Annonce
Tilmeld dig MigogAalborg Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få weekendguiden samt alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAalborg Nyt accepterer du vores samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Kæmpe fest i vente: Burhan G. og unge hitmagere indtager Grøn

Af Nathalia Hentze Nielsen
Foto: Jannick Boerlum
Foto: Jannick Boerlum

I dag udvider Muskelsvindfonden og Tuborg årets Grøn-plakat med yderligere to navne, når de tilføjer popsensationen Blæst og legenden Burhan G til årets lineup.

De skal turnere på de danske landeveje med resten af lineuppet, der allerede tæller Tobias Rahim, Scarlet Pleasure og TV·2. Grøn besøger otte danske byer fra den 18.-28. juli 2024.

Med de to nye tilføjelser til programmet kan publikum roligt forvente kæmpe hits, dansefest og glade dage.

Det er ikke uden grund, at Blæst satte publikumsrekord under Roskilde Festival sidste år, da de åbnede Orange Scene foran 70.000 publikummer, hvilket gør det til den bedst besøgte åbning af den ikoniske scene nogensinde.

Med hits som “Lad Mig Gå”, “Disko i KBH” og kæmpehittet “Juice” er der da heller ingen tvivl om, at Blæst har taget hele Danmark med storm, og nu er turen kommet til Grøn.

Tilbage på Grøn efter 10 år

I mere end tyve år har Burhan G samlet nationen omkring nogle af landets mest storslåede og hitspækkede liveshows – og med hele syv studiealbums, der har medført utallige guld og platinplader, lægger Burhan G sig utvivlsomt forrest i feltet af dansk pop.

Burhan G gæstede Grøn for første gang i 2008 og var tilbage igen i både 2012 og 2014. Nu finder Burhan G tilbage til magien, når han i år er tilbage med sine enestående ørehængere fra toppen af hitlisterne for at feste med Grøn.

“Det er på mange måder en kæmpe ære at stå på Grøn-scenerne til sommer.

Fællesskabet foran og på scenerne er meget meningsfuldt at være en del af.

Derfor går jeg til disse koncerter med respekt og ydmyghed. Bandet og jeg er allerede i gang med forberedelserne, og vi glæder os til at dele oplevelser og skabe nye minder med alle. Vi ses på Grøn til sommer,” siger Burhan G.

Grøn 2024 spiller på Trekanten i Nørresundby den 21. juli.

Se mere og køb dine billetter til Grøn 2024 her.

Del artikel

Andre læser også