Annonce
Tilmeld dig MigogAalborg Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få weekendguiden samt alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAalborg Nyt accepterer du vores samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Aldrig set i Danmark før: Nyt koncept skal beskytte danske bilister

Af Aske Bisgaard Pedersen

Det kan være en jungle at holde sig opdateret på nye færdselsregler, og mange får bøder for brud på regler, som de end ikke kender til.

Et spritnyt koncept fra LicenseCare skal bane vejen for, at danskerne holder sig opdateret på færdselsloven og undgår unødige klip i kørekortet og risikere at skulle op til køre- og teoriprøve på ny.

Få nyt kørekort, hvis uheldet er ude

LicenseCare er et banebrydende koncept, der tilbyder en abonnementsløsning, der skal agere sikkerhedsnet for bilister – måske især dem der er afhængige af kørekort i deres jobfunktion.

“For kun 40 kroner om måneden pr. medarbejder passer vi på bilisterne og virksomhedernes medarbejdere.

Det kan være fatalt for en arbejdsgiver, hvis deres chauffører får frataget kørekortet. I nogle tilfælde kan arbejdsgiveren være nødsaget til at fyre dem,” udtaler salgsansvarlig Mikkel Routhe, og fortsætter:

“Vi vil hjælpe virksomhederne med at holde deres medarbejdere kørende. Hvis deres medarbejdere mister kørekortet, tilbyder LicenseCare generhvervspakke, der hjælper dig igennem hele forløbet og formidler kontakten til en dygtig køreskole.”

I førersædet for LicenseCare sidder en af Nordjyllands markante erhvervsprofiler Jørgen Bønsdorff sammen med kørelærer Paw Bork Bay og salgsansvarlig Mikkel Routhe.

LicenseCare

Forebyggende løsning, der skal opdatere på nye færdselsregler

Men det er ikke kun, hvis uheldet er ude, at der er hjælp at hente hos LicenseCare. Målet er også at hjælpe virksomheder med at sikre, at de ansatte kører mere sikkert og økonomisk, og at de altid er opdaterede på nye færdselsregler.

“Vores medlemmer modtager fire gange om året en opdatering med nye regler, der gælder for netop deres kørekort. Samtidig har de altid mulighed for at bruge vores platform fyldt med gode råd og vejledning – alt fra emner vedrørende el-løbehjul, cyklister til bilister.

En af de helt nye straffe er ”vanvidsbilisme” som de fleste kun tror rammer naboen. Som eksempel kan to biler med hurtig acceleration i et lyskryds takseres som væddeløbskørsel, hvilket i værste fald vil udløse paragraffen for vanvidskørsel. Det betyder konfiskering af køretøjet, 20 dages fængsel og 3 års ubetinget frakendelse af kørekortet.

Overvej hvilket omdømme, det kan give dit firma, hvis din firmabil bliver taget. Her vil LicenseCare også kunne rådgive dine ansatte, fortæller Mikkel og understreger:

“Det er med andre ord store krav at stille bilisterne, at de helt selv skal holde sig opdaterede. Det skal vores løsning hjælpe med.”

Alle medlemmer har tilmed mulighed for gratis førstehjælps- og glatførerkursus én gang årligt. LicenseCare tilbyder også kør-grønt-kurser, som giver en økonomisk og bæredygtig gevinst for både arbejdsgivere og for medarbejdere privat.

På mange måder er et medlemskab i LicenseCare også en god måde at forkæle sine medarbejdere.

Der er altså flere gode grunde som virksomhedsejer til at få tilmeldt sine ansatte. Foruden den beskedne medlemspris på 40 kroner om måneden er der 0 kroner i opstartsgebyr og løbende måned binding, så det er nemt at justere fra måned til måned.

Nyt koncept – store ambitioner

Forarbejdet er gjort og medlemsfordelene er mange. Nu handler det om at indfri ambitionerne – og de er der bestemt.

“Vi har brugt en masse kræfter på at få udarbejdet et godt produkt og en god platform”.

Hvis det lyder interessant, og man gerne vil vide mere eller måske allerede abonnerer på en velkørende fremtid for sine medarbejdere, så er det meget ligetil.

“Man går bare ind på vores hjemmeside, opretter sin virksomhed, tilføjer sine medarbejdere, og så kører det ellers bare med de mange medlemsfordele,” forklarer Mikkel Routhe.

Så vejen er banet, og du kan du styre ind og læse meget mere på LicenseCares hjemmeside lige her.

Del artikel

Andre læser også