Annonce
Tilmeld dig MigogAalborg Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få weekendguiden samt alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAalborg Nyt accepterer du vores samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Stort scoop: Rasmus Bjerg kommer til Aalborg med nyt John Mogensen show

Af Michael Qureshi
Foto: Joan Barløse
Foto: Joan Barløse

Rasmus Bjerg har ikke kun bragt John Mogensen til live på biograflærredet.

Siden filmens premiere har han turneret land og rige rundt i rollen som dansktoppens ukronede konge.

Corona har ganske vist stået i vejen for de helt store koncerter i 2020, og derfor er et det stort scoop, at Skråen nu kan præsentere et helt nyt John Mogensen show i april 2021.

Billetsalget er netop startet.

Showet hedder kort og godt ”JOHN” og kombinerer live koncert, teater og et spektakulært visuelt show, designet til at indhylle publikum i en folkelig og festlig stemning, hvor man skal anstrenge sig godt og grundigt for ikke at synge med.

“Det bliver en folkefest for hele familien.

Det skal ikke være så pænt og fornemt, for det havde ikke været i John Mogensens ånd. Det skal være ægte,” lover Rasmus Bjerg, som er en af initiativtagerne til koncertrækken.

Vil glæde flere generationer

Han henviser til Mogensens poetiske beskrivelse af dansktoppen som ”…dig og mig, den dejligste kop kaffe du drikker, bilen der kører forbi hver dag. Den er alt det og ingenting, der sker hver eneste dag”.

“Vi håber John Mogensens fans vil tage børn og børnebørn med i hånden og introducere dem til den musik, der efterhånden har glædet generationer”, siger Rasmus Bjerg tilføjer.

”Nu vil jeg ikke disse Adam Oehlenschläger, men jeg synes John Mogensen har skabt nogle herligt flabede konkurrenter til Danmarks nationalsang.

Du skal faktisk lede længe efter en, som ikke kan synge bare lidt med på Der er noget galt i Danmark eller Fut i fejemøjet. Og det er da ret fantastisk.”

Der tages selvfølgelig forbehold for Corona forholdsregler, men det er med en forventning om, at der er åbnet op for mindre shows efter påske.

Du finder info om billetsalg her.

Del artikel

Andre læser også