ANNONCE
Tilmeld dig MigogAalborg Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få weekendguiden samt alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAalborg Nyt accepterer du vores samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Fristende efterårsnyheder: We Feat er klar med nye Season Specials

Af Emil Kjær Jørgensen

Skal det være sundt, lækkert, nærende og samtidig en fryd for øjet, så ved du godt, hvor turen går hen – uanset om du så skal have morgenmad, frokost, aftensmad en juice på farten, en friskbrygget kop kaffe eller en læskende juice.

Du skal naturligvis lægge vejen forbi hele byens økologiske foodbar, We Feat, der er klar med hele to fristende nyheder til aalborgenserne.

For kalenderen siger nu september, og det betyder også, at vi nu træder ind i en ny årstid.

Drøm dig mod varmere himmelstrøg

En ny årstid er lig med nye sæsonnyheder hos We Feat, og årets næste seasonspecials er nu landet hos den populære foodbar på Boulevarden.

Når efteråret og det grå og triste vejr begynder at gøre sig indtog, kan man godt længes efter varmere himmelstrøg.

Derfor er det helt perfekt, at årets efterårs-specials er et par eksotiske varianter, der med raketfart tager smagsløgene mod sydens sol.

Den første nyhed er en helt ny Season Bowl som har fået navnet “The Indy”.

Det navn forstår man godt, når man hører, hvad den indeholder. “The Indy” består af nemlig af kylling, karry dressing, kokosflager, mango puré, edamamebønner, kål, spinat, gulerod, bulgur, chiliflager og tranebær.

Her på redaktionen er vi naturligvis altid klar til at smage på ny mad i byen, og vi svingede derfor forbi for at prøve den nye bowl.

Der er fuld knald på smagene i den nye bowl, og chilien og karry-dressingen bidrager med masser af varme og dybde til den nye bowl.

Til sådan en dejligt krydret bowl, skal man naturligvis have en rigtig tørstslukker – og det bringer os til foodbarens næste nyhed.

Fristende efterårsnyheder: We Feat er klar med nye Season Specials

Smagen af Is-te uden dikkedarer

We Feat har nemlig udviklet deres helt egen Ice Tea med navnet “NiceTea”, som er en ice Lemon ice tea, der lever op til We Feats løfte om ikke at bruge raffineret sukker eller andre kunstige smagsforstærkere.

Man kan tydeligt smage, at den nye NiceTea er lavet på rigtig te, og den rene smag af sort te smager tydeligt igennem. Her får du ikke en eksplosion af hverken sukker eller sur citron i munden, men den rene smag af sort te og friskpresset saft fra æbler og citroner.

Helt simpelt, 100 % økologisk, helt uden bullshit og mystiske E-numre … lige i We Feats ånd.

Den nye Season Bowl og Nice Tea er begge udviklet af We Feat Aalborgs egen bowler Daniel, som fik idéen til “The Indy” fra hans store passion for mad fra hele verden, og et ønske om at skabe en bowl som adskiller sig fra de andre bowls – og dertil skabe en perfekt efterårsdrik, der slukker tørsten.

En Indy Bowl koster fra 75 kr., mens en NiceTea kan blive din for 40 kr. Du kan læse mere og bestille online lige her.

Du finder We Feat på Boulevarden 12. Åbningstiderne er 9-20 alle dage.

Del artikel