Tilmeld dig MigogAalborg Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få weekendguiden samt alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAalborg Nyt accepterer du vores samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Nyt forårsmarked: Gå på skattejagt blandt hjemmestrik, kunst og mad

Af Nathalia Hentze Nielsen

Der er uden tvivl mange aalborgensere, der går og sysler med forskellige hobbyer derhjemme, hvad end det er strikkeri, bryggeri, håndværk(eri) eller noget helt fjerde.

Nu får de chancen for at hive projekterne ud af skabene, og du får chancen for at gå på jagt efter hjemmestrik og syltede agurker til “Hjemmegjort”; et forårsmarked, der afholdes af Huset i Hasserisgade søndag den 8. maj fra kl. 11.00 til 16.00.

Om markedet skriver huset:

“Nogen strikker når de skal slappe af. Andre har et træværksted i skuret, hvor der produceres fantastiske nørklerier. Andre igen samler genbrugsstoffer ind til at lave puder og børnetøj og måske står der en balje mjød og gærer ude i laden?

Drejer du kopper, indspiller du plader med din egen musik og hjemmemaler omslaget? Maler du akvareller af det nordjyske landskab, eller er dit køkken en større fabrikation af marmelade og syltede argurker!?

Ligemeget hvad du laver: Nu synes vi, at det er tid til at dele produktet af syslerne med et stort og nysgerrigt publikum til en hyggelig markedsdag i Huset!”

Gratis entré

Alle stadepladserne er udsolgt, så havde du håbet at sætte dine egne produktioner til salg, må du desværre gå forgæves.

Men, men brænder pengene i din lomme og er du klar på at udforske de mange stande, skal du sætte kryds i kalenderen den 8. maj.

Entréen er ovenikøbet gratis, så der er ingen undskyldning for ikke at tage et smut forbi.

Selv skriver Huset i Hasserisgade, at de glæder sig til at slå dørene op til en hyggelig søndag, hvor “det håndgjorte, det hjemmelavede, det unikke og det kreative for plads i boderne og indkøbsnettet!”

Læs mere her.

Hvad: Forårsmarked
Hvor: Huset i Hasserisgade
Hvornår: Søndag den 8. maj, kl. 11.00-16.00