Nye vibrationer i Gaden: Tropisk bar åbner i morgen – flere nye på vej

Skrevet af: Michael Qureshi
Foto: PR
Foto: PR

Der kommer et friskt pust i Aalborgs kendte bargade fra i morgen fredag.

Det sker, når den tropiske bar The Drunken Flamingo åbner dørene op for et sommerligt koncept i Gaden.

Det er Rekom, der ejer 14 restaurationer i Jomfru Ane Gade, som introducerer den tropiske bar, der blandt andet kommer til at sætte fokus på et godt cocktail-kort.

”Vi kommer med et koncept, der skiller sig lidt ud her i Gaden. Vi har fået skabt en sådan sommerlig stemning med masser af bambus, tiki-masker og i det hele taget sådan en tropisk stemning.

Vi synes, at det supplerer rigtig godt vores andre steder her i Aalborg,” forklarer Thomas Nedergaard Kristiansen, partner i Rekom.

Der bliver fokus på cocktails som deres egen Flamingo Passion, og der bliver også Hawaii-øl. Og masser af sangria-kander.Man skal lidt føle sig sendt på en sommerdestination, når man er i Drunken Flamingo’s univers.

”Det bliver et sted, hvor vi har fokus på lidt lækre drinks, og hvor der er en varm og løssluppen stemning. Vi kører konceptet i blandt andet København med stor succes, og vi håber, at man tager lige så godt imod det her i Aalborg,” forklarer Thomas Nedergaard.

Han fortæller desuden, at man på hver åbningsdag vil køre med halv pris på alt på menukortet frem til midnat.

Det er bl.a. Rekom, der har Heidis Bier Bar, og de lover flere nylanceringer i Jomfru Ane Gade frem mod sommer.

Man har senest overtaget Musikkælderen og Monkey Club.

“Der er planer for flere af de steder, vi har overtaget, men intet er endnu fastlagt. Vi tør godt at sige, at det det bliver godt, og vi forsøger at skabe nogle initiativer i Jomfru Ane Gade, som aalborgenserne vil blive glade for,” forklarer Thomas Nedergaard Kristiansen fra Rekom.

Top 25 listen du er nødt til at tjekke ud: Her er de mest kendte fra Aalborg