Nye CLUB C vil skille sig ud i Gaden: Præsenterer Kegtails på kortet
I fredags åbnede Aalborgs helt nye champagne- og cocktailbar, CLUB C, i Jomfru Ane Gade.
CLUB C er flyttet ind i de lokaler, som førhen husede det legendariske Hollywood.
Der er altså meget historie i væggene at leve op til, men det virker foreløbigt ikke som om, det bliver et problem for Club C.
”Vi tror Gaden er klar til et sted, hvor det ikke bare en øl til 10 kroner og en halvvarm sjus uden finesse. Vi vil gerne være med til at udfordre markedet og være et alternativ til de andre steder, der bestemt også har deres charme,” fortalte medindehaveren Niklas Strandbæk dengang til MigogAalborg. Læs mere her.
Det var med en vis nervøsitet, at stedets første cocktail- og champagne party blev skudt i gang i fredags, men det gik heldigvis over al forventning.
”Vi havde en fantastisk overvældende åbning, og folk tog virkelig godt imod konceptet,” fortæller Niklas til MigogAalborg og fortsætter:
”Da Hedegaard gik på, stak det helt af og man må sige, at vi åbnede med et brag. Vi brugte i hvert fald syv timer lørdag på at fjerne fest og konfetti fra gulvet.”
Eksklusive drinks lavet fra bunden
Det gyldne C i klubbens navn står for eksklusiv champagne og lækre cocktails. De vil kun servere det bedste af det bedste, og derfor har de også udviklet drinkskortet i samarbejde med en af de allerbedste inden for branchen.
Den daglige barchef på Hotel Hvide Hus, Sebastian Døssing har nemlig været med til at gøre drinkskortet skarpt. Det har resulteret i et udvalg, som man ikke ser magen til i Jomfru Ane Gade.
Imens andre steder bruger måneder på at udvikle den helt rette Signature Cocktail til konceptet, så har CLUB C selvfølgelig allerede udviklet deres. Og med 4 cl Absolut Elyx, hjemmelavet rabarbersirup, frisk citronsaft og 3 cl Fevertree Gingerbeer er den allerede blevet meget populær.
“Vi koger selv vores sirupper, og garnituren til drinksene har vi selv udvalgt. Men drinkskortet er i konstant udvikling, og lige nu er vi eksempelvis i gang med et forsøg på at udvikle en særlig skum til vores signatur-drink.” forklarer den anden indehaver, Niclas Tylvad Christensen.
Om torsdagen er der endda endnu mere god grund til at besøge CLUB C – der er nemlig Happy Hour hele aftenen og natten på deres Signature Cocktails og de særlige Kegtails.
Ikke kun øl på fad
For selvom de hjemmelavede cocktails og de eksklusive champagner uden tvivl bliver CLUB C’s varemærker, så er der også mere enkle udgaver til de gæster, som vil have lækre cocktails i rekordfart – til en god pris.
De helt specielle Kegtails er nemlig cocktails på fad … som måske ikke umiddelbart lyder så eksklusivt?
Men det er faktisk lige præcis hvad det er. De er udviklet af den anerkendte Cocktail Consulant og Bartender, Gromit Eduardsen. Han har gennemtestet konceptet, indtil kvaliteten blev, som han ville have det, og han leverer blandt andet Kegtails til eksklusive steder som Ruths Hotel.
Kegtails får en beskeden pris, og udvalget tæller alt lige fra en Storm Cooler og Espresso Martini til klassikere som Daiquiri og Mojoti.
“Jeg vil anbefale alle skeptikerne at prøve dem, for det er virkelig høj kvalitet, som vi tror vil falde i gæsternes smag.”
Selvom klokken kun var 9 om morgenen, da vi besøgte CLUB C, sagde vi naturligvis ikke nej til en smagsprøve … og selv på dette sære tidspunkt, gled den tropiske saft altså lige ned i hjertet.
Gennemført koncept både ude og inde
CLUB C holder åbent torsdag – lørdag fra klokken 20, og selvom stedet emmer af elegance og eksklusivitet, er der altid fri entré.
Hele stedet er gennemrestaureret, så det lever op til de ydmyge drenges forventninger til en eksklusiv champagne – og cocktailbar. Et godt eksempel på dette er den udendørsterrasse, som er lavet af det sociale værksted, Råt&Godt.
“Vi vil gerne skille os ud på mange parametre, og det er virkelig et flot stykke arbejde, de har lavet med bæredygtige materialer og et fedt look,” fortæller Niclas.
Masser af hårdt arbejde forude
De to indehavere er ovenud tilfredse med den foreløbige modtagelse, de har fået, men de ved samtidigt godt, at der venter masser af hårdt arbejde forude.
“Vi ved godt, at vi ikke er verdensmestre, og at vi er nye i branchen – men vi er hele tiden klar til at bygge på og blive klogere. Vi kommer nok til at leve hernede det næste, lange stykke tid, men det vi også helt klar til.” forklarer Niclas og Niklas, som indtil videre selv beholder det fulde lederansvar for drift såvel som personaleforhold.
Personalet bliver løbende uddannet, og de har allerede holdt forskellige Masterclass-aftener, hvor de bliver oplært af de bedste i branchen.
“Sebastian Døssing har blandt andet været forbi og køre alle cocktailsene igennem, for at sikre, at alle bartenderne kan levere den høje cocktails-kvalitet,” siger Niklas.
På trods af det high end koncept, som jo er udviklet af de to relativt unge fyre – så møder man samtidigt to passionerede personligheder, som har fødderne solidt placeret i den nordjyske muld.
“Vi går ydmygt ind til opgaven, og vi ved godt, at vi ikke er de bedste bartendere i verden endnu. Men vi arbejder hårdt hver dag, og det er bare en sindssygt fed læreproces for os og vores personale.”
Du kan møde både Niclas og Niklas i CLUB C hver torsdag – lørdag fra klokken 20. Torsdag er aldersgrænsen 18+ og der Happy Hour på Signature Cocktail og Kegtails hele aftenen.
Fredag og lørdag er aldersgrænsen 20+ og der er Happy Hour fra 20-24.