ANNONCE
Tilmeld dig MigogAalborg Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få weekendguiden samt alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAalborg Nyt accepterer du vores samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Nyt fordelskoncept i Friis: Vind præmier hver dag i hele marts

Af Stine Kjølby Christensen

I Friis Shoppingcenter er shopping ikke bare shopping, det er shopping plus lidt ekstra.

Derfor har Friis Shoppingcenter lanceret et nyt fordelskoncept i Friis PLUS+ appen, hvor du får adgang til, alt det du forventer og kender ved Friis Shoppingcenter + lidt ekstra.

I forbindelse med Friis Shoppingcenters nye PLUS+ Univers har de en swipper maskine i centret, hvor du har mulighed for at vinde præmier hver eneste dag i hele marts.

Friis Shoppingcenter lancerer et nyt PLUS+ univers

Med fordelskonceptet kan du få adgang til et shoppingunivers + lidt ekstra.

Med PLUS+ appen får du adgang til en verden af spændende nyheder, fordele, eksklusive events, tilbud fra Friis Shoppingcenters butikker og ikke mindst lækre præmier.

Alt du skal gøre er at downloade appen og tilmelde dig Friis Shoppingcenter PLUS+, så du kan optjene point, hver gang du besøger centret.

Tilmeld dig Friis Shoppingcenter PLUS+ og få allerede nu de første 10 point.

Nyt fordelskoncept i Friis: Vind præmier hver dag i hele marts

Fede konkurrencer

Allerede nu kan du også deltage i konkurrencen om et valgfrit smykke fra Vibholm på 500 kr. eller deltage i konkurrencen om et valgfrit outfit fra Vero Moda på 500 kr.

Har du allerede Friis Shoppingcenters app? Så er du kun en opdatering væk fra at beholde de fede fordele og alle dine point.

Du skal blot opdatere appen, så får du adgang til PLUS+ universet.

Du kan fortsat optjene og bruge de point du har sparet sammen, men som noget endnu federe, kan du nu også få små overraskelser og sidst men ikke mindst få invitationer til eksklusive events i Friis og konkurrencer om spændende præmier.

Læs meget mere om appen på Friis Shoppingcenters nye hjemmeside.

Vind præmier hver dag i Friis Shoppingcenters swipper maskine hele marts

I forbindelse med Friis Shoppingcenters nye PLUS+ Univers har de fået en swipper maskine i centeret, hvor du har mulighed for at vinde præmier hver eneste dag i hele marts.

Alt du skal gøre, er at downloade Friis Shoppingcenters PLUS+ app, indløse dit lod når du besøger centeret og indtaste koden på swipper maskinen.

Hvis lågen åbner, er du den heldige vinder af dagens præmie. Der vil være en ny præmie i swipper maskinen hver dag i hele marts.

Du finder swipper maskinen på stueetagen omringet af kæmpe balloner.

Del artikel