Annonce
Tilmeld dig MigogAalborg Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få weekendguiden samt alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAalborg Nyt accepterer du vores samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Nye rækkehuse på Lindholm Brygge: Nu er de klar til udlejning

Af Christine Luca Hornemann

Lindholm Brygge er indenfor en kort årrække gået fra at være en industrielt kvarter til et attraktivt boligområde med masser af lækre boliger.

CALUM udvider kvarteret med 27 nye rækkehuse, som er 2. etape af Rygaard Park.

Rækkehusene står nu klar til udlejning. Det meddeler de i en pressemeddelelse.

Attraktiv bydel i Nørresundby

Lindholm Brygge er en af Aalborg Kommunes mange nye fede bydele. Området har tidligere været et industrikvarter, der tidligere husede cementfabrik og udskibningshavn.

Bydelen er omringet af store naturarealer, som giver plads til luft i hverdagen. Her ligger Lindholm Strandpark, samt et fredet naturområde der er præget af skov og marker.

Lindholm Strandpark med sine stisystemer gør, at man kan gå langs Nørresundbys havnefront til den østlige del af Nørresundby. Derudover kobler stisystemerne sammen med kulturbroen, så man kan være i Aalborg midtby på kort tid.

Derudover ligger Lindholm Brygge tæt på flere indkøbsmuligheder og Lindholm togstation.

“Lindholm Brygge tilbyder lejerne en attraktiv placering kun kort fra Aalborg centrum. Boligernes størrelse og placering appellerer til en bred vifte af kvalitetsbevidste unge, børnefamilier og ældre.

Vi ser frem til at hjælpe CALUM i hus med endnu et flot projekt,” udtaler Maivi Herup, udlejningschef i DEAS.

DEAS stod for udlejningen af etape 1 af Rygaard Park, og er igen blevet valgt af CALUM til at stå for udlejningen og den videre administration af lejemålene i 2. etape.

Nye rækkehuse på Lindholm Brygge: Nu er de klar til udlejning

Rækkehuse i høj kvalitet

De 27 nye rækkehuse har vekslende størrelser fra 96-110 kvadratmeter med 3-4 værelser fordelt på enten et- eller toplans boliger.

Boligerne er indrettet med stort køkkenalrum i forbindelse med stue. Rækkehusene har alle sydvendt terrasse og er indrettet, så de sikres den bedst mulige udsigt over Limfjorden og de omkringliggende grønne områder.

“Vi har lagt stor vægt på, at rækkehusene er opført i høj kvalitet, og kun de bedste materialer indgår. Vores erfaring viser, at denne type bolig har høj efterspørgsel i Aalborg,” udtaler Jakob Axel Nielsen, der er direktør i CALUM.

Som ekstra info er der mulighed for at søge tilladelse til at have husdyr boende.

Læs meget mere omkring Rygaard Park her

 

Del artikel

Andre læser også