Tilmeld dig MigogAalborg Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få weekendguiden samt alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAalborg Nyt accepterer du vores samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Nyt koncept i Musikkens Hus: Hør fremtidens stjerner helt gratis

Af Simone Vestergaard
Foto: Rene Jeppesen
Foto: Rene Jeppesen

Aalborgs arkitektoniske perle Musikkens Hus, er som et sted hvor nordjyderne mødes omkring store musikalske oplevelser.

Nu er huset klar med et nyt og spændende projekt ved navn Musikkens Udvalgte.

Det er et uformelt koncept, der giver husets besøgende gæster mulighed for at få fire ekstra musikalske oplevelser med særlige lokale talenter – der er gratis adgang for alle, også selvom, at man ikke har været til koncert tidligere på dagen.

De musikalske toner kommer fra unge, dygtige kunstnere, der er blevet spået en stor fremtid inden for den musikalske verden. Solisterne er Line Gade, Gregers, Ginne Marker og Daniel Joy.

Nyt koncept i Musikkens Hus: Hør fremtidens stjerner helt gratis
Her ses Gregers, han er én af de fire kunstnere.

”Alle der har været i den her branche ved godt, at det er svært at slå igennem. Vi vil gerne give de kunstnere vi tror på, en mulighed for at spille for mennesker i professionelle koncertrammer med et interesseret publikum.

Vi har valgt de her fire sangere, fordi vi tror på deres talent og ønsker at skubbe dem videre ud i livet. Nogle gange sker det faktisk tidligere end forventet.

Daniel Joy som vi har booket til efteråret har, efter vi havde lavet aftalen med ham, signeret med ét at de store booking bureauer i Danmark, og det er simpelthen så flot,” fortæller Jeppe Uggerhøj, programchef hos Musikkens Hus, til MigogAalborg.

Det hyggelige event kommer til at foregå i loungebaren på Øvre Foyer, med skøn udsigt over fjorden. Koncerterne afvikles til efteråret og er man nysgerrig, så kan man læse mere om de respektive solister her

Kunstnere med kant

Musikkens Hus glæder sig til at forkæle musikelskende gæster med ægte loungestemning.

”Når vi har koncerter i huset, så er der i forvejen mange mennesker herinde – her så vi en unik mulighed for at give gæsterne en ekstra koncert, der er i samme stilart, som det de lige har hørt.

Til Musikkens Udvalgte udvælger vi kunstnere, der har kant og som ikke er mainstream. Vi vil gerne præsentere kunstnere der stikker lidt ud – og hvor man virkelig kan høre, at de er født med et musikalsk talent.

Vi har testet konceptet her i foråret, der kaldte vi det bare ikke Musikkens Udvalgte. Det har virket rigtig godt, og konceptet holder. Det er derfor helt sikkert noget, vi kommer til at køre med fremover,” afslutter Jeppe.

Første loungekoncert er d. 14. september kl. 22, og koncerterne varer typisk mellem 45-60 minutter, alt efter kunstnernes repertoire.

Datoer for alle fire koncerter:
Line Gade
14/9

Gregers
6/10

Ginne Marker
16/11

Daniel Joy
30/11

Del artikel