Annonce
Tilmeld dig MigogAalborg Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få weekendguiden samt alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAalborg Nyt accepterer du vores samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Nyt i Aalborg: Forkæl dig selv med lækker hud hos tandlægen

Af Stine Kjølby Christensen

Det bliver mere og mere naturligt at have et ønske om at være den bedste udgave af sig selv. Kosmetiske og forskønnende behandlinger er efterhånden noget, som de fleste i én eller anden grad har prøvet.

Det kan være alt fra en ansigtsbehandling, en tandblegning, en tur til frisøren eller måske at få ordnet sine negle.

Jeg besluttede mig derfor for at prøve den nye behandling hos Nettotand i Aalborg, som går under navnet “BB glow ansigtsbehandling” og er en helt ny teknologi, der er opfundet og importeret fra Korea.

“Der er flere klinikker i København, der tilbyder behandlingen, men i Aalborg er vi ikke helt så langt endnu,” forklarer Olga Lozina, der er kosmetolog hos Nettotand i Aalborg.

Den unikke BB Glow-behandling vil efter sigende hjælpe dig med at få flot og strålende hud og komme af med urenheder, akne-ar, ujævnheder, fregner, mørke rande under øjnene og pigmenteringer.

Dette opnås gennem en særlig massage, hvor serum masseres ind i det øverste hudlag.

Massagen stimulerer blandt andet collagenproduktionen og giver en særlig glød, der medvirker til at du ikke efterfølgende behøver at dække din hud med foundation.

Ifølge Olga er behandlingen oplagt til unge mennesker, men pynter bestemt også på de ældre.

Drømmen om en smuk hud

Behandlingen er opdelt således, at man kan have brug for op til seks behandlinger for at opnå et resultat, der kan holde i op til et år. Du vil dog allerede opleve et resultat efter første behandling.

Det lyder jo næsten for godt til at være sandt … så det blev undertegnede naturligvis nødt til at undersøge nærmere.

Som Nettotand selv understreger, kan man sagtens nå at indsamle både ar, pigmenteringer og synlige tegn af træthed i sit kun 27 årige ansigt.

Umiddelbart skulle behandlingen derfor være oplagt til sådan én som mig.

Olga lagde ud med at rense huden, påføre en maske og fortælle lidt om, hvilke forholdsregler man skal følge i tiden efter behandlingen: ingen solarie, ingen varme bade, klorvand eller fed creme i ansigtet.

Herefter gik Olga i gang med selve BB Glow-behandlingen, hvor en såkaldt nano-infusion indførte nærende produkter i form af hyaluronsyre, vitaminer og mineraler i huden gennem mikroskopiske nanokanaler.

Dette kan bedst beskrives som en prikkende fornemmelse, der var alt andet end ubehageligt. Snarere som en koncentreret ansigtsmassage, og man følte sig uden tvivl i trygge hænder hos Olga.

Behandlingen varede én time, hvor jeg tilmed fik en lille powernap i mellemtiden.

Herefter fik jeg et spejl i hånden, og resultatet var tydeligt: De mørke rander var tydeligt formindsket, min hud glødede og så generelt mere ensartet, jævn og sund ud end den har gjort i mange år.

Komplet behandling i klinikken

Olga kommer blandt andet til at tilbyde ansigtsbehandlinger og permanent make-up, der fremover vil kunne kombineres med eksempelvis en tandblegning hos klinikkens tandlæger.

“Vi har både kvinder og mænd i vores kundekartotek, der går meget op i deres udseende”, forklarer Olga.

Hos Nettotand i Aalborg har man gennem de sidste 14 år haft succes med at ordne aalborgensernes tænder med de nyeste teknikker på markedet og altid til fair priser. Nettotand er eksperter i blandt andet implantater. De oplever at deres kunder oftere og oftere efterspørger kosmetiske behandlinger, og det har klinikken valgt at imødekomme.

“Vores kunder vil gerne have udført andre ting, der i kombination med de kosmetiske tandbehandlinger kan give vores kunder en komplet makeover, så man går herfra med et helt friskt udseende,” fortæller tandlæge Tanja Hughes.

Men det er ikke kun det udvidede udvalg af behandlinger, der er nyt hos Nettotand. Faktisk kan den nye “afdeling” tilbyde en helt speciel behandling, som ikke findes andre steder i byen.

Introtilbud på BB Glow

Olga “trøstede” mig med, at den endelige effekt først ville opnås om inden for 14 dage, da huden skulle have tid til at genopbygge sig selv med den ny-indførte serums virkning.

Min eneste tanke var ‘hvornår kan jeg få næste behandling?’ – for hvis jeg kunne opnå dette efter kun én gang, hvad ville der så ske efter to gange behandling?

Olga anbefaler, at der skal gå en uge mellem de efterfølgende behandlinger.

Da serummet kun går ind og påvirker ens yderste hudlag, er det selvfølgelig et spørgsmål om tid, før virkningen forsvinder i takt med at huden fornys.

Som sagt vil 3-6 behandlinger kunne give et resultat, der varer i op til et år.

Nyt i Aalborg: Forkæl dig selv med lækker hud hos tandlægen

I anledning af Olgas opstart kører Nettotand introtilbud på behandlingerne:

Første behandling til halv pris (400 kr.) og herefter 800 kr. pr. behandling. Booker du seks behandlinger, får du den sjette gratis.

Booker du kun én behandling, er du på ingen måde bundet til de efterfølgende.

Du får blot muligheden for at prøve behandlingens resultat af på din egen hud og herefter beslutte dig for, om du ønsker flere – hvilket jeg kun kan anbefale.

Du booker tid til BB Glow lige her.

Del artikel

Andre læser også