Tilmeld dig MigogAalborg Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få weekendguiden samt alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAalborg Nyt accepterer du vores samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Nyt byggeprojekt ved Gigantium snart klar: 47 huse bliver lejeboliger

Af Christine Luca Hornemann

Annonce

Et spændende projekt i en ny bydel af Aalborg ved Gigantium er snart klar til at blive introduceret til aalborgenserne.

Her bliver der lavet 47 lejeboliger, som forventes indflytningsklar d. 1 marts 2018. Det er udlejningsfirmaet Frost & Kjøller Ejendomme, som indestår for valg af materialer samt udlejningen af boligerne.

Frost & Kjøller Ejendomme udvikler og investerer i små og mellemstore boligudlejningsejendomme primært i Aalborg, men er siden 2016 begyndt at lave store projekter.

Forventer stor udvikling i området

Anne Mette Frost, som er partner og står for den daglige drift, fortæller;

”Vi tror meget på, at der kommer til og ske en stor udvikling i området Marshalls Alle. Kommunen har planlagt skole og en god infrastruktur”, fortæller Anne Mette Frost.

Der bliver opført 23 fritliggende enkelthuse i to plan og 21 rækkehuse i to plan samt tre enkelthuse i et plan. Boligerne er med plads til både børn og voksne, singler og par.

Nyt byggeprojekt ved Gigantium snart klar: 47 huse bliver lejeboliger

 

 

Vil bygge boliger med høj kvalitet

Boligerne bliver bygget med eksklusivt inventar og materialer i topkvalitet med Corian bordplader og hvidevarer fra MIELE.

”Vi vil bygge nogle kvalitetsboliger til leje, som har alt, hvad den moderne familie kunne ønske sig. Marshalls Alle er et af de områder, hvor vi har mærket allerstørst interesse, så det tyder på, at man skal være hurtig for at få fat i en af de attraktive boliger,” Slutter Anne Mette Frost.

Oplev boligerne når Frost & Kjøller Ejendomme afholder åbent hus ude på Marshalls Alle på torsdag d. 21 december fra kl. 15-17 med æbleskiver og gløgg.

For yderligere info kontakt Frost & Kjøller Ejendomme på tlf.: 52118887 eller på e-mail: udlejning@fke.dk.