Nyt koncept rammer Aalborg: Her kan du se wok-kokken lave din mad

Skrevet af: Michael Qureshi

Torsdag 11. august åbnes dørene i Aalborg for et nyt og spændende restaurant-koncept.

Wokkeriet er navnet, og det bliver med garanti noget, der kommer til at rykke igennem i det nordjyske.

Det er første sted i Danmark med lige præcis det her unikke koncept. Al maden bliver tilberedt med wok-pande kombineret med, at man efter sin bestilling kan komme op og kigge kokken over skulderen, mens maden bliver tilberedt.

Wokkeriet er en del af Hot Wok, der ejes af Aalborgenseren Henrik Graahede. Hot Wok sælger redskaber og ikke mindst wok gasbrændere, så man kan få den optimale wok-oplevelse overført til sit eget hjem.

Men nu vil Hot Wok ud og vise restaurant-gæsterne, hvor effektive og spændende deres produkter er.

Det gør man bedst ved, at gæsterne selv kan følge processen med madlavningen, og her er man mere end velkommen til at være nysgerrig.

Wokkeriet i Aalborg
Henrik Bjørklund er tidligere køkkenchef Hos Boldt. Nu er han en del af Wokkeriet.

Wokkeriet i Aalborg

 

Det er nærmest et ønske fra folkene bag Wokkeriet, der rykker ind i Restaurant Hos Boldts lokaler Ved Stranden 7.

Det er også den tidligere køkkenchef Hos Boldt Henrik Bjørklund, der sammen med restaurantens thailandske kok Malee kommer til at stå med wok-gryderne og give inspiration samt tips til restaurant-gæsterne.

”Det bliver klassisk gastronomi med et tvist af det asiatiske køkken. Vi bruger for eksempel kalvemørbrad, sorthummer, kammuslinger og laks og så giver vi det et pift af Asien med nogle helt specielle krydderier og grøntsager, som giver en unik smagsoplevelse,” lover Henrik Bjørklund.

MigogAalborg.dk’s journalist fik lov til at testsmage nogle af wok-saucerne med det asiatiske tvist. Eksempelvis thailandske skalotteløg vendt i lækker marinade, og det smagte udsøgt.

”Det er en vigtig detalje, at man kan komme op og kigge med, når maden tilberedes. Vi tilbyder mere end bare et par retter og så tak for i aften. Det er en helhedsoplevelse, og det er blandt andet også fascinerende for børnene at komme helt tæt på og opleve den her stemning, der er, når kokkene står og tilbereder mad til mange gæster,” forklarer Henrik Bjørklund.

I samarbejde med H.J. Hansen Vin har man også nøje udvalgt vinmenuer, der matcher det asiatiske præg på maden, hvis det er noget, man som gæst ønsker at afprøve.

Henrik Graahede mener, at der bliver en god synergi mellem Hot Wok og så Wokkeriet. Hot Wok har forhandlere i mange andre lande, og bliver Wokkeriet en succes i Aalborg, så er det ikke udelukket, at man ekspanderer konceptet.

”Det spændende for os er, at al mad, der bliver lavet på Wokkeriet, er på Hot Woks egne produkter. Så hvis man som gæst er lidt fascineret af den varmekilde, som vores gas-brænder eksempelvis giver, og som du ikke lige kan genskabe hjemme på induktions-kogepladen, så kan man bestille det online og få leveret med fragt hurtigst muligt,” forklarer Henrik Graahede.

Wokkeriet Aalborg

Som gæst i Wokkeriet kommer man helt tæt på madlavningen, hvor køkkenet er midt ude i det hele. Men man kan rent faktisk komme endnu tættere på. Man kan selv få lov til at lave maden i det imponerende køkken.

Der er åbnet op for, at virksomheder kan booke Wokkeriet til kurser eller sociale arrangementer. Og på sigt er det et ønske, at Wokkeriet afholder wok kursuser for private, da der har været stor efterspørgsel på disse.

Flere er allerede afholdt i de nye lokaler Ved Stranden 7 (inde i gården) med stor succes.

Der wokkes på højtryk #wok #hotwok #wokkeriet

A photo posted by Hotwok • Wokkeriet (@hotwok_wokkeriet) on

Konceptet er ganske enkelt. Virksomheden booker en menu hos Wokkeriet til det antal medarbejdere, de ønsker at have med. Når gæsterne kommer, bliver de budt velkommen med et program, og derefter skal de selv ud og prøve at lave mad i opdelte hold med hjælp fra Wokkeriets kokke.

”Vi havde en større gruppe inde forleden, og det var imponerende, hvor engagerede de var. De gik meget op i madlavningen, og tog det seriøst. Vi sørger så for at guide godt, så alle bliver færdige samtidig, så de trods alt kan spise sammen,” siger Wokkeriets chefkok Henrik Bjørklund med et smil på læben.

Du kan allerede nu booke bord til Wokkeriet, der åbner torsdag 11. August. Klik her

Vil du læse mere om Hot Wok-produkterne Klik Her.

Følg Wokkeriet på Facebook

Fik du læst?

Mandag åbner Brødrene Price i Aalborg: Sådan bliver konceptet

Brødrene Price Aalborg
Brødrene Price åbner deres restaurant i Aalborg på mandag.
Foto: PR

Vejplejede negle og flotte vipper: Landsdækkende kæde åbner i Friis

Skrevet af: Emil Kjær Jørgensen

I går kunne vi her på MigogAalborg afsløre, at multibrand-konceptet Kings & Queens åbner endnu en en butik i Friis.

Det kan du læse meget mere om her.

Men her stopper nyhederne ikke i Friis Shoppingcenter.

Neglesalon med stort udvalg

Der er en stigende interesse for personlig pleje og selvforkælelse, og snart er der mulighed for at få velplejede negle og flotte vipper i Friis Shoppingcenter, når neglesalonen Scandic Nails åbner.

Det skriver Friis i dag i en pressemeddelelse.

Scandic Nails tilbyder kunderne at få lavet negle, vipper samt manicure og pedicure til gode priser og ikke mindst i god kvalitet – noget de går meget op i.

“Vi lægger vægt på service, faglighed og tilfredse medarbejdere. Vi ønsker at give en god oplevelse til vores kunder, og være det sted de foretrækker pga. vores gode priser, gode service og dygtige, kompetente medarbejdere,” fortæller ejer Vivian Duong.

Scandic Nails har saloner i Odense og Århus og er ekspert på netop personlig pleje og selvforkælelse. Og de har vokseværk.

Med tiden ønsker de at åbne flere saloner, og de starter med Aalborg, som de har store forventninger til.

“Aalborg er en virkelig spændende by med en attraktiv profil og mange turister. Der sker rigtig meget i byen, og det gør der også i Friis Shoppingcenter, særligt nu hvor en stor spiller som Magasin er kommet til. Så vi glæder os til at blive en del af det,” fortæller Vivian Duong.

Scandic Nails åbner i november på 1. sal ved siden af Tiger of Sweden. Kunder kan både kigge forbi og få behandlinger uden tidsbestilling, men det er også muligt at booke tid online.

Hotdogs og Fortnite: Hvem kan slå Jaxstyle i Aalborg

Skrevet af: Emil Kjær Jørgensen
Foto: Fortnite
Foto: Fortnite

Er du under 30 år, eller har du børn i skolealderen, så har du med garanti hørt om spilfænomenet Fortnite.

Over 125 millioner verden over spiller allerede det gratis spil, som kan spilles fra både Playstation, PC’er, mobiler og tablets.

Fortnite er et skydespil, hvor man enten er på hold sammen med andre spillere online, eller spiller solo mod andre online-spillere på nogle fede baner.

Søndag har du mulighed for at kombinere det bedste fra både spil – og madverdenen.

Streetammo på Boulevarden inviterer nemlig til vaskeægte spilhygge på søndag fra kl. 10-16. Det skriver de på Facebook.

Kom forbi til en hotter og et spil Fortnite

Her kan man duellere i Fortnite mod nordjyden Jaxstyle, som blandt andet har over 100.000 følgere på YouTube.

Hans videoer om Fortnite er især yderst populære, hvor han på underholdende vis, fører seerne gennem en masse spil.

Fik du læst historien om den unge gut, fra Aalborg, som er blandt verdens 10 bedst Fortnite-spillere?

Udover en spændende duel mod internetfænomenet Jaxstyle og måske en præmie, kan man også se frem til at Streetammo sætter grillen op udenfor og byder på en hotdog til alle, der kigger forbi.

Streetammo opfordrer folk til at komme i god tid, da der sikkert vil være kø for at spille mod Jaxstyle.

Læs meget mere om begivenheden her.

Tidsplanen holder: Snart åbner Carl’s Jr i midtbyen

Skrevet af: Emil Kjær Jørgensen

I juni kunne vi fortælle, at den store store amerikanske burgerrestaurant-kæde Carl’s Jr.  åbner på Boulevarden 8 i hjertet af Aalborg. Læs mere her.

Hvis man er gået forbi bygningen på Boulevarden på det seneste kan man se, at håndværkerne arbejder på højtryk i byggerod og støv i lange baner.

De har nemlig en stram deadline. MigogAalborg har været i kontakt med Carl’s Jr. og de fortæller, at de åbner i slutningen af november.

De fortæller videre, at de lige nu er i fuld gang med at ansætte det personale, som skal servicere aalborgenserne med burgere.

Sådan så Boulevarden 8 ud, inden renoveringen.

Optakt til endnu større burgerkrig

Hvis man følger med på MigogAalborg, er man vist ikke i tvivl om, at vi er ramt af en decideret burger-epidemi i midtbyen.

Foruden de mange caféer og restauranter, der serverer burgere, ligger her i forvejen følgende burgerkæder:

  • The Burger Shack
  • Burger Boom
  • Grillen Burgerbar
  • WeDoBurgers
  • McDonalds
  • Burger King.

Nu bliver der endnu vildere kamp om de burgerglade aalborgensere inde i byen. Carl’s Jr. er et populært spisested i Aalborg Storcenter i City Syd, hvor de trækker mange kunder, der blandt andet har været inde og handle i Bilka.

Carl’s Jr. er blandt verdens 50 største fastfoodkæder, og blev stiftet i 1940 af Carl Karcher.

Carl’s Jr. har mere end 3900 restauranter på verdensplan, heraf 12 i Danmark: Næstved, Hundige, Rødovre, Odense, Sønderborg, Kolding, Vejle, Aalborg, Aarhus, Tilst, Viborg, Holstebro.

Foto: Gastromand.dk

Burgere – chicken tenders og lækre milkshakes

Carl’s Jr. er kendt for sine autentiske amerikanske burgere fremstillet af 100% oksekød, hvor bøffen grilles over åben ild for at bevare saft og smag. En anden stor favorit – de sprøde Chicken Tenders – tilberedes af ferske stykker kvalitets kyllingebryst, der paneres og tilberedes i restauranten.

Derudover er Carl’s Jr. berømte for de lækre milkshakes, rørt af kugler på en base af vaniljeis.

Carl’s Jr. forsøger at differentiere sig fra konkurrenterne på mange områder.

Blandt andet tilberedes maden først i det øjeblik, gæsten bestiller og serveres efterfølgende ved bordet. Derudover er der gratis ”refill” på sodavand.