Annonce
Tilmeld dig MigogAalborg Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få weekendguiden samt alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAalborg Nyt accepterer du vores samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Her kommer 150 nye lejligheder: Aalborg-selskab investerer i stort boligprojekt

Af Michael Qureshi
Stigsborg
Stigsborg

Der er fart på udviklingen af det 54 hektar store Stigsborg-område i Nørresundby nord for Aalborg. PFA Ejendomme, Lærernes Pension, Nørresundby Boligselskab, Aalborg Kommune m.fl. er i fuld gang med at projektere byggerier, der skal stå færdige inden for de kommende år. 

Nu tegner det lokale ejendomsselskab Wagner Ejendomme sig som køber af byggefelt B14, der er beliggende ud mod Aalborgs nye store rekreative område Stigsparken.

Det skriver man onsdag i en pressemeddelelse.

 “Stigsborg er et imponerende og ambitiøst projekt med mange fantastiske faciliteter, som gør det utrolig interessant for os at blive en del af.

Lokalplanen for området er gennemført ned til den mindste detalje, og der er ingen tvivl om, at der ligger et højt ambitionsniveau bag.

Derfor er vi glade for, at vi nu får mulighed for at sætte vores præg på bydelen og realisere de byggeprojekter, vi tror på, vil bidrage til områdets videre udvikling,” lyder det fra Trine Wagner, der er adm. direktør i Wagner Ejendomme.

Forskellige størrelser på lejligheder

Over de næste par år har Wagner Ejendomme planer om at opføre 150 lejeboliger fordelt på forskellige størrelser, lige fra mindre 1-værelses lejligheder, der vil være velegnede til studieboliger, til store 4- og 5-værelses lejligheder, som eksempelvis henvender sig til familier eller par med behov for god plads.

Noget af det særlige ved opførelsen af de kommende 150 nye lejeboliger er, at Wagner Ejendomme vil opføre lejligheder i to etager, som skal gøre det muligt at nyde have og fantastisk udsigt på samme tid.

Derudover er det ambitionen, at der i byggeriets største boliger skal være mulighed for at føre liberale erhverv, hvor man for eksempel kan have erhverv i underetagen og beboelse på 1. salen.

 “Det har været et stort ønske for os at opføre boliger, som henvender sig til forskellige målgrupper, og hvor man som beboer får mest muligt nytte af den fantastiske beliggenhed – ved eksempelvis at lade den gode udsigt komme til sin ret.

Derudover skal der være plads til at realisere sine drømme i eget hjem, og derfor er det planen, at man skal kunne føre erhverv i nogle af de største boliger,” siger Trine Wagner.

Her kommer 150 nye lejligheder: Aalborg-selskab investerer i stort boligprojekt

Håber ny cykelbro falder på plads

Med salget af byggefelt B14 er cirka halvdelen af de 200.000 etagemeter i etape 1 på Stigsborg enten solgt eller reserveret. Denne etape rummer blandt andet det grønne område Stigsparken, den nye folkeskole Børne- og Ungeuniverset samt indkøbsmuligheder, erhverv og meget mere.

Vi er glade for den fortsat store interesse i Stigsborg, hvor der aktuelt er flere større byggeprojekter i gang.

Det er godt at se, at mange kan se muligheder i at erhverve sig byggegrunde på Stigsborg og har lyst til at præge udviklingen, som skrider hastigt fremad efter planen.

Vi har store forventninger til, at realiseringen af den nye cykel- og gangbro fra Stigsborg til Musikkens Hus vil falde på plads, som vil være med til at skabe en endnu større sammenhængskraft mellem Aalborg og Nørresundby,” forklarer direktør Anton Hessellund fra byudviklingsselskabet Stigsborg P/S. 

 Parterne forventer, at byggeriet står færdigt og klar til indflytning i slutningen af 2024.

Del artikel

Andre læser også