Annonce
Tilmeld dig MigogAalborg Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få weekendguiden samt alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAalborg Nyt accepterer du vores samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Comedy for fuld skrue: Nyt Drag Show lover max underholdning

Af Nathalia Hentze Nielsen

Drag shows er blevet mere og mere populære i Aalborg, og nu er byens mest kendte drag queen, Mizz Privileze, klar med et helt nyt koncept.

Performeren har stiftet Drag Trioen ”The Cocktail Destroyers”, og de besøger Aalborg Streetfood torsdag den 8. juni med deres ”drag comedy show”.

Dronningerne bag siger, at publikum kan forvente en aften fyldt med ”humor, glitter og lækre lip syncs”.

”Efter vores succes med Aalborg Drag Fest glæder jeg mig til at lave et show med mine to bedste venner, hvor der er skruet max op for underholdningen” fortæller Mizz Privileze, der de sidste to år har arrangeret større drag shows på Aalborg Streetfood og som i april samlede 400 mennesker i salen.

”Det her show bliver mere intimt, og det bliver dummere og sjovere end noget andet, vi har lavet på Streetfood før.

Vi glæder os til at vise, hvad vi kan sammen som trio. Vi har lavet over 50 shows sammen, men det her bliver første gang i Aalborg” fortæller Mizz, der selv er født og opvokset i byen.

Drag battle, hvor publikum bestemmer

Med i trioen er også Britney Corvette, der har været med i filmen Klovn, og Diana Diamond, der blev landskendt efter at lave et drag show for børn Frederiksberg Bibliotek (som endte med demonstrationer, dødstrusler og interview i alle landets store medier).

”Det her show skal ikke handle om noget andet end at have det sjovt. Vi har skabt showet for at give folk en god aften, mulighed for at glemme hverdagens problemer og invitere dem med ind i vores skøre verden” fortæller Diana Diamond.

Publikum kommer da også til at spille en rolle i showet.

De får nemlig mulighed for at ønske sange, som de tre drags skal optræde til og kæmpe om publikums gunst. Trioen kalder det ”drag battle” og er blevet perfektioneret på blandt andet Comedy Zoo i København.

”Vi håber, at folk vil tage godt imod showet og give det en chance. Drag er for alle, og vi elsker at optræde for et blandet publikum.

Det vigtigste er bare, at du kan lide at have det sjovt. Så skal vi nok sørge for resten,” forsikrer Britney Corvette.

Showet på Aalborg Streetfood har en aldersgrænse på min. 15 år og afholdes fra kl. 20.00-22.30.

Køb billet til Drag Comedy Show her.

Del artikel

Andre læser også