ANNONCE
Tilmeld dig MigogAalborg Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få weekendguiden samt alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAalborg Nyt accepterer du vores samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Nye datoer meldt ud: Burhan G udskyder forårstour

Af Emil Kjær Jørgensen
Pressefoto
Pressefoto

På grund af Sundhedsministeriets anvisninger, har popprinsen Burhan G nu valgt at flytte resten af “Ansigt til Ansigt” -touren til foråret 2021.

Det var ellers meningen, at charmøren skulle forbi Skråen den 8. maj, hvor vi kunne glæde os til en akustisk koncert med en guitarist, en pianist, en korsangerinde og så selvfølgelig Burhan G.

Men nu er koncerten i Aalborg udskudt til 25. marts 2021.

Har du købt billet til den oprindelige koncert, vil billetterne som udgangspunkt stadig være gældende, og billetudbyderne kontakter folk med yderligere relevant information om ændringerne snarest.

“Pas på hinanden, vi ses på den anden side”, skriver Burhan G på Facebook.

Følelsesladede ballader og lækre pophits

Den danske pop- og RnB stjerne Burhan G er kendt for sine følelsesladede ballader og up-tempo pophits.

Han får pigerne til at hvine, og sætter gang i dansefødderne hos publikum, der troligt skråler med på hans mange kendte numre.

Burhan G har et imponerende bagkatalog, der bl.a. tæller hitsinglerne, Kalder Mig HjemJeg Vil Have Dig For Mig SelvMest Ondt, Tættere På Himlen, Jeg’ I Live og sidst men ikke mindst julehittet Tinka med Frida Brygmann.

Når man oplever Burhan G live, er man således sikker på en hitspækket oplevelse, leveret af den talentfulde, charmerende og altid træfsikre top-entertainer.

Med sine storslåede sceneproduktioner, stramt koreograferede optrædener og ultra-velspillende band, er Burhan kendt for at levere nogle koncerter, der står mål med selv de største internationale artister.

Det bliver således en helt særlig oplevelse, når Burhan bevæger sig væk fra de vante rammer på sin akustiske turne med kun to musikere og én korsangere.

Det nedbarberede set-up tvinger samtidig hitmageren til at gentænke sit omfattende katalog af hits, og finde ud af hvordan sangene skal fortolkes i den akustiske besætning.

Det bliver uden tvivl en helt særlig oplevelse, som publikum sent vil glemme

Del artikel