Nyhed med action på Racing Arena Aalborg: Fire løb på en time

Skrevet af: Emil Kjær Jørgensen

Elsker du at se topsport med spænding og gerne vil have en lidt anderledes oplevelse i Aalborg?

Så bør du tage på væddeløbsbanen Racing Arena Aalborg på mandag den 4. juni. Her introducerer man for første gang her i Aalborg formatet Power Hour, som er tætpakket med action, og hvor man har rig mulighed for at gå hjem med en gevinst på lommen.

Der er endda gratis entré. Power Hour kører fra 17-18.

”Helt kort fortalt så er det løbsformen V4, hvor man skal finde vinderen i fire løb. Det helt unikke ved Power Hour er, at det er fire løb i træk, som så er afviklet på kun én time.”

”Power Hour er et landsdækkende koncept, men det er første gang, at det lanceres i Aalborg,” fortæller den nye banechef Lars Hellerup til MigogAalborg.

Der afvikles Power Hour løb flere gange i løbet af sommeren

Planen er at der afvikles Power Hour flere gange på Racing Arena Aalborg i løbet af sommeren.

”Mandag bliver første gang med Power Hour, og så kører konceptet ellers helt frem til september.

Udover Power Hour, så er der masser af andre spændende løb på de enkelte løbsdage, og ofte har vi omkring 10-12 løb på én enkelt dag,” siger Lars Hellerup.

Rigtig mange penge at spille om

I en periode hvor der eksempelvis ikke er så mange vigtige fodboldkampe at spille på med Live-betting, eller hvis man bare vil prøve noget andet, der kan få adrenalinen til at pumpe rundt i kroppen, så er Power Hour absolut værd at prøve.

”Der er rigtig mange penge at spille om. Spillere fra Norge og Sverige spiller også med online, så hvis man rammer de fire vindere, kan man godt komme hjem med en 3-400.000 kroner.

Vi håber, at det bliver taget godt imod af nye gæster og nye spillere. Vi ved, at Power Hour er en både sjov og intens måde at opleve hestevæddeløb på. Vi håber, at de nordjyske gæster vil tage rigtig godt imod det,” forklarer Lars Hellerup.

Sportsligt inden for hestevæddeløb i Danmark har Aalborg de allerbedste.

”Det er allerede lykkes at få en del unge mennesker herud, så når først folk har fået øjnene op for hvor sjov sådan en løbsdag kan være, så kommer de ofte igen.

På sportsligt niveau svarer Racing Arena Aalborg til Superligaen inden for fodbold. 6 ud af de 10 trænere, der kører flest penge ind i løbet af en sæson, har vi herude.”

De næste Power Hour løb er mandag den 4. juni og mandag den 18. juni.

Hele sommerens program med tider kan du få her

Værd at vide for gæster

Der er gratis entré

Der er masser af gratis p-pladser

Buslinie 2 kører derud hvert kvarter

Nye gæster bør besøge infoboden i Spillehallen. Her kan du købe program og hente spilleguide samt få oplysning om spil og banen.

Vin og tapas på Napa: Kom med til amerikansk vinsmagning

Skrevet af: Simone Vestergaard
Arkivfoto
Arkivfoto

Torsdag d. 8. november kl. 19. byder Napa Lounge indenfor til en spændende aften med amerikansk vinsmagning.

På aftenen skal gæsterne smage på i alt fem forskellige vine, og fælles for dem alle er, at de er fra Californien i USA.

Det er Napas restaurantchef Signe Rosa, i samarbejde med Thomas fra Avine, der står for at guide gæsterne igennem aftenens smagning.

Stor passion for amerikanske vine

Thomas vil også fortælle om amerikansk vinlov, de amerikanske vinområder samt de mest brugte druer.

“Vi har valgt at holde denne vinsmagning, fordi vi gerne vil give folk muligheden for at smage vores store udvalg af vine fra USA.

Vi har en stor passion omkring amerikanske vine, og jeg tror egentlig vi er de eneste, der har et overflod af vine fra netop Californien.

Det er faktisk også derfor, at restauranten hedder Napa Lounge.

Napa Valley er en stor vinregion i Californien, og et sted man ofte hører om i forbindelse med vin fra USA,” fortæller Restaurantchef Signe Rosa.

Udvider vinhorisonten op til jul

Hun fortsætter:

“Det er også snart jul, og i den forbindelse vil vi også gerne udvide folks vinhorisont lidt, og give dem nye muligheder til julemaden i stedet for de klassiske løsninger med eksempelvis en Ripasso eller en Châteauneuf-du-Pape.

Amerikanske vine egner sig nemlig rigtig godt til julemad.”

De fem vine som skal smages er:


Sparkling: Gloria Ferrer, Sonoma Brut
Hvidvin: Kendall-Jackson, Vintner’s Reserve Chardonnay
Rødvin: Plungerhead, Lodi Zinfandel
Rødvin: McPrice Myers, Right Hand Man Syrah
Rødvin: 689 Cellars, Submit Napa

Tilhørende vinsmagningen vil der være en let tapasanretning bestående af forskellige varianter af and.

Derudover kan gæsterne naturligvis bestille og købe vin med hjem til jul – eller andre festlige sammenkomster – til under vejledende udsalgspris.

Prisen er 350 kr. per person for hele aftenen.

MigogAalborg står for billetsalget til denne unikke vinaften – Du kan købe billetter til aftenen her.

Læs mere om begivenheden her.

Fri entré og masser af lir: Lørdag åbner Aalborgs første mandemesse

Skrevet af: Emil Kjær Jørgensen

I morgen lørdag fra 14-17 kan vi her i Aalborg se frem til at få vores første mandemesse nogensinde, når 3G Mandemessen er klar med en adrenalinfyldt og spændende dag ved Aalborg Street Food.

“Vi har rigtig travlt for at få de sidste ting på plads, men vi tør godt love, at der bliver noget for enhver smag på lørdag,” fortæller Cecilia Pedersen, en af initiativtagerne bag, til MigogAalborg.

Fri entré og stort program

Der er fri entré hele dagen fra klokken 14-17, og i løbet af de tre timer bliver området i og omkring Street Food fyldt med mandehørm – alt sammen inden for temaerne Gear, gejl og gadgets.

“Vi synes virkelig, at vi har strikket et program sammen, som omfavner både nørder, bløde og hårde mænd. Vi har alt: retrocykler lavet i genbrugsmaterialer, en Formel 1-simulator, romsmagning, de fedeste motorcykler og biler, hudpleje, cigarer, et stort brætspilsområde, 3D-printere… Ja, jeg kunne blive ved,” siger Cecilie med et grin.

Der vil i alt være cirka 20 udstillere til 3G Mandemessen, og det inkluderer blandt andet følgende:

 • Formel 1 simulator
 • Cigarer
 • Rom
 • Hudpleje
 • Herreure
 • Brætspil
 • Biler
 • Motorcykler
 • Fjernstyrede biler
 • Metaldetektor
 • 3D-printere
 • E-sport
 • Droner
 • Custom Bikes
 • Gratis smagsprøver fra Royal specialøl

Udover en masse udstillinger af blandt andet fede biler fra NO Jensen og Nordic Leasing og vilde motorcykler fra Harley Davidson, kan man i løbet af dagen også se frem til en masse fede konkurrencer ved de forskellige stande.

“Vi har blandt andet en metaldetektor-skattejagt udenfor, hvor det gælder om at finde nogle nedgravede skatte” siger Cecilia.

Wrestling og masser af hestekræfter

Ingen mandemesse uden wrestling, og derfor vil der også være løbende shows med Bodyslam, der laver de vildeste wrestlingshows.

“Der kommer en stor boksering midt inde i Street Food, hvor de kommer til at vise fire wrestlingshows i løbet af dagen. Det er virkelig en stor oplevelse, og der bliver både fyret op for udklædning, lyde og ikke mindst masser af fede stunts.”

Men her stopper det ikke med shows.

“Udenfor afholdes der tre shows på en stor racerbane, hvor man kan opleve en helt ny form for fjernstyrede biler. De kører nemlig op mod 100 km/t,” siger Cecilia.

Hvis sulten trænger sig på undervejs, vil Aalborg Street Food som altid holde åbent.

Læs mere om mandemessen her.

Smag over 30 forskellige vine: Salling inviterer til italiensk vinfestival

Skrevet af: Emil Kjær Jørgensen

Efteråret er over os, og inden længe trænger de hyggelige vintermåneder sig også på. Det betyder også masser af hyggelige stunder, hvor et godt glas vin passer perfekt til.

Uanset om du mangler inspiration til hvad vinreolen skal fyldes op med, eller du bare leder efter et godt tilbud, så har Salling Super det helt ideelle arrangement til dig.

De tilbyder nemlig en rejse rundt til noget af verdens bedste italienske regioner – blandt andre Piemonte, Toscana og Veneto.

Vinglas er adgangsbillet

Det hele foregår i Salling Super på torsdag d. 25. oktober fra 13-18, hvor du kan nyde et væld af smagsprøver og få en masse gode tips fra de bedste i branchen.

Blandt de eksklusive vinhuse er blandt andre De Marie, Massimo Rattalino, Agricole Selvi og La Palazetta.

For at få adgang til festivalen skal du købe et vinglas til 100 kr., som er din adgangsbillet.

Derefter kan du smage på over 30 forskellige skønne vine – og glasset kan du tage med dig hjem bagefter.

Det er ikke muligt at bestille billet på forhånd, så du skal blot møde op i Salling Super, hvis du har lyst til at smage på en masser lækkert vin.

Derudover lover Salling Super også, at der vil være en masse gode tilbud på dagen.

Du kan se meget mere om arrangementet her.