Tilmeld dig MigogAalborg Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få weekendguiden samt alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAalborg Nyt accepterer du vores samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Nyt i Mia-sagen: Sigtelse frafaldet mod 36-årig mand

Af Redaktionen
Arkivfoto / Blomsterhavet ved Netto på Vesterbro, hvor Mia forsvandt
Arkivfoto / Blomsterhavet ved Netto på Vesterbro, hvor Mia forsvandt

Anklagemyndigheden ved Nordjyllands Politi har nu truffet sin afgørelse for så vidt angår den anden 36-årige mand, der – i forbindelse med drabet på Mia Skadhauge Stevn – blev anholdt onsdag den 9. februar 2022.

Dagen efter, den 10. februar 2022, blev han løsladt ved et grundlovsforhør, men sigtelsen mod ham blev dengang opretholdt. Det er denne sigtelse mod ham, der nu – pr. 4. april 2022 – er helt frafaldet.

Det oplyser lederen af politiets efterforskning af sagen, vicepolitiinspektør Frank Olsen, der kort siger:

”Vores omfattende efterforskning af denne 36-årige mands færden er nu afsluttet – og den viser, at han ikke har noget at gøre med, at Mia forsvandt, og at hun senere blev fundet afgået ved døden. Derfor er sigtelsen mod denne mand helt frafaldet.”

Vicepolitiinspektøren medgiver, at det er alvorligt at være sigtet for drab, men det har været nødvendigt af hensyn til sagen.

”Vores efterforskning af også hans forhold har været særdeles omfattende, for vi skal være helt sikre på, at han ikke har noget med sagen at gøre. Og det er vi nu. Derfor frafalder vi sigtelsen mod ham.”

En anden 36-årig mand er anholdt og fortsat sigtet i sagen. Politiets omfattende efterforskning af sagen fortsætter, og politiet har af hensynet til dette arbejde og de pårørende ingen yderligere kommentarer.

”Vi kan ikke kommentere på detaljer i en igangværende efterforskning, men overordnet kan jeg slå fast, at vi fortsat har et omfattende arbejde foran os med at kortlægge forløbet, foretage afhøringer, undersøge tekniske spor og foretage sporanalyser samt gennemse videomateriale,” siger Frank Olsen.

Del artikel