Annonce
Tilmeld dig MigogAalborg Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få weekendguiden samt alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAalborg Nyt accepterer du vores samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Nye smittetal frigivet for kommunerne: Aalborg har fået bedre styr på det

Af Redaktionen

112 nye tilfælde af smittede med Covid-19 er registreret i Danmark det seneste døgn ifølge helt nye tal fra Statens Serum Institut.

De seneste syv dage har man ellers på landsplan ligget på under 100 nye tilfælde dagligt.

Her i Aalborg Kommune har vi den seneste måned også haft udfordringer med tiltagende smittetilfælde, og hvor Aalborg-området har trukket i den forkerte retning for Nordjylland.

Men det tyder heldigvis på, at folk er blevet bedre til at tage deres forholdsregler og være gode til at holde afstand.

I den seneste uge er der nemlig registreret 16 nye smittede i Aalborg Kommune, mens det tilsyneladende er blevet værre i Hjørring Kommune med 17 nye smittede, og som jo har et lavere befolkningstal end Aalborg.

Nye smittetal frigivet for kommunerne: Aalborg har fået bedre styr på det
Kilde: Statens Serum Institut

Aarhus og København trækker op

I samme område har Frederikshavn også fået en lidt “mørkere” rød farve på Danmarkskortet, som indikerer, at der er en mindre opblusning. De seneste syv dage har der været registreret 7 nye tilfælde.

I Jammerbugt Kommune – også her i Nordjylland – går det væsentligt bedre, og man har de seneste 7 dage slet ikke registreret en eneste smittet med Covid-19.

Kigger på de lidt større byer i Danmark, så er det klart Aarhus og dele af København som trækker tallene op på landsplan.

Der har det seneste døgn ikke været nogle ændringer i forhold til antallet af indlagte med coronavirus. Tallet ligger fortsat stabilt på 21 personer.

Dog er det Nordjylland, som lige pt har flest Corona-patienter i hele landet med 9 ud af de 21. Der kan dog være tale om tilfældigheder på det punkt.

Del artikel

Andre læser også