Nyhed med action på Racing Arena Aalborg: Fire løb på en time

Skrevet af: Emil Kjær Jørgensen

Elsker du at se topsport med spænding og gerne vil have en lidt anderledes oplevelse i Aalborg?

Så bør du tage på væddeløbsbanen Racing Arena Aalborg på mandag den 4. juni. Her introducerer man for første gang her i Aalborg formatet Power Hour, som er tætpakket med action, og hvor man har rig mulighed for at gå hjem med en gevinst på lommen.

Der er endda gratis entré. Power Hour kører fra 17-18.

”Helt kort fortalt så er det løbsformen V4, hvor man skal finde vinderen i fire løb. Det helt unikke ved Power Hour er, at det er fire løb i træk, som så er afviklet på kun én time.”

”Power Hour er et landsdækkende koncept, men det er første gang, at det lanceres i Aalborg,” fortæller den nye banechef Lars Hellerup til MigogAalborg.

Der afvikles Power Hour løb flere gange i løbet af sommeren

Planen er at der afvikles Power Hour flere gange på Racing Arena Aalborg i løbet af sommeren.

”Mandag bliver første gang med Power Hour, og så kører konceptet ellers helt frem til september.

Udover Power Hour, så er der masser af andre spændende løb på de enkelte løbsdage, og ofte har vi omkring 10-12 løb på én enkelt dag,” siger Lars Hellerup.

Rigtig mange penge at spille om

I en periode hvor der eksempelvis ikke er så mange vigtige fodboldkampe at spille på med Live-betting, eller hvis man bare vil prøve noget andet, der kan få adrenalinen til at pumpe rundt i kroppen, så er Power Hour absolut værd at prøve.

”Der er rigtig mange penge at spille om. Spillere fra Norge og Sverige spiller også med online, så hvis man rammer de fire vindere, kan man godt komme hjem med en 3-400.000 kroner.

Vi håber, at det bliver taget godt imod af nye gæster og nye spillere. Vi ved, at Power Hour er en både sjov og intens måde at opleve hestevæddeløb på. Vi håber, at de nordjyske gæster vil tage rigtig godt imod det,” forklarer Lars Hellerup.

Sportsligt inden for hestevæddeløb i Danmark har Aalborg de allerbedste.

”Det er allerede lykkes at få en del unge mennesker herud, så når først folk har fået øjnene op for hvor sjov sådan en løbsdag kan være, så kommer de ofte igen.

På sportsligt niveau svarer Racing Arena Aalborg til Superligaen inden for fodbold. 6 ud af de 10 trænere, der kører flest penge ind i løbet af en sæson, har vi herude.”

De næste Power Hour løb er mandag den 4. juni og mandag den 18. juni.

Hele sommerens program med tider kan du få her

Værd at vide for gæster

Der er gratis entré

Der er masser af gratis p-pladser

Buslinie 2 kører derud hvert kvarter

Nye gæster bør besøge infoboden i Spillehallen. Her kan du købe program og hente spilleguide samt få oplysning om spil og banen.

Aalborg-advokater får pris: Haugaard|Braad kåres som Succesvirksomhed 2020

Skrevet af: Michael Qureshi

Den eftertragtede erhvervspris ”Succesvirksomhed 2020” vækker store smil hos det Aalborgensiske advokatpartnerselskab, Haugaard|Braad.

Stoltheden over at blive kåret som en af de virksomheder i Danmark, der kontinuerligt bidrager til vækst og velstand i lokalområderne, men også til dansk økonomi som helhed, er ikke til at tage fejl af.

Det skriver Haugaard|Braad i en pressemeddelelse.

Erhvervsprisen ”Succesvirksomhed” tildeles af BDO og Spar Nord, som med prisen anerkender de mindre og mellemstore virksomheder i dansk erhvervsliv, der gang på gang leverer resultater, som bidrager positivt til den danske økonomi.

Det er en stor ære at modtage prisen, hvilket advokat og partner, Rasmus Haugaard, ikke lægger skjul på:

At blive valgt af Spar Nord Bank og BDO som Årets Succesvirksomhed opfatter jeg som den bedste cadeau, vi kan opnå.

Hårdt arbejde, vedholdenhed og fokus – fra begyndelsen for 15 år siden til nu – er årsagen, og jeg er glad og stolt over anerkendelsen,” forklarer Rasmus Haugaard.

Skal opfylde en lang kriterier

For at blive kåret som Succesvirksomhed skal man opfylde en række kriterier, som blandt andet indebærer en positiv udvikling i resultat før skat, egenkapital og soliditet.

Kriterierne skal være opfyldt gennem en årrække og er derfor ikke en pris, som virksomheder kommer sovende til. Haugaard tilføjer:

Da vi startede virksomheden tilbage i 2009, var vi kun to. Nu er vi 30, og det er af og til ikke til at forstå. Men med sådan en pris bliver vi mindet om, hvor langt vi er kommet, og hvor meget vi har nået gennem årene.

Men æren tilfalder alle medarbejdere. Det kræver nemlig et uovertruffent bagland af medarbejdere og kollegaer, som er vanvittigt dygtige til det, de laver – og det har vi.”

Prisen har fået en særlig plads i receptionen ved indgangen til Haugaard|Braad Advokatpartnerselskab, som en påmindelse om det solide arbejde, der ligger til grund for den eftertragtede anerkendelse fra BDO og Spar Nord.

En Succesvirksomhed skal som minimum kunne præsentere

  • Vækst i virksomhedens resultat før skal de seneste fem år
  • Soliditetsgrad over 15% i det seneste regnskabsår
  • Vækst i soliditeten målt over de seneste fem år
  • Evnen til at skabe resultater med det givne kapitalgrundlag

Melder nyt ud: Mette Frederiksen indkalder til pressemøde i dag

Skrevet af: Michael Qureshi
Arkivfoto Statsministeriet
Arkivfoto Statsministeriet

Statsminister Mette Frederiksen holder pressemøde om coronasituationen i Danmark i dag klokken 14.00.

Det oplyser Statsministeriet på Twitter.

Det er foreløbig ikke oplyst, hvad mødet kommer til at handle om, ud over at det er om ‘covid-19 i Danmark’.

Fra onsdag til torsdag blev der konstateret 453 nye corona-smittede hvilket var ny smitterekord i Danmark, viser tal fra seruminstitut.

Den hidtidige smitterekord blev sat 8. april, hvor der blev konstateret 408 nye smittetilfælde.

Med til den nye smitterekord hører, at der i dag bliver testet langt flere for coronavirus, end der gjorde i foråret. Derfor er der givetvis også konstateret flere nye smittede.

Men der er ingen tvivl om, at der er bekymring hos myndighederne over stigende smittetal, og i København har man allerede set nye tiltag indført.

I går var første gang, at gæster og personale skulle bære mundbind på restauranter, caféer, barer og øvrige serveringssteder.

Opdateres

Helt særligt: Jagerfly laver flyshow over Aalborg to gange i dag

Skrevet af: Michael Qureshi

Fredag bliver der chance for at opleve noget helt særligt, hvis man er vild med jagerfly.

To gange i dag skal et jagerfly nemlig træne helt specielle øvelser ud fra Flyvestation Aalborg. Det skriver TV2 Nord.

Normalt træner jagerpiloter særlige manøvrer ved de forskellige Air Shows, men grundet Covid-19 har stort set alle været aflyst.

For to uger siden fløj to jagerfly over Nørresundby og Aalborg i forbindelse med flagdag
Foto: Flyvevåbnet

Bedste steder at se det

Derfor træner man det i stedet klokken 12.15 og 13.45 ifølge TV2 Nord.

Morten Valentin Jensen fra Flyvestation Aalborg fortæller til tv-stationen, at hvis man få det bedste syn af flyets “show”, så bør man placere sig ved Lindholm Høje, parkeringspladsen ved Aalborg Lufthavn eller ved Vestre Fjordpark.