele familien kan gå på den ultimative skattejagt.

I den 200kvm store butik er det, som navnet antyder, kun fantasien der sætter grænser for hvilke varer man kan finde.

Der er fastelavnstøj, sportstøj samt fest- og hverdagstøj til alle årstider, aldre og størrelser fra brands som Adidas, Nike, Northface, Samsøe Samsøe, Mads Nørgaard, Ganni, Burberry, Tommy Hilfiger, Ralph Lauren og mange, mange flere.

Alice in Secondhand henvender sig til den eventyrlystne som har lyst til at gøre et godt fund inden for fortrinsvis dansk men også udenlandsk secondhandtøj.”

Vilde åbningstilbud: Stor secondhand tøjbutik åbner i centrum

Stor succes med Kilo Vintage Sale

Hvis Line og Karinas navne lyder lidt bekendte, er det fordi, at de også er ejerne af Alice in Secondhand’s “storesøster” Kilo Vintage Sale, som siden 2022 har åbnet pop-up butikker i hele landet.

I Aalborg ligger Kilo Vintage Sale i Bredegade 8.

”Efter succesen med at sælge håndplukkede varer fra Sydeuropa i Kilo Vintage Sale, har vi nu etableret et samarbejde med en dansk leverandør af secondhandtøj som henvender sig til flere forskellige stilarter og aldersgrupper, hvormed vi i endnu højere grad kan være med til at sætte dagsordenen for en mere bæredygtig tøjkultur i Danmark,” fortæller Karina og Line.

Missionen er således at kunne tilbyde et alternativ til fast fashion til en pris, hvor alle kan være med, så vi i fællesskab kan bane vejen for en mere bæredygtig tøjkultur.

Ejerne lover vilde åbningstilbud fra den 1. til 3. februar.

Læs mere om Alice in Secondhand her.

Del artikel

Andre læser også