Annonce
Tilmeld dig MigogAalborg Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få weekendguiden samt alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAalborg Nyt accepterer du vores samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Nyopførte 2- og 3-værelses lejeboliger fra 4.900 kr.: Kom til åbent hus i Ejlers Gård

Af Annoncør

Drømmer du om at bo i et moderne lejlighedskompleks, hvor kvadratmeterne er udnyttet til punkt og prikke? I så fald skal du læse med her.

Lejligheder til den kvalitetsbevidste

Efter længere tids muren og støbning på Svendsgade 51 i Aalborg, kan vi nu offentliggøre den gode nyhed – nemlig at der bag murstenene gemmer sig 58 nyopførte lejligheder.

Lejligheder er en del af den nye etape i Ejlers Gård, der på grund af sin beliggenhed ud mod Svendsgade har fået navnet Forhuset. Lejlighederne fordeler sig på 2- og 3-værelser, hvor størrelserne spænder fra 43 til 74 kvadratmeter med priser fra kun 4.900 kroner.

De nyopførte boliger er sammensat af de bedste materialevalg fra øverste hylde i form af moderne køkken- og badeværelseselementer fra HTH.

Ydermere byder lejlighederne på faciliteter og fordele, der appellerer til selv den mest kræsne. På Svendsgade 51 får du en lejlighed med alt i hårde hvidevarer, hvorfor du kan klare både opvasken og tøjvasken nemt og hurtigt på egen adresse. Endvidere er der til lejligheden knyttet en elevator samt gulvvarme i alle rummene.

Desuden har flere af lejlighederne en altan eller terrasse, hvor der er plads til at nyde en varm solskinsdag med en kop kaffe.

Nyopførte 2- og 3-værelses lejeboliger fra 4.900 kr.: Kom til åbent hus i Ejlers Gård

Plads i budgettet til andet end husleje

Det er svært at undgå at bemærke de overkommelige priser, der gør, at selv de studerende kan følge med.

Med en lejlighed i Ejlers Gård kan du få en moderne og kvalitetsrig lejlighed med priser fra kun 4.900 kroner om måneden.

Du behøver ikke vente længe på din nye lejlighed – der er allerede indflytning d. 1. december, så spændingen varer ikke længe endnu.

Dejlige Vestbyen – et attraktivt område

Med en placering i starten af Vestbyen får du med andre ord en pause fra midtbyens trafikstøj, hvor du samtidigt kun har få minutters gang hen til Vesterbro eller Bispensgade. Du kan altså hurtigt befinde dig midt i byliv, shopping og transport.

Beliggenheden er desuden så god, at du har en stor Netto indenfor 200 meter samt få minutters cykeltur til Vestre Fjordpark, hvor du kan nyde sommeren.

Du befinder dig samtidigt i et område med bygninger af flot arkitektur: Vestbyen byder nemlig på en hyggelig atmosfære og sjælerige, ældre ejendomme, der blender smukt sammen med nybyggerier som Ejlers Gård.

Du er inviteret til åbent hus lørdag d. 8. oktober

Du har nu mulighed for at opleve de nyopførte lejeboliger på egen hånd, når vi inviteret til åbent hus d. 8. oktober fra kl. 11 til 13. Her står Lejeboligmægleren klar til at hjælpe dig med rådgivning og det praktiske.

Du er endvidere også velkommen til at kontakte Lejeboligmægleren på tlf. 33 33 03 33 eller på mail info@lejeboligmaegleren.dk, hvis du har spørgsmål til arrangementet eller Ejlers Gård.

Du kan også smugkigge de nye 2-og 3-værelses lejligheder her.

Del artikel

Andre læser også