Nyheder om kendte

Skrevet af: Redaktionen

Oplev disse koncerter på Skråen i 2020

Dette er sponsoreret indhold

Er du, som de fleste andre, vild med at opleve dit yndlingsmusik live? Kan du ikke få nok af gode koncertoplevelser med vennerne, som kommer til at sidde i kroppen og påvirke humøret i flere uger efter oplevelsen? Sådan har langt de fleste det, efter at have oplevet en koncert med velkendt eller nyt musik, nede blandt et dansende og jublende publikum. Her kan du læse om et udvalg af de muligheder, som du har for at opleve koncerter med vennerne på Skråen i Aalborg i løbet af 2020, samt hvilken særlig oplevelse det er at være til koncert på det unikke Skråen i Nordkraft. 

Koncertoplevelser for enhver smag på Skråen

Skråen i Nordkraft byder på en masse forskellige musikalske oplevelse i løbet af år 2020. Først på året kan du opleve Carl Emil Petersen, som spiller koncert d. 26. marts. Carl Emil Petersen er bedst kendt for bandet Ulige Numre, som han var en del af, indtil dets opløsning tilbage i 2017. Han har desuden været med i programmet “Toppen af poppen” på TV2, sammen med andre kendte danske musikere. I programmet fik seerne mulighed for at komme tættere på kunstnerne og lære dem bedre at kende. Særligt har programmet været populært for seeren, som er nysgerrig på nyheder om kendte. Kort tid efter Carl Emil Petersens optræden har du mulighed for at møde den nordjyske sangerinde Drew. Drew optræder på skråen d. 11. april. Drew er blandt andet kendt for sin single “hard to love”, som har været ugens uundgåelige på den populære radiokanal P3. Drew står desuden bag hittet “Perfect Disaster”, som er blandt de mest spillede sange på landets radiokanaler lige nu. Danser med drenge er også på listen over bands, der besøger Aalborg og giver koncert i løbet af 2020. D. 8. April kan du opleve det danske soul pop reggae orkester på Skråen. Bandet har, siden dets opstart tilbage i 1991, udgivet hele 13 plader og spillet mere end 700 koncerter. Senere på året optræder Go Go Berlin, der beskriver sig selv som et alternativt indie rock ensemble. Du kan opleve nyt musik fra Go Go Berlin på Skråen i Nordkraft d. 1. oktober 2020. Du kan også se frem til at opleve Carpark North på Skråen. Det danske rockband Carpark North blev dannet i 1999, og er blandt andet kendt for hittet “Save me from myself”. Til koncerten vil bandet spille gamle og velkendte numre, som rigtig mange kan synge med på, såvel som helt nye numre. 

Skråen i Nordkraft

Rammerne for samtlige af de nævnte koncerter udgøres af Aalborgs gamle kraftvarmeværk fra år 1947. Under den senere renovering, som skulle gøre Nordkraft i stand til at huse forskellige arrangementer, var der fokus på at bibeholde kraftvarmeværkets oprindelige udseende. Det har gjort det til et helt unikt og spændende sted at være koncertgæst. Omgivelserne for koncerterne er rustikke og emmer af sjæl og historie. Foruden Skråen danner Nordkraft rammer om et væld af arrangementer og aktiviteter. Du har blandt andet mulighed for at gå i biografen, spise på restaurant, dyrke sport, gå til konferencer og meget mere i Nordkraft.