Annonce
Tilmeld dig MigogAalborg Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få weekendguiden samt alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAalborg Nyt accepterer du vores samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Nyt koncept klar: Caféministeriet kører All you can Eat smørrebrød

Af Michael Qureshi

Der er hård konkurrence blandt spisestederne i Aalborg.

Mange nye steder skyder op, og gør kampen om gæsterne i byen endnu hårdere. Derfor skal der også tænkes lidt ud af boksen nogle gange.

Vi skrev blandt andet i sidste uge om de fem Havnefronts-restauranter Fusion, Prinses Juliana, Musikkens Spisehus, JØRN og Bistro V der laver lækkert kokketræf i februar.

Men i midtbyen har populære Caféministeriet også fået godt fat med nogle nye koncepter. De seneste måneder har de kørt et koncept med fri tapas-bar, hvor man betaler en fast pris, og derfra kan spise til man revner i lækre frisklavede tapas.

All you can Eat Smushi bar

Nu kommer de på banen med et helt nyt koncept i januar, som tyder på at blive lige så populært.

Caféministeriet har netop introduceret ALL YOU CAN EAT Smushi bar.

Og hvad i alverden er det så?

Smushi er smørrebrød i ministørrelse. Danske råvarer i sushiformat. I København er Royal Smushi Café blevet et kæmpe hit.

Cafeministeriet kører med det fire søndage i januar 7., 14., 21. og 28. januar. Man betaler 185 kr., og så er det ellers bare om at smage på det hele inklusiv dessert.

Nyt koncept klar: Caféministeriet kører All you can Eat smørrebrød

Har fået god respons på tapas-bar

Hos Caféministeriet glæder man sig at tage hul på 2018 med det her nye koncept.

“Nu giver vi tapasbaren en pause, og det åbner muligheder for at lege med nogle nye ideer. En af dem vi længe gerne ville afprøve, er Smushi-bar. Vi synes egentlig, at ideen har ligget lige til højrebenet for os.

Vi har haft rigtig god respons på den måde, vores fri tapas-bar har kørt. Det her er jo også et All you can Eat koncept, men alt laves på små fade, som vi hele tiden kan udskifte med nye friske retter på baren.

Smørrebrød hitter virkelig også hos vores gæster, så det var ret oplagt, at vi testede det her af i januar. Vi kan allerede mærke stor respons på det efter vi lagde det på vores Facebook-side i mandags,” siger Martin Klyvø, indehaver af Caféministeriet.

Kan godt lide at udfordre det traditionelle

På Cafeministeriet kan man godt lide at udfordre den traditionelle måde at drive café på.

“Grundlæggende kan vi godt bare lide at afprøve forskellige ting. Det har vi altid gjort. Dem vi kan mærke stor interesse for, dem finpudser vi endnu mere, indtil vi synes vi har det skarpeste set-up.

Sådan gjorde vi med vores tapas-bar og jule-tapas som egentlig har været under udvikling de seneste tre-fire år. I år har det så været mere populært end nogensinde, og har virkelig trukket mange mennesker ind,” fortæller Martin Klyvø.

Del artikel

Andre læser også