Nyt i Aalborg: Forkæl dig selv med lækker hud hos tandlægen

Skrevet af: Stine Kjølby Christensen

Det bliver mere og mere naturligt at have et ønske om at være den bedste udgave af sig selv. Kosmetiske og forskønnende behandlinger er efterhånden noget, som de fleste i én eller anden grad har prøvet.

Det kan være alt fra en ansigtsbehandling, en tandblegning, en tur til frisøren eller måske at få ordnet sine negle.

Jeg besluttede mig derfor for at prøve den nye behandling hos Nettotand i Aalborg, som går under navnet “BB glow ansigtsbehandling” og er en helt ny teknologi, der er opfundet og importeret fra Korea.

“Der er flere klinikker i København, der tilbyder behandlingen, men i Aalborg er vi ikke helt så langt endnu,” forklarer Olga Lozina, der er kosmetolog hos Nettotand i Aalborg.

Den unikke BB Glow-behandling vil efter sigende hjælpe dig med at få flot og strålende hud og komme af med urenheder, akne-ar, ujævnheder, fregner, mørke rande under øjnene og pigmenteringer.

Dette opnås gennem en særlig massage, hvor serum masseres ind i det øverste hudlag.

Massagen stimulerer blandt andet collagenproduktionen og giver en særlig glød, der medvirker til at du ikke efterfølgende behøver at dække din hud med foundation.

Ifølge Olga er behandlingen oplagt til unge mennesker, men pynter bestemt også på de ældre.

Drømmen om en smuk hud

Behandlingen er opdelt således, at man kan have brug for op til seks behandlinger for at opnå et resultat, der kan holde i op til et år. Du vil dog allerede opleve et resultat efter første behandling.

Det lyder jo næsten for godt til at være sandt … så det blev undertegnede naturligvis nødt til at undersøge nærmere.

Som Nettotand selv understreger, kan man sagtens nå at indsamle både ar, pigmenteringer og synlige tegn af træthed i sit kun 27 årige ansigt.

Umiddelbart skulle behandlingen derfor være oplagt til sådan én som mig.

Olga lagde ud med at rense huden, påføre en maske og fortælle lidt om, hvilke forholdsregler man skal følge i tiden efter behandlingen: ingen solarie, ingen varme bade, klorvand eller fed creme i ansigtet.

Herefter gik Olga i gang med selve BB Glow-behandlingen, hvor en såkaldt nano-infusion indførte nærende produkter i form af hyaluronsyre, vitaminer og mineraler i huden gennem mikroskopiske nanokanaler.

Dette kan bedst beskrives som en prikkende fornemmelse, der var alt andet end ubehageligt. Snarere som en koncentreret ansigtsmassage, og man følte sig uden tvivl i trygge hænder hos Olga.

Behandlingen varede én time, hvor jeg tilmed fik en lille powernap i mellemtiden.

Herefter fik jeg et spejl i hånden, og resultatet var tydeligt: De mørke rander var tydeligt formindsket, min hud glødede og så generelt mere ensartet, jævn og sund ud end den har gjort i mange år.

Komplet behandling i klinikken

Olga kommer blandt andet til at tilbyde ansigtsbehandlinger og permanent make-up, der fremover vil kunne kombineres med eksempelvis en tandblegning hos klinikkens tandlæger.

“Vi har både kvinder og mænd i vores kundekartotek, der går meget op i deres udseende”, forklarer Olga.

Hos Nettotand i Aalborg har man gennem de sidste 14 år haft succes med at ordne aalborgensernes tænder med de nyeste teknikker på markedet og altid til fair priser. Nettotand er eksperter i blandt andet implantater. De oplever at deres kunder oftere og oftere efterspørger kosmetiske behandlinger, og det har klinikken valgt at imødekomme.

“Vores kunder vil gerne have udført andre ting, der i kombination med de kosmetiske tandbehandlinger kan give vores kunder en komplet makeover, så man går herfra med et helt friskt udseende,” fortæller tandlæge Tanja Hughes.

Men det er ikke kun det udvidede udvalg af behandlinger, der er nyt hos Nettotand. Faktisk kan den nye “afdeling” tilbyde en helt speciel behandling, som ikke findes andre steder i byen.

Introtilbud på BB Glow

Olga “trøstede” mig med, at den endelige effekt først ville opnås om inden for 14 dage, da huden skulle have tid til at genopbygge sig selv med den ny-indførte serums virkning.

Min eneste tanke var ‘hvornår kan jeg få næste behandling?’ – for hvis jeg kunne opnå dette efter kun én gang, hvad ville der så ske efter to gange behandling?

Olga anbefaler, at der skal gå en uge mellem de efterfølgende behandlinger.

Da serummet kun går ind og påvirker ens yderste hudlag, er det selvfølgelig et spørgsmål om tid, før virkningen forsvinder i takt med at huden fornys.

Som sagt vil 3-6 behandlinger kunne give et resultat, der varer i op til et år.

I anledning af Olgas opstart kører Nettotand introtilbud på behandlingerne:

Første behandling til halv pris (400 kr.) og herefter 800 kr. pr. behandling. Booker du seks behandlinger, får du den sjette gratis.

Booker du kun én behandling, er du på ingen måde bundet til de efterfølgende.

Du får blot muligheden for at prøve behandlingens resultat af på din egen hud og herefter beslutte dig for, om du ønsker flere – hvilket jeg kun kan anbefale.

Du booker tid til BB Glow lige her.

30 år i byen fejres: Azzurra genåbner med nyt menukort og nyrenoverede lokaler

Skrevet af: Frederikke Hougaard Hansen
Maurizio Quattromani
Maurizio Quattromani

Langt om længe er det igen muligt at forkæle sig selv med en tur på restaurant, og én af de restauranter, der i den grad har været savnet, er Azzurra.

Maurizio Quattromani var en af de første i Aalborg til at åbne en restaurant med et rustikt italiensk landkøkken, da han i 1990 for første gang slog dørene op til Restaurant Azzurra i Jens Bangs Gade.

Dét skal selvfølgelig fejres!

I hele juni måned bliver det 30-års jubilæum fejret med en masse godt til ganen, når restaurantdelen Pizza e Vino af Azzurra slår dørene op til en restaurant med både nyt udseende og nyt menukort.

Faktisk har restauranten også fået det lokale navn “Pizza e Vino” ligesom selskabslokalet “L’antipasto” samt en ny og mere iøjnefaldende indgang på hjørnet.

Tanken er, at stedet også skal kunne benyttes som vinbar, hvor man smage forskellige vine, som man efterfølgende kan købe med hjem.

Byder velkommen med Aperol Spritz

Maurizio vil gerne markere de 30 år i Jens Bangs gade, og det gør han ved at tilbyde velkomstdrinks til alle spisende gæster i restauranten hele juni måned.

”Vi tilbyder Aperol Spritz til alle vores aftengæster i restauranten hele juni måned. En italiensk klassiker, der er et hit i sommermånederne,” fortæller Maurizio.

Derudover vil der også gratis to-go-kaffe til de 300 første gæster hele juni måned.

Nye italienske specialiteter på menukortet

Azzurra fejrer ikke kun jubilæum, men også post-corona-genåbning med et helt nyt menukort i restauranten Pizza e Vino i Jens Bangs Gade.

Maurizo Quattromani åbnede Azzurra med en vision om at servere rustikke, italienske retter inspireret af de lokale landkøkkener i det sydlige Italien.

Den vision har han nu udlevet i 30 år, og han har gennem årene også udviklet Azzurra til et decideret madværksted, der kan levere alt fra dine-in, take away og catering.

Mest af alt er de dog nok kendt for deres autentiske pizzaer, der både gør det godt i restauranten såvel som på spisebordet derhjemme.

”Vores nye menukort byder på endnu flere autentiske retter fra min hjemby, Napoli. Blandt andet kan vi tilbyde pizza fritta, som er en italiensk specialitet.

Faktisk er det, som navnet antyder, stegt pizza – det skal helt sikkert prøves!” fortæller Maurizio og tilføjer:

”Derudover har vi også optimeret vores kaffeudstyr i Azzurra, Jens Bangs Gade. Vi serverer friskbryggede italienskristede bønner – virkelig kvalitetskaffe.”

Den friskbryggede kaffe, der sender italienske noter hele vejen hen langs Reberbansgade kan nydes både i restauranten og to-go.

Det nye menukort er gældende i restauranten Pizza e Vino i Azzurra, Jens Bangs Gade, mens jubilæumstilbuddene gælder i Restaurant Azzurra i Jens Bangs Gade og Azzurra Nordkraft.

På grund af de afstandspåbuddene, har Azzurra Nordkraft valgt kun at åbne for restaurantbesøg i Kedelhallen og på den udendørs Terrasse, således take away-kunder stadig kan betjenes.

Perfekt til sommervarmen: Café Peace er klar med drinks to-go

Skrevet af: Emil Kjær Jørgensen

Solen har skinnet ufortrødent fra en skyfri himmel de sidste mange dage, og det ser ikke ud til, at resten af pinsevejret skuffer.

Det har fået mange til at krybe ud af corona-hulerne og nyde byen under åben himmel – naturligvis med behørig afstand, som skrevet står.

Af samme årsag kunne det næsten heller ikke være mere belejligt, at Café Peace på Boulevarden nu er klar med lanceringen af deres nye sommerkoncept: Drinks to-go.

Café Peace er i forvejen kendt og elsket for deres drinksmenu, men nu kan du altså også tage dem med på farten.

For vores kære læseres skyld, testede vi naturligvis konceptet i dag, pinsesøndag, hvor vejret var fuldstændig perfekt til en drink (eller to, eller tre) ved havnen.

Drinksene bliver leveret i to-go krus, men der er ikke sparet på hverken pynt, finesse, friske råvarer … og heller ikke alkoholen; alle drinks er med 4 cl alkohol.

Vi bestilte klassikeren Strawberry Daiquiri med Absolut vodka, frosne jordbær, limesirup, rørsukker og friske jordbær, en Gin Hass med Beefeater London dry gin, mango sirup, Lemon sodavand, frisk lime, en Københavner Stang med Absolut vodka, friskpresset appelsinjuice, vanilje, ananassirup og flødeskum og en Mojito med Havana club 3 års, mynte, frisk lime, rørsukker, danskvand.

To for éns pris torsdag – lørdag

Fire drinks var nok til, at mindst én af os blev godt bedugget, og alle drinksene var perfekt afstemt – hverken for søde eller for stærke i smagen. Københavnerstangen var især helt genial, og smagte FARLIGT godt.

Derudover kan du vælge mellem alt fra Dark ‘N Stormy, White Russian, Espresso Martini, Pina Colada, Tom Collins og bloggerdrinken over dem alle: Aperol Spritz.

Prisen for drinksene starter på 85 kr.

Drinksene kan bestilles to-go hele dagen, og kigger du forbi efter kl. 21 (torsdag-lørdag), så får du endda 2 for éns pris.

Nyt menukort betyder også nye cocktails på vores drinkskort🥂✨ Bl.a har vi fået Lillet – den tidsløse aperitif, som er…

Slået op af Cafe PeaceOnsdag den 4. marts 2020

 

Hvad: Drinks to-go
Hvor: Café Peace, Boulevarden
Hvornår: Hele sommeren

Du kan selv dykke ned i drinkskortet her.

Burger Week hos Bogø

Sammen med Bogø laver vi her på MigogAalborg Burger Week – den løber fra 1. – 7. juni. Få en valgfri burger fra menukortet, fritter og dip til 50 kr. (plus billetgebyr) – læs mere og bestil her

Masser af lækkerier: Fem ting du skal smage på Aalborg Streetfood

Skrevet af: Emil Kjær Jørgensen

18. maj genåbnede Aalborg Streetfood med masser af nyheder – både i form af nye madboder, men også nye tiltag med fokus på oplevelser som eksempelvis en arkadehal, brætspilslounge og meget mere.

På madfronten kan vi nu nyde gensynet med flere af de populære “gamle” street food-boder. Eksempelvis Desserten og Duck It …men der er også plads til flere nyheder.

Der er blandt andet kommet en bod med srilankansk street food med navnet The Dosa Spot, en ny pasta-bod, jamaikansk street food i boden On Fyah og så ikke mindst Stegt Flæsk-boden.

Pinsevejret har været fuldstændig forrygende i Nordjylland, og det kunne også ses hos Aalborg Streetfood, da vi besluttede at lægge vejen forbi i dag, søndag eftermiddag.

Der var masser af mennesker, masser af højt humør, og selvfølgelig masser af håndsprit.

Det her SKAL du smage

Der er hele 16 boder at vælge imellem, og det geniale ved streetfood-konceptet er jo netop, at man kan vælge lige den ret, man ønsker og dele den med familie og venner – både inde og ude i det gode vejr.

De mange valgmuligheder gør det naturligvis også meget (MEGET!) svært at udpege yndlingsretter.

Vi valgte helt simpelt at gå et par omgange blandt boderne, og udvalgte de fem retter, som vi blev mest fristet af i dag.

Vi startede naturligvis med en omgang fisk (vi er vel tæt på vandet) i to varianter. Første ret var en klassisk omgang Fish & Chips fra The Fish Project til 95 kr.

Noget andet, som vi elsker ved streetfood-køkkenerne er, at man kan observere de dygtige kokke lave maden. Her var det for eksempel betryggende at se, at fisken var helt frisk og blev paneret og friteret til bestilling.

Det kunne bestemt også smages, og den obligatoriske tartarsauce løftede den op til én af vores absolutte favoritter i dag.

Og apropos fisk …

Sushi er jo altid et sikkert hit, og det kan du også stadig få på Streetfood i boden Street Sushi – Sushi & Wagyu burger.

Til 125 kr. fik vi 8 stk. Sushi Salmon Teriyaki med Gyoz.

Det tog cirka 10 minutter fra bestiling til de frisklavede stykker stod foran os. Smagen sad lige i øjet, og risene var dejligt luftige og tilpas sur/søde. Gyozen var helt suveræn!

Fra frisk fisk til fed and

Duck it er stadig en af de mest populære boder på Streetfood, og det forstår man godt, når man smager deres Duck And Chips, hvor fritter (friteret i andefedt!) møder det møreste andekød og en lækker sauce.

Prisen er høj (80 kr.), men smagen er stadig fuldstændig forrygende.

Vi elsker gris i det her land, og du kan så sandelig få tilfredsstillet din trang på det nye Streetfood. Vi kunne simpelthen ikke lade være med at bestille en Flæskestegsburger fra boden Flæskesteg til 75 kr.

Du bestiller naturligvis brun sauce til din burger (+ 10 kr.), som du kan hælde ud over din burger ved bordet (husk at optage det til Instagram!).

Kan du ikke få gris nok, kan du lægge vejen forbi den helt nye bod Stegt Flæsk, hvor du kan bestille helt tre slags forskellige slags stegt flæsk (almindelig, BBQ eller chili).

Vi bestilte en omgang BBQ flæsk med rødbeder til 95 kr.  – som naturligvis også bestod af masser af kartofler og tyk persillesovs.

BBQ-smagen kunne godt have været lidt mere powerfuld til vores smag, og persillesovsen var lidt for tyk, men det stegte flæsk var til gengæld stegt til perfektion.

Alt i alt et positivt gensyn med Aalborg Streetfood, hvor der igen er fuld af liv og mad fra alle verdenshjørner.

Følgende madboder står klar på det nye Aalborg Streetfood

Fish & Chips

Pizzeria de Amicis

Stegt flæsk

Spyd & Pita

Burgers & Shakes

Pulled Duck

Flæskesteg

On Fyah – Jamaican Street food

Bangkok Thai Kitchen

Indisk

Street Sushi – Sushi & Wagyu burger

The Dosa Spot

Dim Sum

Confusion Street Food – Sandwich & Wrap

Marrakech Street Food

Desserten

Arkadehal, brætspil og stort lounge-område

Ud over nye madboder i Aalborg Streetfood – Køkkenfabrikken er der også sket en helt masse med de omkringliggende arealer.

Som vi skrev tilbage i marts, har de nye ejere store planer med Street Food-området, hvor fokus er på oplevelsesøkonomi.

Der er blandt andet blevet plads til et loungeområde med fokus på brætspil, hvor man kan mødes med familie og venner .

Derudover er der også det populære Shuffleboard, som allerede er populært i andre storbyer som København og Oslo.

Vi kan også se frem til et stort koncertomåde, to karaoke-rum og en arkade-hal, hvor væggene allerede er blevet udsmykket med diverse spilfigurer som Mario og Sonic.

Burger Week hos Bogø

Sammen med Bogø laver vi her på MigogAalborg Burger Week – den løber fra 1. – 7. juni. Få en valgfri burger fra menukortet, fritter og dip til 50 kr. (plus billetgebyr) – læs mere og bestil her