Nyetableret i 2017: Unik taglejlighed tæt på midtbyen sat til salg

Skrevet af: Christine Luca Hornemann
dit-hjem.dk, Vesterå 22 4., 9000 Aalborg
dit-hjem.dk, Vesterå 22 4., 9000 Aalborg

Hvem ville ikke elske, at kunne til alle hverdagens fornødenheder?

DITHJEM har netop fået en lejlighed til salg, som kun er et stenkast væk fra byens gågader, og tæt på transportmuligheder.

Lejligheden er indflytningsklar, så hvis man ønsker en lejlighed, hvor man ikke skal løfte en finger, vil denne være et godt bud.

Nyetableret i 2017

Denne nyetablerede taglejlighed fra 2017 er beliggende centralt i byens pulserende liv. Selvom lejligheden er beliggende midt i centrum, er man godt isoleret fra støj, da lejligheden er beliggende på fjerde etage, og har lydisolerende vinduer.

Her er lejligheden blevet lavet i kvalitetsmaterialer og tidsløst design, og lejligheden er dejlig lys med de mange vinduer. Der er blandt andet gulvvarme i hele stueetagen.

dit-hjem.dk, Vesterå 22 4., 9000 Aalborg

Køkkenet er i hvide elementer fra JKE køkken, med alt i hårde hvidevarer – og på siden mod stuen er der endvidere et vinkøleskab.

Opholdsrummet, som er en åben forbindelse mellem køkken og stue, har loft til kip med kig til hems og den private tagterrasse. Der er en god atmosfære, for lejligheden er smeltet sammen i en rå og modernet stil med fritliggende bjælker og rå murstens vægge.

dit-hjem.dk, Vesterå 22 4., 9000 Aalborg

Badeværelset er flot og veldisponeret med en god brusekabine.

Der er to gode soveværelser med indbygget skabe og en 11 kvadratmeter anvendelig hems.

dit-hjem.dk, Vesterå 22 4., 9000 Aalborg

Tagterrassen har kig over byens tage med skøn udsigt mod Budolfi Kirke.

Lejligheden har en god størrelse på 104 kvadratmeter og koster 2.999.000 kroner.

Se og læs mere om lejligheden her.

Prøv Aalborgs helt nye søgeportal på ejer- og lejebolig

MigogAalborg Bolig har lanceret Boligswipe som er en ny og meget lettere måde at søge boliger på. Find de boliger der matcher dig inden for location og søgekrav – og nærstuder så de rigtige

Følg vores nye boligmedie MigogAalborg Bolig her – alt med ejendomme og de fedeste boliger i Aalborg

INFO:

På MigogAalborg Bolig skriver vi om de spændende boliger i Aalborg og omegn, som skiller sig ud på den ene eller anden måde. Vores artikler er ikke sponsoreret, medmindre det står tydeligt markeret.

Er du ejendomsmægler eller har en bolig til salg og mener MigogAalborg Bolig bør omtale en bolig eller projekt, så skriv til christine@migogaalborg.dk eller direkte på vores Facebook.