Nyt juleeventyr for studiekammeraterne: Nu kan virksomheder bestille juletræ online

Skrevet af: Stine Kjølby Christensen

De seneste tre år har kammeraterne, Lars Flensburg Hansen og Christian Willadsen, været at finde på Gabels Torv, hvor de i anledning af julen havde afsat deres december til at sælge smukke juletræer til aalborgenserne.

Desværre bliver der ikke noget glædeligt gensyn med Christian og Lars på Gabels Torv i år. Men det betyder ikke, at Aalborg ikke kan få glæde af kammeraternes træer alligevel.

De Studerendes Juletræssalg er nemlig blevet nytænkt, og er nu blevet flyttet til en online website, hvor virksomheder kan bestille træer – i alle størrelser – lige til døren.

“I og med, at vi begge er blevet færdiguddannede, så var vi selvfølgelig også nødt til at gentænke vores koncept og ikke mindst navnet De Studerendes Juletræssalg,” fortæller Christian med et grin.

“Da vi startede i sin tid, var det for at tjene nogle penge ved siden af vores studie og med et ønske om at bringe skoven ind i byen.

Det skulle være nemt at købe og få et juletræ med hjem – også selvom du bor i centrum,” forklarer han.

Ikke bare iværksættere

Generationen af unge iværksættere er stærkt voksende, og netop denne titel havde Lars og Christian da også med i deres overvejelser, da de skulle beslutte, hvordan de ville drive deres lille virksomhed videre.

“Vi skulle finde ud af, om vi ville være iværksættere – eller i stedet en ny generation, der havde styr på det, vi havde sat os for. Og det synes jeg, at vi har.”

Christians far har drevet Grue Plantage i mere end 30 år, og nu har Christian og Lars, med deres erfaring fra Gabels Torv, fundet en moderne måde at revolutionere juletræssalget på.

“Vores oplevelse i Aalborg var, at der var ret stor efterspørgsel fra virksomheder, der gerne vil have leveret vores træer til døren. Det er netop, hvad vi kan tilbyde i år.

Vi synes selv, at vi har forsøgt at gribe juletræssalget an på en moderne måde, for folk er altså bare i stigende grad mere tilbøjelige til at købe et juletræ online – på den måde undgår man at skulle sende en medarbejder afsted og bruge en masse tid på dét,” forklarer Christian.

Med kun to klik kan en virksomhed altså bestille lige præcis det slags træ, de drømmer om – og få det leveret på den dag, de ønsker.

Som tilkøb kan du få alt fra julepynt, juletræsfod – samt muligheden for, at træet også kan afhentes igen, når julen er forbi.

Styrker virksomhedens grønne profil

Foruden det praktiske aspekt i drengenes nye koncept, er der også en ekstra fordel for virksomhederne, der ønsker at styrke deres grønne profil.

”For at skåne naturen i forbindelse juletræsproduktionen benytter vi bl.a. naturens egne metoder til at bekæmpe skadedyr og sygdomme i vores afgrøder, ligesom at vi foretrækker naturlig gødning fremfor kunstgødning” siger Christian.

“Derudover har vi ligeledes valgt at afsætte en hektar til genplantning af de pottetræer, vi sælger – når julen er slut, kan vi hente dem igen og genplante dem i plantagen.

På den måde er de med til fortsat med til at skabe liv for masser af dyr og binde en masse CO2.

Virksomhederne kan selvfølgelig også tage dem med sig hjem og plante i egen have.”

Flere kommuner har allerede indført grønne målsætninger, der på sigt skal sørge for, at der bliver plantet en masse nye træer – Christian og Lars forventer selv, at de inden år 2025 har genplantet intet mindre end 8.000 pottetræer.

“Vi spår vores lille projekt en lovende fremtid, og vi kan se, at vi allerede er nogle skridt foran flere konkurrenter i forhold til at være miljøbevidste i vores produktion.

Vores kunder kan dermed både få en nem og praktisk løsning på anskaffelse af årets juletræ – og samtidigt styrke deres grønne profil.

Det synes vi er win-win!”

Hvis du forudbestiller dit juletræ inden d. 10. november, får du desuden 10 % rabat på din ordre.

Læs mere her.

AALBORG AWARDS hylder byen: Natklubkonger spiller til Afterparty

Skrevet af: Michael Qureshi
TooManyLeftHands
TooManyLeftHands

Så kan I godt krydse datoen!

Fredag d. 3. april 2020 gentager vi succesen med AALBORG AWARDS. Denne gang større, vildere og bedre end både i 2018 og 2019, som var de første to år med den store fest.

Vi har igen i år rykket AALBORG AWARDS ind i Aalborg Hallen i Aalborg Kongres & Kultur Center, hvor der bliver plads til over 900 gæster. Sidste år var der totalt udsolgt til showet og afterparty.

Billetterne er netop sat i salg, og denne gang er det udelukkende med siddepladser.

AALBORG AWARDS starter med at hylde det bedste i Aalborg.

Årets Restaurant, burger, café, cocktails m.fl. skal kåres, hvor alle byens største restauratører, butikker, virksomheder håber på, at det er dem, som løber med priserne.

AALBORG AWARDS

TooManyLeftHands spiller til afterparty

Derefter er der kæmpe Afterparty. I år bliver det for alvor sparket i gang af nogen, der virkelig ved, hvordan man fyrer den af til en fest. Det er nemlig ingen ringere end natklubkongerne fra TooManyLeftHands.

Sidste år spillede de blandt andet på Tinderbox, de stod for Aalborgs største Gadefest on Tour på Gammeltorv og så har de også netop spillet på Aairport Festival.

TooManyLeftHands er netop kendt for at tage de største hits og mixe dem med deres eget touch, og regnes for at være blandt de bedste DJs.

Når de går fra scenen afløses de af andre stærke navne på DJ-fronten.

Rød løber, drinks og fedt show

Vi tør godt at love, at det bliver en forrygende aften med rød løber, drinks, et fedt show med kåringer og så ikke mindst et med et megafedt afterparty.

Vært på selve AALBORG AWARDS bliver Nicolaj Lange, der også har været det de to forgående år.

Hvis du vil prøve at have følelsen af at komme med til den største rød løber fest i Aalborg, så er det AALBORG AWARDS.

Her kan du feste med alle dem, der står bag byens bedste restauranter, butikker, caféer, virksomheder og naturligvis flere prominente navne i alt lige fra sport til politik.

I løbet af de næste dage åbner afstemningen til finalisterne til AALBORG AWARDS. Se sidste års vindere her

Hvad: AALBORG AWARDS afholdes af MigogAalborg
Hvor: Aalborg Kongres & Kultur Center
Hvornår: Fredag d. 3. april kl. 18-01.00
Billet-info:
Siddeplads: 349 kr.
Inkluderer 1 drink, snacks under showet, indgang til Award-show og MEGA Afterparty
Book lige her

Fed oplevelse for børnene: Kom til gratis ishockey-træning i vinterferien

Skrevet af: Emil Kjær Jørgensen
Foto: Annemarie Allesø Rasmussen
Foto: Annemarie Allesø Rasmussen

Vinterferien er netop startet for de fleste børn i Nordjylland, men vejrudsigten lover ikke ligefrem fantastisk vejr de næste dage.

Derfor er det jo oplagt at gå på jagt efter indendørsaktiviteter, som kan underholde de mindste i familien.

Og her i vinterferien kan børnene både få rørt kroppen, mærke følelsen af vintervejr og være sikker på tørvejr, når AaB Ishockey inviterer til rekruttering for alle piger og drenge i alderen 3-7 år.

Det foregår på onsdag d. 19. februar fra klokken 14.30 – 15.30 og lørdag d. 22. februar fra klokken 13.00-14.00 i Gigantium, og det er ganske gratis at møde op og prøve kræfter med en af Danmarks mest populære sportsgrene.

Bliv den næste store ishockey-stjerne

Flere profiler fra Aalborg Pirates har været en del af AaB Ishockeys talentafdeling, så drømmer dit barn om at blive den næste store Ishockey-stjerne, er det oplagt at lægge vejen forbi rekrutterings-dagen.

Men træningen handler først og fremmest om at have det sjovt.

“Vi har mange trænere på isen begge dage, så alle børn kan få en hjælpende hånd, når det nødvendigt.

Vi har også nogle specielle vogne, som de kan støtte sig opad, hvis ikke de er helt trygge ved at stå på skøjter endnu,” fortæller formand for AaB Ishockey, Søren Vestergaard.

Derudover tilrettelægger man træningen efter det enkelte barns niveau, så alle får en god oplevelse.

Det anbefales, at man kommer 30-45 minutter før for at få hjælp til at finde det rette udstyr – som man i øvrigt også kan låne helt gratis på dagen.

Søren Vestergaard oplyser, at AaB Ishockey også afholder begyndertræning hver onsdag (kl. 17-18) og lørdag ( kl. 10-11.15) i perioden august-april, hvor man også kan prøve kræfter med ishockey.

Hvad: Gratis ishockey-træning for 3-7 årige
Hvor: Gigantium (indgang i kælderen på samme side som svømmehallen, omklædning 4, midt på gangen)
Hvornår: Onsdag d. 19. februar fra klokken 14.30 – 15.30 og lørdag d. 22. februar fra klokken 13.00-14.00

Du kan finde mere info her.

Subway lancerer nyhed: Børn under 12 år spiser gratis fremover

Skrevet af: Stine Kjølby Christensen

Vinterferien er netop skudt i gang, og det er naturligvis ensbetydende med, at de nordjyske forældre er i fuld gang med at lægge program for den næste uge.

Nu er der ikke børnehave- eller skolekammerater, der kan aktivere energibomben i løbet af dagen … og så må (bedste)forældre jo træde til.

Heldigvis findes der mange lokale tilbud til familier, der ønsker en ferie fyldt med gode oplevelser.

Blandt andet Subway, der netop har lanceret deres nyeste tiltag: Børn spiser gratis.

“Sikke et godt vinterferietilbud!” tænker du nok – men faktisk varer glæden helt udover denne uge…

Tilbuddet gælder nemlig for evigt!

Subway understreger dog over for MigogAalborg, at det er et barn per betalende voksen, der spiser gratis.

Sammensæt din egen børnesandwich

Med i det generøse tilbud er en valgfri børnesandwich, håndlavet i bedste Subway-ånd, hvor dagens heldige hovedperson kan vælge mellem en variant med enten kylling, kalkun eller skinke.

Derudover er der selvfølgelig hundredevis af kombinationsmuligheder både med hensyn til brød, fyld og tilberedning.

Et andet nyt tiltag fra Subway er også, at du fremover kan tilvælge alt fra cheddar, revet mozzarella, majs, feta, ristede løg til ristede kerner – helt uden merpris.

Barnet får selv lov at udpege det hele ved disken og er dermed også selv med til at sammensætte lige præcis sin yndlingssandwich.

“Subway er andet end et oplagt bud på en omgang hurtig take away – vi er også en familierestaurant, hvor der er plads til både store og små, uanset smag og behag,” fortæller Rasmus H. Millfors, som er medejer af Subway i Aalborg.

Er appetitten til mere end blot en sandwich, er der mulighed for at tilkøbe en sodavand og cookie for kun 20 kr. – det er dog ikke et krav for at indløse tilbuddet om et gratis måltid, så dette skal udelukkende ses som en billig måde at opgradere til en menu.

Tilbuddet er gældende i både restauranten i Urbansgade samt Østerågade.