Annonce
Tilmeld dig MigogAalborg Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få weekendguiden samt alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAalborg Nyt accepterer du vores samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Nyt fra Burger Schack: Kører fristende frokosttilbud frem til maj

Af Stine Kjølby Christensen

The Burger Shack skød året i gang nytårsdag med åbningen af deres første burgerbar i Aalborg.

Kæden er flere gange blevet hædret som Århus’ bedste, siden deres første åbning for to år siden, så forventningerne fra aalborgenserne var høje.

Heldigvis lykkedes det The Burger Shack at tage det bedste med sig fra smilets by, og er i dag blandt byens foretrukne, når vi længes efter en autentisk, greasy burger.

Nyt fra Burger Schack: Kører fristende frokosttilbud frem til maj

Men fremover bliver det ikke længere nødvendigt at begrænse sit indtag af de lækre burgere. The Shack Burger indfører nemlig en ret fristende frokost-deal: Hver dag fra d. 15. marts og frem til d. 30. april kan du bestille en Shack Lunch til en krøllet Vejgaard-dollar … eller bare en flad halvtredser.

Tilbuddet gælder fra kl. 11.30 til 15.00

Et godt måltid til en god pris

Den nye frokostmenu kommer til at byde på en Shack Burger med en flammegrillet bøf, økologiske grøntsager samt de populære Shack Fries drysset med parmesan og frisk timian.

“Vi gør det for at gøre burgeren mere tilgængelig som frokost. I middagstimerne skal man kunne købe et godt måltid til en god pris,” skriver kommunikationskoordinator hos The Burger Shack, Mathias Nyhuus, i en pressemeddelelse.

Nyt fra Burger Schack: Kører fristende frokosttilbud frem til maj

Økologi og nøje udvalgte råvarer

The Burger Shack hviler bestemt ikke på laurbærrene, og inden sommer har kæden da også hele ni restauranter fordelt i hele Jylland.

Men det er ikke kun kunderne, som Shack gerne vil kræse for. Også ingredienser og råvarer i burgerne er nøje udvalgte, og kødet kommer eksempelvis fra fritgående kvæg, imens alle grøntsager er økologiske.

Men ambitionerne er også fortsat høje, og målet er at hele menuen en dag skal være økologisk og bæredygtig, fortæller Mathias Nyhuus.

Tilbuddet kører kører fra 15. marts – 30. april i restauranterne i hhv. Herning, Randers, Horsens, Aalborg, Trøjborg, Silkeborg, Kolding og Vejle.

Del artikel

Andre læser også