Tilmeld dig MigogAalborg Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få weekendguiden samt alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAalborg Nyt accepterer du vores samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Alternative løsninger: Det Gamle Apotek og Aalborg Zoo åbner i midtbyen

Af Stine Kjølby Christensen
Arkivfoto
Arkivfoto

Der var jubel i byen, da Det Gamle Apotek og Aalborg Zoo afslørede, at de i år gik sammen om at lave en julebutik – inde i zoologisk have.

Butikken har siden været et trækplaster under Jul i Zoo; bogstaveligt talt – for Det Gamle Apotek blev placeret i gangen under søløveanlægget.

Dog får denne placering nu konsekvenser for butikken, da Aalborg Zoo ifølge de nye restriktioner ikke må holde deres indendørs dyreanlæg åbne – heriblandt søløveanlægget.

Hverken Det Gamle Apotek eller Jul i Zoo har dog planer om at lade sig slå ud så let. Derfor åbner de i dag kl. 12 et nyt juleunivers – denne gang i Aalborg midtby.

“Sammen med Det Gamle Apotek åbner vi derfor en skøn jule-pop-up-shop i gågaden, Bredegade 1D,” skriver Aalborg Zoo. Den nye butik får stadig en snert af zoologisk have, så samarbejdet er altså langt fra lagt på hylden.

“I shoppen vil der også være udvalgte produkter fra Mette Blomsterbergs bageserie, og lækre, lune og pelsede varer fra Great Greenland.”

Aalborgs vildeste julebutik

Det Gamle Apotek er i forvejen kendt og elsket for deres magiske juleunivers, og det er også netop, hvad du kan opleve i den nye butik, der får adresse midt i én af Aalborgs travleste gågader.

“Ambitionen er at lave Aalborgs vildeste, smukkeste og hyggeligste julebutik med alt det bedste fra Zoo.

Vi har været på jagt efter spændende dyreeffekter og gode sager fra Zoos’s gemmer og arkiver for at pynte op og skabe den helt rigtige, gammeldags Zoo-julestemning.

Der vil også være et fint selfie-hjørne, så du kan sende en kærlig elektronisk julehilsen til dem, du ikke kan være sammen med i år,” skriver de afslutningsvis.

Den nye butik åbner i dag kl. 12 på Bredegade 1D.

 

Del artikel

Andre læser også